el_Moerto Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 http://youtube.com/watch?v=zZnNsbtsUV0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Family Guy protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 omg jus te taa runaajat par to fg un ad itka tie buutu chaks noriss un stiivens siigals ^__^ - godiigi sakot es pat nezinu kas tie taadi ir bet nobalsoju par fg jo cik lasiju fg ir smiekliigaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Paldies, ka atgādināji kā to otro sauca, ne FG. Bet priekšroku dodu Robot Chicken by Seth Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Uzkatu ka FG tikai del ta ka tas ir spikots no Simpson!!!! Vel draugos bija video kur no simpson serijas ir tas pacs kas FG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 WMP, wtf? Es par Family Guy, jo cik esmu skatījies AD man joki vispār nav piedūruši. Jebkurā gadījumā Southpark owno abus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 http://youtube.com/watch?v=zZnNsbtsUV0 pilnīgs sviests. Simpsoniem ir bijušas cik? 18 sezonas? Ir arī kāda lieta, kas NAV bijusi viņos? Man patīk... nē man īstenībā nepatīk, man BESĪ tie pidari, kas mēģina kādam iestāstīt, ka FG špiko no simpsoniem. Katrs no tiem seriāliem bieži ir uztaisīts tādā parodējošā manierē un katram ir savs stils kā to parodēt (un lai gan man ļoti patīk Simpsoni, FG stiliņš man patīk labāk). Tikpat labi es varētu uztaisīt tikpat debīlu video par simts citiem multeņu seriāliem, kuri ir kaut ko NOSPĒRUŠI no simpsoniem. Sviests. Runājot par nosperšanu, Southparkam bija fanī WOW sērija. Neatceros vai FG bija kaut kas par to tēmu, iespējams. Pēc kāda mēneša arī Simpsoni uztaisīja sēriju par mmorpg padarīšanu un jāsaka, ka tur nu gan līda laukā pa visām vīlēm pēc špikošanas, jo Southparka Wow sērija bija ļoti populāra (man liekas viņi pat kaut kādu Emmy nomināciju dabūja). Sērija, protams, bija Simpsonu stiliņā un kopumā likās ok, bet nu nevarēja atkratīties no domas, ka viņi tādu uztaisīja tāpēc ka southpark variants guva lielu popularitāti. Runājot par seriālu, kas owno visus - tā ir Futurama. Tur ne tikai ir rēcīgi joki nonstopā, bet pats seriāls ir uztaisīts ļoti tāds cilvēcīgs un brīžiem pat emocionāls. Piesiet neoriģinalitāti arī nav kur Pie tam - nav kā pārējos seriālos - kur vienmēr tikai jārēc (neskaitot southpark sēriju "Kenny dies", kas tiešām bija skumīga"). Rēkt protams ir forši, bet pat FG, kas man ir ļoti mīļa multene, es neesmu pieķēries tik ļoti kā Futuramai. btw southpark pēdējās sezonas ir tik nenormāli krutas, ka man vislaik liekas, ka krutāk vairs nevar p.s. bija vēl southpark sērija, kurā bija bazars par "simpsons already did it". Tak vot. p.p.s. vēl man besī ka kaut kādi gaiļi stāsta cik ļoti simpsonu veidotāji ienīst FG veidotājus un otrādi. Jā, kaut kādiem lamzakiem, kuriem ir problēmas simpsonos izdomāt kaut ko oriģinālu pēc 18 gadiem varētu sākt skaust, ka FG ir tik populārs, bet Matt Groening un Seth MacFarlane (abu šovu radītāji) starpā attiecības ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Da labi macho, neesmu nekaads simpsonu patriots, bet tomeer simpsons > FG. Tas tik taa, peec manaam domaam. BIju jau pavisam aizmirsis par taadu lietu kaa southparka seerijas, tuulit saakshu aktiivi skatiities. BEt lol taa bija laba seerija par to wow. Es ceru mees domaajam par vienu un to pashu seeriju, tjipa kur tas dzheks uzka4aaja neraalo levelu un vareeja nokilot visus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Jā, tāda par wow ir viena tikai. Un lai patiktu simpsoni labāk par family guy, tur vai nu jābūt maz redzējušam FG vai arī kaut kādai biš dīvainai humora