kRi Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) 308 postus no tevis Edited March 31, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 tads keks cipa 1000 posti un vecis esi ? no3k lai diena butu garaka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Rīt maybe jābrauc uz Latvijas - Luksemburgas spēli. Kāds brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Rīt eju uz ASK - Šauļu spēli. Izšķirošā spēle, kas uzvar - tas final4. Lielajā ekrēnā vēl rādis arī Latvijas futbola izlases spēli pret Luksemburku. TAs būs nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 I' just i'dond give a fuck LOLLIPOP- lil wayne [OFFICIAL VIDEO!!] HQ eem ' lai kaa tur arii buutu :* aiiiii naiss, kas lasa sho Huinj.... nju visa jeega, ir taa ... taska tas iisti ko mees veelamies ) ir tepat, vajag tikai to sasniegt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 eem ' lai kaa tur arii buutu :* aiiiii naiss, kas lasa sho Huinj.... nju visa jeega, ir taa ... taska tas iisti ko mees veelamies ) ir tepat, vajag tikai to sasniegt heh.. :* naisss :* ja godiigi , ir prikols noveerot kaa muusu baalinji degradeejas/nav ..... ]mcaa vinjiem :** es vinjus miileeshu visaadi eh esmu gandriiz jautra satiekamies riit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 tas nebiaj mans koments ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Par Beljski - http://millionreasonswhylatviaisthebestcou...22112433570.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 un vispaar April April :* jauki skan Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Alisei izrādās taisnība. Tauta degradējas. Nu un? Galvenais, ka man ir jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) lol WTF, tikko ieejot draugiem.lv ieraudzīju vl.mieguard un lol, gandrīz apmīzos, jo sākuma nesapratu ka tur dr.lv un padomāju ka mans niks vl. priekšā. ĒDITZ: āā bļin btw, šodien psc kas notika ar manīm, kar4 ieegāju rimi kopā ar mamu un baigi sagribējās Kvassu, k skatos tik divi i lab pohuj ņemu uz haļavu un skrienu, k nopirkām, atbraucu tikko mājās pie vakariņām iedzēru, sāka riktīgi pēc alus smirdēt, skatamies uz iepakojuma 0,5% alk. lol, mama šokā, tagad domā, ka esmu pierdzēries, bet nu ir tāda dīvaina sajūta, un + jātaisa projekts jo rīt aizstāvēšana, bet mama netic ka šādā stāvokli uztaisīšu. lol. Jap uzmineeji Ulmaņlaika kvass Edited April 1, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ulmaņlaika kvass bļe! šodien pārīti iztempu, ļoti labi remdē slāpes, stulbi tikai, ka dārgs. starp citu, pārdevēji pārsvarā nezin, ka tur ir biku grādi, tādēļ mazie dzertgribētāji - skrien pakaļ kamēr kāds nav piezvanījis uz tautas balsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Dirsaa kaa maisa, shiatadas iesnas nokert, sajuuta, kad korki naasiis iebaazti.... Tas viss peec diviisha pasaciena, blin Es jau jutu, akd shitas viss beigsies ar mazu slimibinju, shodien satikt Jimbuga, tas arii nabags ar aliniem aarstejaas p.s. Apsveicu visus ar pavasara iestashanos, apriili sola ahuuna siltu Jehuuu !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Paldies, Tev un pārējiem tože sveicieni no manas foršās sirsniņas Nu ja tā būs, par to siltumu, tad zbis, man nākošnedēļā jau 3 dienas ieplānotas ar daudz alkoholu, cilvēkiem, dejām, šašlikiem, muzīk`, balli, alu, lāpīšanos vairākas reizes, alu, cilvēkie, šašlikiem... nu tāds kā vāveres ritenis sanāk Ai cik forši, nespēju nociesties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Es arī esmu slims. Vakar pirms gulētiešanas sākās baigie puņķi un galvassāpes, šorīt tas pats. Pa dienu padzēru visādas tējas, tagad tikai pretīgi vēders sāp un baigais bezspēks. Sliecos uz kaut kādu vēdera gripu vai kaut ko no tās sērijas. Tā kā ēst gribās, tā kā vemt. Nevar saprast. Kad ārā sākās foršs laiks, es kaut kādu figņu norauju. Nu super! Cerams, ka līdz 5dienai būs ok, jo mājās galīgi nevēlos sēdēt. Šodien es arī Jimbugu satiku. Dabūju atpakaļ savas Zipenes, kuras pa pālim papisu, un viņš divus Tērvetniekus par labo sirdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 ko lai čaļi saki man ar iesnas tādas ka ēbāl. divīt tu vainīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Dīvaini, man nav ne iesnu, ne klepus, ne temperatūras, nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Man ibio kakls/sprands saap! tads kaa savilkts! Pipat pat negribas jau 2tro dienu! Vismaz 1ns pluss ekonomisks smekjetajs 1pacinja iet jau 3sho dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 (edited) Pievienojos bariņā. Esmu apslimis ar 38 temperatūru, iesnas , galva sāp. Šodien mājās nosēdēju, biju pie ārsta. bļin, nevarēja asinis izspiest no pirksta, otrajai rokai vēlreiz dūra. Tā nepatīk sajūta, kad dur. :/ Pēc tam piezvanīja un pateica, ka kkas nav kārtībā tur un izrakstīja zāles. btw, kas dzīvo tuvāk Carnikavai, tad man ārsts teica, ka kkāds vīrus šeit lidinoties apkārt. Edited April 1, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Apkārt to vien dzirdu, ka visi slimo, man jau 3 gadu ne temperatūra, ne iesnas, ne klepus, laikam baigi labā imunitāte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 nasing spešal. lielā mēle!!1 šodien bija tā diena, kad no sporta manēžas netālu no t/c Mols pārcēlāmies uz Daugavas sporta namu RTU švakā maciņa dēļ. bija ko redzēt kopš pēdējo reizi tur trenējos - ģērbtuves izremontētas, luksus dušas, ir pods, kosmētiskais augstākajā pilotāžā. ekonomiskā krīze, smejies, še tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 slimiba jums pidari tapec ka mani piekasat un naudu nesametat ... aa ne nor3ks sameta un fuj1 bljin es teiksim esmu slims naturali.. bljin man ir 50 kg shashlika vakar bija suns iebrucis ieksh fermas un 15 aitas nokoda, dalju gan tikai sakoda un tapec ari shashliks ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Tikko atbraucu no Latvia - Luksemburga spēles. Spēle nebija ne īpaši spraiga, bet 2:0 uzvara. Vartus guva Žigajevs un Verpakovskis. Vaņinam reāli vispār momentu nebija, bet kautiņš gan gandrīz izcēlās. Rezumējums: galīgi pārsalu(konkrēti, nereāli utt.). Spēle nebija spraiga, bet tāda sastingusi un fani +/- normāli. Mošk iemetīšu viģiku kur guva 2. vārtus, bet no mobila filmēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 aa ne nor3ks sameta un fuj1 bljin es teiksim esmu slims naturali.. bljin man ir 50 kg shashlika vakar bija suns iebrucis ieksh fermas un 15 aitas nokoda, dalju gan tikai sakoda un tapec ari shashliks ir Par to pašu, ko sametām, Tu no rīta alu nopirki Piesakos uz pāris kilo, tāpat neapēdīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 kaamis : tad jau sanāk ka esi vieglatlēts ... mums frizbijiestiem ar jau rītdien (ceturtdien) jāpārvācās uz turieni ... tas priecē, ka viss izremontēts... varēs vismaz ar prieku trennēties pirmajam āra turnīram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now