Jump to content
GIGN Forum

kroplisj

Mirstīgais
  • Posts

    376
  • Joined

  • Last visited

kroplisj's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

1

Reputation

  1. Tatad mekleju cilveku kurs pec pasutijuma spetu uztaisit 48p cs instalaciju ar smuku dizainu un kko savu incigu prieks sava spelu projekta! ja kads to spej tad lai raxta man uz skype - renaars_zilaani varesim vienoties gjau par samaksu
  2. Turismo un kas pie ta ir vainigs? Vins ar savu klientu piesaisti idealo ir tads malacis. Ka vins grib progreset ja vins ignore esosos klientus ??? Bez supporta bez izmaksam tas ari bija gaidams! Bet es atceros ka techpoint gadu atpakal labi pelnija sev naudu un izmaksaja ari un vins pats sevi noveda pie ta. Vnk citiem saku lai pie vina neiet - ta bus vnk artura barosana jo vins neko izmaksat netaisas!
  3. Vot pagajuso menes nomainiju techpoint sms pakalpojumu sniedzeju uz citu un ari savu kasti pie vina vairs neireju! Nav noslepums lhc ir mans jaunais pakalpojumu sniedzejs! Supports salidzinajuma ar artura ir ideals. Cilveku pa telefonu vienmer sazvanisi un strada pat brivdienas! Atskiriba no artura kuru nekad nevar sazvanit un ja kaste izslegsies tad labi ja pec menesa vai velak ieslegs tev vinu! Gribeju tikai padalities cik vini ir maksatspejigi ar citiem un tie kuri vel nezina pie kada sms pakalpojumu sniedzeja versties! Izmaksa kura bija jasanem aprili sastada kopa 227 Ls + 4 Eur Pat kopsumma nav pareiza ir norauta nost liela naudas summa aptuveni vairak ka 40 Ls apmera ! Es pats ar kalkulatoru izrekinaju un kur rakstiti Jusu ienakumi ir ar -40 ls aptuveni summaa paradita! Tas jau nav trakakais - trakakais ir tas ka vini neko man nav izmaksajusi! Izmaksa kura bus jasanem maija somenes sastada 113 Ls + 54 Eur Te kopsumma ir pareizi noradita ari ar kalkulatoru visu pats rekinaju! kopsummu vini laikam cakare ja parsniedz kadus 150 latus ! So summu es ari neceru redzet! Arturam zvanu zvanu un vins necelj. Bet kad sodien aizsutiju vinam iszinu kaut pirms sms rakstisana zvaniju paris reizes bez rezultatiem. Uz iszinu vins atbildeja 30 sekunzu laika ja ne mazak! Es: Tev ir daudz ienaidnieku, esi uzmanigs. Arturs: Kadi ienaidnieki? Firma Bankrots. Nav naudas. Es: Tev ir diezgan jauks Jaguars. Arturs: Zinashu tagad ko meklet ja kautkas notiks. Es: Vnk esi uzmanigs. Arturs: Es varu tev piedavat uz to summu bezmaksas serveru iri. Es: Ta ka naudu tu man atdot nevelies , es vismaz gribetu lai manu nopelnito naudu tu izteretu kaut ko savu remontejot .
  4. +1 kri. man solarf parada jau pusgadu manus 55 Ls Vini nemaksa tocna!
  5. taaa ari neviens no adminiem demo nepaskatijas un nepadalijas ar savu viedokli! a tavs viedoklis telefons kungs ka jau iepriekseja posta sava mineju nav ne suda verts! Tapec jau es prasiju lai paskatas cilveks ar pieredzi un kuram ir atbilstos status foruma nejau parastam memberam!
  6. un demo tu paskatijies? vnk es teicu ka te bus kompetenti admini kuriem ir lielaka pieredze neka tur un vares redzet ka nekadu kubu man nav! acimredzot esmu kludijies jusos !
  7. OMG! Patiesam ludzu normals sakarigs BT paskataties! Un omg ar kalasu jasauj bez recoila butu ?
  8. man neinterese viedoklis no parasta membera es patiesam loti gribetu dzirdet no pieredzejusa BT viedokli! nemsim vera to ka es speleju ar 48p
  9. Tatad meginu pielikt pie vietas vienu projektu ka vini mani ir nepatiesi nobanojusi! Vini saka ka ir patiess bans par aim Loti ludzu kam ir mazliet laicina demo nav parak gars. izskatit so demo un pateikt savu viedokli ! DEMO Gaidu kada pieredzejusa cilveka lemumu! Es nesaprotu ka vispar saja te vareja man pieskirt reason aim Neka neparasta jus tur neieraudzisiet!
  10. oddij neruna mulkibas. aizverta topiku
  11. Mekleju cilveku kurs par naudu varetu uztaisit man drosu webu prieks cs portala! iinterese kadam raxtat man @ skype - renaars_zilaani
  12. Lieta tada ka neko neprotu no si! un neko mainit ari gruti kadam samainit?
  13. piedod bet man sis neko neizsaka! varbut ir kads labdaris kas var parveidot ka ludzu so pluginu?
  14. Ir kads cilveks kurs var izpalidzet? So te pluginu - http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=422732 vins strada adminam uz A flaga kas ir ari imunitate parveidot ta lai si komanda amx_screen stradatu uz o vai kada cita burtina! var kads palidzet?
×
×
  • Create New...