izjūtai, jo man kaut kā liekas, ka abi šovi ir forši un smieklīgi, tikai family guy ir smieklīgāks p.s. man personīgi besī, ka simpsonos ir tik daudz baznīcas staffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 nu nezinu par american Dad bet mazais stujis vnk ownezzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 hahaha. atnesu pie kompja paiku un sāku skatīties FG kamēr ēdu. īstā sērija trāpījās p.s. :lol: :lol: ai nevaru, labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) īstā sērija trāpījās p.s. :lol: :lol: ai nevaru, labais Toč īstā sērija! :gigi: :gigi: Bāc, tā arī nesaprtu, ko īsti viņi iedzēra. vheeeee Something has been stolen. Simpsons vs Family Guy Edited September 20, 2007 by vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 taa kaa AD wispaar neesmu redzeejis tad es par FG!!!!!!psc taa seerija par momy,momy..utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Tas mommy mommy , Lois lois , mam mam : "Hi" Ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Family guy vispār ir labākā multene, ko esmu redzējis. Protams, arī american dad ir labs, bet family guy tam nepārspēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) South park owns them all, bet taa tomeer par AD nobalsoju (savadaak netikshu slowika mixos ) Edited September 19, 2007 by meidinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ir sērijas, kuras patikušas AD un ir tādas kas FG. nobalsoju par AD, jo tas tomēr vairāk redzēts. laigan kā jau macho teica, futurama ir best of all. it īpaši jau zoidberga un bendera joki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) bija vēl southpark sērija, kurā bija bazars par "simpsons already did it". Tak vot. Tā sērija ir vienkārši bomba. ^____^ Simpsonus skatoties es personīgi smejos 2x mazāk nekā family guy'ā vai southparkā. Neatceros pat nevienu sēriju kas man būtu likusies ekstra laba, vienīgi filma bija super... EDIT: hehe, tikko venu šitu nejauši uzgāju. Bet nu man liekas pilnīgs sviests. Traffic, es personīgi velku no dēcē++ vai torrentiem. EDIT2: hehe. - pati sērija vispār bija lieliska. Edited September 19, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) Tākā te tā pat offtopiks aiznesās, tad es arī offtopikā čut iebraukšu. nenoturējos vairs un arī gribu kko no tā, ko jūs te skatāties. Tad man jautājums jūs tās sērijas kkur kačājat vai youtubē lūrat? EDIT: noskatījos to vidiku family guy vomit - nelikās smieklīgi ( EDIT2:rofl tas vidiks, ko vintage ielika XD EDIIT3: āāā vēl tās pārējās sērijas omfg :D Edited September 19, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 neesmu es daudz sserijas redzeejis, ats gan jaatziist. Bet lol, taa seerija ir laba XD . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 babaac, man tieši pati filma likās simpsoniem ne visai smieklīga. protams, momenti bija (piemēram tas kur šis grima smilšu kastē, spiderpig, run, run, run, khm jump, jump, jump, rest rest rest un citi), bet arī draugiem likās ka parastās sērijas ir labākas. simpsoniem manuprāt visrēcīgākas ir haloween series. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 19, 2007 Author Report Share Posted September 19, 2007 Ja reiz runa aizgaja par citam multenem... South Park 7. 