Jump to content
GIGN Forum

vintage

Mirstīgais
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vintage

  1. vintage

    Nakts Riita Spams

    Politologs? Un kurā vietā studē?
  2. Varbūt kāds to jau kaut kur minēja, bet man jau šķiet, ka visa šitā Krievijas darbība ir tāda kā maza imitācija ASV darbībai, kas bija Irākā utt. Reāli, krievi droši vien domāja: "ha, ja jau ASV var, tad kāpēc mēs nevaram?" Un iemesli arī līdzīgi abiem gadījumiem - dabas resursi. (laikam) Bet es nesaprotu, vai tad tiešām Krievijai trūkst naftas un gāzes resursu?
  3. vintage

    Referendums

    Obligāti jābalso un, protams, PAR. Ar to attieksmi: "nav jau jēgas," tāpat tālāk netikt!
  4. Kuili, es tās bildes esmu redzējis internetā, te ir jāliek savas. Šitas ir kaut kur starpā no Rīgas braucot uz Jaunjelgavu, īsti neatceros, kur!
  5. vintage

    Apsveicu!

    Īstenībā man ir dzimšanas diena, tikai man nepaliek 43, bet gan astoņpadsmit.. Vecā paķaļa, 18x suminu! Tu visiem muldēji, ka tev dzimene aprīlī, bet es taču esmu vērīgs un zināju, ka 29. jūlijā. Karoče, gaidi šovakar ciemiņus! (tāds smailijs)
  6. Priekš manis, šajā pasākumā pats labākais bija Reamonn. Vienkārši ideāla uzstāšanās, vispār pirmajā dienā var teikt tikai viņu dēļ gāju uz pasākumu. Rihtīgi patika.
  7. A, kā tad kāzas? Tā Liepājas pludmale ir vispār tik liela lai tur sabrūzmētos 120 k cilvēku? (neesmu bijis nevienā no iepriekšējiem gadiem, tāpēc nezinu).
  8. Ir doma ierasties uz šo pasākumu!
  9. Gulēt teltī, kad līst lietus ir forši. Starp citu, kāds nezin par tiem mm? Piemēram, cik mm jābūt, lai droši varētu sliet telti negaisā? Manai bija 1200mm un it kā nelija iekšā, bet telts nebija ne reizi lietota. Vot, vienam čomam bija 600mm un nebija atšķirības gulēt tajā teltī vai ārā, lietus laikā.
  10. vintage

    Palīgā

    Ja lieto alu, tad varbūt izsitās no tā.
  11. No loha dzirdu, paldies. Tak lai tērē savu naudu kaut vai sieviešu zeķubiksēs, bet kam vajadzīgs ar to plātīties.
  12. Pirksi šito kompi, lai var uzspēlēt jaunākās spēlītes? JĀĀA AAJAAA, ir jēga.
  13. vintage

    Soviet Story

    Režisors: Edvīns Šņore, kā zināms, viņš ir latvietis. Ā, faktu par to lelli palaidu garām. Diezgan negatīvi.
  14. vintage

    Soviet Story

    Noskatījos, bija labs. Jāteic, ka vēsture galīgi nav mana stiprā puse, bet šīs materiāls deva diezgan labu apskatu par vēsturi un varām, kas pastāvēja agrāk. Reāli iespaidīga filma, viss parādīts tik tieši, ka brīžiem palika neomulīgi. Vēsture, manuprāt, ir viena no tām tēmām, kas vislabāk uztverama ar filmu palīdzību, lasīt biezās grāmatas ir tā kā apnicīgi, bet filmā visu parāda tieši un konkrēti. Interesanti kas būs (vai jau ir), kad krievi šo materiālu redzēs.
  15. vintage

    Piupiu

    Filma gadījumā nav "Crash" ? Ja nav, tad Crash, tad Renegāts!
  16. vintage

    M?

    Alise, man radās jautājums! Tu tos nagus uzturi sava prieka pēc vai lai paspīdētu sabiedrībā? Un kā šeit izskatās, tad ne visiem baigi patīk tie garie nagi, kuri kā zināms bieži lūzt utt. Turklāt, nav pat neērti, ka tiek apgrūtinātas ikdienas darbības? Patiešām, pa tiem 100 latiem lietderīgāk būtu iegūt foršu ādas iedegumu, tā ka tiem nagiem vairs nepievērstu tik lielu vērību. Par bildi, ko ieliki - labāka kvalitāte būtu tad, ja fokuss būtu uz nagiem, nevis kāju!
  17. Nu ko? Jāpāriet uz naturālo saimniecību! Man, nezinu īsti kāpēc, visnormālākais veicis liekas Rimi, tur arī pārsvarā iepērkos, nav bijis nekādu gadījumu par vecu preci vai ko tādu! Labāks piens ledusskapī, nekā govs virtuvē!
  18. Pirmdienas rīts, steidzam uz stundām!
  19. Man latviešu valodā gadā 5, tāpēc tāda attieksme. Tad jau redzēs, vēlāk salīdzināsim. Starp citu, kad vispār būs rezultāti?
  20. Laikam jau ka esmu visu nokavējis, bet eksis likās normāls. 1. Daļa viegla. 2. Daļa, Protams rakstīju par tēmu: "Es gribu, lai mani sadzird," bet reālu lažu sarakstīju, tur nekā laba nebūs. 3. Daļa, analizēju lugu, to pirmo izlasīju un pie tās arī paliku, likās samērā viegla. Rawen, man arī bija tas, ka aizgāja nevis sadzird, bet uzklaisīt un ieklausīties. Ceru uz C, sliktākajā gadījumā D līmeni.
  21. Interesanta fiška. Var izpausties.
  22. vintage

    Interesanta Spēle

    Tev neviens tur nelika līst.
  23. vintage

    Interesanta Spēle

    tiešām forša spēlīte !!!!!!!!!!!!
  24. vintage

    Beerbelly

    Ar Beerbelly alus vēderu var mierīgi pastaigāties pa ielām, tikt jebkurā koncertā, bārā, kino un pat universitātes bibliotēkā. Vienkārši ielejiet vēderā daudz litrus jūsu mīļākā dzēriena un nebaidieties ka atbildīgie apsargi atklās jūsu alkohola noslēpumu. Beerbelly (Ja vecs stuff's, tad piedodiet)
  25. vintage

    3b Klase

    Kur tādi rodas!
×
×
  • Create New...