Jump to content
GIGN Forum

magicalx

Mirstīgais
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

About magicalx

  • Birthday 05/22/1991

Profile Information

  • Location
    Latvija-Kurzeme
  • Interests
    sports, meitenes
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

1916 profile views

magicalx's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Labi, pat ļoti, tikai man nedaudz liekas, ka tas off itkā tā kā krīt uz atpakaļu, tas nedaudz varbūt kautkā pabojā attēlu. Bet kopumā pat ļoti ok.
  2. Tīri skaisti. Vienīgi kā būtu ja taurenis uz tumbas būtu nedaudz savādākā krāsā?
  3. magicalx

    Nlo Londonā?

    Nesaprotu kādēļ daudzi domā, ka pieredzēs WWIII sekas. Ja sāksies kas tāds, tad bojā ies daudzi. Citplanētiešiem ticu. Pēc būtības jau tādi paši cilvēki vien ir, tikai ar attīstītākām smadzenēm (izmanto lielāku smadzeņu daļu).
  4. magicalx

    Filma ?!

    Varbūt nosaukumu nepareizi pateicu, bet filmu manuprāt domāju to pašu. ķip pirmajā daļā, tādā diezgan krāsainā tērpā tērpies čalis ar šķērēm un vēl visādi pa vienam nogalina jauniešus kuri ir ieslēgušies kautkādā ēkā un taisa tusiņu. Otrajā daļā ļaunais ir mūķene, darbība risinās uz salas un viņa tur novāc jaunas maitenes utt. Abas gājušas pa TV3. Domāji, ka es domāju šito? --> http://www.scream-movie.com/
  5. magicalx

    Filma ?!

    Pirmo daļu manuprāt sauca ''Kliedz'' vai kautkā tā latviski. Jap, vācu filma. A vaitad pirmajā daļā arī tā bija mūķene?
  6. bullet, es pat neteiktu gaisma, vnk. baltie laukumi. It īpaši Pirmajā sigā ar Džoliju. Ja nepatīk kritika, tad neliec sigus. Un prasīt kritiķiem, lai ieliek savus darbus ar nav īsti normāli, jo filmu kritiķiem neviens neliek rādīt savas filmas.
  7. Manuprāt, teksts visos diezgan pamatīgi lec ārā. Slikti jau nav, bet nekas ūūūber foršs arī ne.
  8. magicalx

    Spoki.lv

    Arī no esporta tur ir bieži raksti kopēti un atsauces nav manītas.
  9. magicalx

    Beijing 2008

    elphik neaizmirsti Vasiļevski. Sieviešu basketbolā 1X1 apvešana nav tik izteikta kā vīriešu basketbolā.
  10. magicalx

    Beijing 2008

    Viņas vispār par daudz truļus salidināja. Nu var jau teikt, ja Kubliņa nebūtu pazaudējusi bumbu utt, bet nu ja nebūtu viņa ielidinājusi divus trīņus, ar nebūtu labāk. Nesaprotu, kā no groza apakšas var tā mest garām, kā to darīja Tamane spēles sākumā. No Olijara olimpiādē medaļu var droši negaidīt. Laigan eiropā viņš ir viens no labākajiem (jane labākais), tad pasaulē nāk klāt daudzi citi ļoti labi skrējēji. Nav kā šķēpā, kur lielākoties dominē eiropieši. Par labu rezultātu varētu uzskatīt pat finālu.
  11. magicalx

    Beijing 2008

    Risk, tā nu ar nevar teikt. Viņš noraka tikai setu. Puišiem pašiem vajadzēja saņemties. Pirmspēdējos bumbu austrieši vienkārši fantastiski izvilka. Žēl, ka nesanāca tikt astotniekā, bet nu sākumā pat uz šādu spēli cerēja vien lielākie optimisti. Visu cieņu puišiem.
  12. magicalx

    Līgo, Līgo ...

    Nu varbūt ne tā gluži pa tēmu, bet diezgan daudzos lielveikalos uz šo laiku ir atrodami daudzi jāņu dziesmu diski, pietam - par diezgan nelielu naudas summu.
  13. Paskatījos nedaudz jaunāko parakstu ailīti - Alens Aiversons, Šakils Onīls, Kevins Durants, Jao Mins, Lebrons Džeimss, Rejs Alens, Džilberts Arenass, Kriss Pols. Hmm kāds laikam baigais basketbola fanāts. Par tēmu - piekrītu kri. Kamēr paši nerunājam ar krieviski runājošajiem latviski, nevaram gribēt, lai viņi mācītos latviski. Kādēļ mēs paši pielāgojamies ikdienā viņiem? Protams, lai labāk saprastos ar kādu var pateikt kautko krieviski, bet ne visu, lai arī viņi pacenšas.
  14. Visā visumā tīri labi, ja neskatās uz krāsu (ko jau gandrīz visi te minēja). Pirmajā bildē kautkas ar vējstikla augšpusi nav. Tur tāda tumšāki zaļa krāsa apkārt. Otrajā bildē viss jau ir nedaudz labāk, bet pie blura arī, manuprāt, kļūdas ir: pirmkārt, tam stabiņam ceļa malā pie mašīnas visam būtu jābūt labi redzamam vai ar blur, otrkārt, attēla kreisajā pusē pretējā kalna lejasdaļa neizskatās blurota (kādai tai manuprāt vajadzētu būt).
  15. Nu itkā ir tāda filma. Atrast domāju būs pagrūti.
×
×
  • Create New...