Jump to content
GIGN Forum

Phillip J. Fry

Mirstīgais
  • Posts

    494
  • Joined

  • Last visited

About Phillip J. Fry

  • Birthday 06/02/2007

Profile Information

  • Location
    rainbous!
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Phillip J. Fry's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. http://www.bildites.lv/images/5t9xabhl9rvasbi29l9y.bmp reku bildītes url'a
  2. kautko saspiedu, šitā notika, vajag atpakaļ uz normālu skatu.
  3. Niks spēlē: supamazii Spēlēju kopš: 2008. gada Jūnijs-Augusts (kautkur tajā posmā sāku spēlēt) Links uz steam profilu: hhttp://steamcommunity.com/id/supamazii Klases (ar kurām padodas spēlēt un būtu gatavs spēlēt): visas klases spēlēju labi, demo/solliju labāk, vienīgais itkā mīnuss pēc taviem recruitmentiem ir tas ,ka esmu daudz augstāk par etf2l div5. http://etf2l.org/forum/user/5701/
  4. Labākais latviešu veidotais fragmūvījs atm.
  5. macho komenti ftw. ej uz quadtv par komentātoru ,po*** ,ka tu nezini tik dziļi par klaņvāriem, taktisko spēli utml. EDIT: http://gossip.krus.dk/2009/06/14/top-10-pl...eek-on-publics/ <- vot tas jau ir HUGE, viens no populārākajiem blogiem par tf2 eiropā!
  6. http://etf2l.org/forum/movie/topic-3969/ GIGN top10 fragu apkopojums arī @ eiropas tf2 līgas forums. Note: Tur viņu ievietoja Ungārs, takšto es tas neesmu un tas ir vēlviens+. Cheers supamazii
  7. Gļuks nav ne tikai spēlējot cs ,bet arī līdzīgu HL engine spēli Day of Defeat a.k.a DoD. Piemēram šaušanas laikā pele vienkārši apstājas un podziņa tā kā iekaras un turpina šaut vel aptuveni 0.5-1 sekundi pēc palaišanas vaļā. Apsveru iespēju ,ka pie vainas varētu būt configs? Ja tā ,tad ieteicamos cvarus n shit ,lūdzu. Otrā iespēja ,ka pie vainas varētu būt mana nesen ieliktā ATI Radeon HD 3650 512mb video karte, jo kompis ir priekš tādas diezgan pašvaks. enīvei stāstiet ko darīt ! Cheers!
  8. Liels 7 zaļš visiem meinklassiem!
  9. parastais cp_warpath man patīk labāk ar jumtiņu C punktā ,parasto arī kādreiz CEVO izmantoja
  10. Tas 9on9 ir highlander. Vincister ,nav jau obligāti tāds lainups,bet tas ir defs Kāds sollijs jau var paņemt snaiperi . MACHOO ,kapēc vairāk nemediķo un vispār pickupus vairs nespēlē?
  11. Finals - Rocket vs. Chameleon vai Farcry ( NOT, vinsh skauts ) Pasham slinkums, organizetaajiem veiksmi
  12. Cīņa tur notika galvenokārt par otro vietu , enīvēi bija interesanti
×
×
  • Create New...