8. videejaas sezonas bij norm, jaunaas man kaut ka ne parak! Simpsoni ar ir ok, bet vinji tomer ari ir tendeeti uz jaunaaku auditoriju, FG tadi pikantaki joki un ari daudz recigaki un ari tie iestarpinajumi par visadiem notikumiem un slavenibam vnk pwnz! Macho nez kapec tu ta par futuramu fano shis tas tur ir norm, bet nu neliekas tur nekas parak smiekligs, kaut gan varbut tas tapec, ka isti neesu uz kompja skatijies, tikai negribigi pa mtv, kad radija, nekad isti neiedzilinajos, parasti kaut ko chakareju pie kompja fonaa, mosh janostas bus kadreiz visa serija norm! Robot Chicken ar labs, bet ar dazhreiz ilgs periods bez smiekliem jaiztur, bet nu viena aina man nereali piedur, kur siikais uzraksta uz tafeles 4 + 4 = 7 un uchene izshkjaida lineaalu vinjam pret galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Family Guy >> everything else Tūlīt būšu noskatījies visas AD sērijas (esmu 3. sezonas 14. sērijā) un esmu noskatījies visas FG sērijas. AD arī ir ļoti labs, īpaši patika sērija par meksikāņu imigrantiem, kas šuva tos lācīšus Bet FG, piemēram, tie flashbacki ir vnk kaut kas nepārspējams Nu labāk vienkārši nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 FG FTW!! FG ir vnk labākā multene, ko jebkad esmu redzējis Nu South Park arī nav ne vainas, bet FG ir daudz rēcīgāki prikoli. AD k-kā nepārāk, lai gan pa MTV pēdējā laikā sanāk bieži skatīties. Futurama arī skatām gabals. P.S. iečekojiet manā sigā to linku "Rrrrr" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 South Park 7. 8. videejaas sezonas bij norm, jaunaas man kaut ka ne parak! Simpsoni ar ir ok, bet vinji tomer ari ir tendeeti uz jaunaaku auditoriju, FG tadi pikantaki joki un ari daudz recigaki un ari tie iestarpinajumi par visadiem notikumiem un slavenibam vnk pwnz! Macho nez kapec tu ta par futuramu fano shis tas tur ir norm, bet nu neliekas tur nekas parak smiekligs, kaut gan varbut tas tapec, ka isti neesu uz kompja skatijies, tikai negribigi pa mtv, kad radija, nekad isti neiedzilinajos, parasti kaut ko chakareju pie kompja fonaa, mosh janostas bus kadreiz visa serija norm! Robot Chicken ar labs, bet ar dazhreiz ilgs periods bez smiekliem jaiztur, bet nu viena aina man nereali piedur, kur siikais uzraksta uz tafeles 4 + 4 = 7 un uchene izshkjaida lineaalu vinjam pret galvu nu gan čalīt - tieši simpsoni nav tendēti uz jaunāku auditoriju - viņi ir tendēti uz VISIEM amerikāņiem, jo tā gluži vienkārši ir amerikāņu ģimene ar visu kas tai pienākas (nu un pāris ekstrām). Man galvenie personāži neliekas īpaši interesanti neskaitot Homēru, kam dažreiz ir ĢENIĀLAS idejas. Family guyā katrs personāžs ir īpašs. Teiksim tikko atcerējos sēriju kur stewie prasa braienam WHERE'S MY MONEY MAN, where's my money? Ģeniāli No simpsoniem mans mīļākais tēls ir Bumblebee Man FG tieši ir domāts nedaudz jaunākai auditorijai, jo es šaubos, ka 40 gadīgs amerikānis, kas var saskatīt sevi Simpsonos kā homēru - resnu duraku, kas dzer alu, sapratīs inčīgos family guy jociņus. Futurama vienkārši ir seriāls no sirds. Benders ir lielisks + rēcīgs. Zoidbergs ir lieliski nožēlojams + rēcīgs. Leela ir fanī, fry ir fanī ar savu stulbumu, profesors arī rullē, ZAPS BRANAGANS ir mans faking absolūtākais favorīts visās multenēs Wests no FG ir gandrīz tikpat kruts . LERR (vai kā viņš rakstās) no Omicron Persei 8 arī spārda dirsu un MORBO vienkārši rullē es katru reizi rēcu nenormāli kad viņus abus redzu. Ai, Futuramā ir nenormāli daudz prikolīgu personāžu es par Futuramu varētu visu dienu runāt. Kas attiecas uz Robot Chicken, tad tur jāpārzin visādi amerikāņu supervaroņi. Es jau visus šitos seriālus esmu tā atskatījies, ka jau zinu apmēram visu, tāpēc man arī tie sūdi tagad liekas smieklīgi. Vispār, tur ir vairāki tādi specifiski amerikāņu jociņi visos tajos seriālos (it īpaši FG ar saviem flashbackiem). galvenā ideja ir, ka gan simpsoni, gan futurama, gan fg, gan ad, gan robot chicken ir smieklīgi un viņus ir interesanti skatīties btw iesaku jums youtubē pačekot komiķi craig ferguson. Tas arī rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now