Jump to content
GIGN Forum

diktators

Mirstīgais
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

About diktators

  • Birthday 08/31/1992

Profile Information

  • Location
    Daleko, daleko, mezhdu nami goroda, goroda...
  • Gender
    Male

diktators's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Alisei izrādās taisnība. Tauta degradējas. Nu un? Galvenais, ka man ir jautri.
  2. starspace.lv atklajumi.lv , bet te materiāla dikti maz.
  3. Interesanti. Bet liela daļa tur ir reāls fufelis. Propagandējam narkotikas? Jā, kaņepes šķiedras ir mahten izturīgas, bet kurš gribēs kā drēbes valkāt kartupeļu maisus? Nu protams, krīze, bet tik un tā...
  4. Geez, un ja nu nepāriet? Bez cigaretes zobos vēl nav izdevies neko uzrakstīt. Un patreiz vajag šo to uzrakstīt. Vai... Par rakstīšanu domājot atcerējos, ka uz skolu arī vajag aiziet. Nebūtu īpaši jauki, ja piektdien no tās iestādes izmestu, mīļi pasakot - "Necenties tu, mans draugs, tātad nav te tā īstā vieta". Tātad - vizuālajai mākslai par godu vajadzētu uztapināt četrus darbus. Šodien tas man neizdosies, bet divus varētu. Tālāk - literatūra, kur jāuzraksta pāris gudrības. "Pudeles gars" - kaut kā čābīgi rakstīt, ja pats esmu neglābjams alkohola mīlētājs. "Karavīra goda kodekss J.Cēzara "Piezīmēs par gallu karu"" - jauki, es tik neatceros, ka tādu garadarbu būtu ņēmis priekšā, nez vai līdz rītam paspēšu izlasīt un eseju uzrakstīt? Ni, ni, ni, nekādā gadījumā. Pat īpaši trenētu aci nevajag, lai redzētu, ka šīm meitenēm iet pagalam šķībi. Nerunāsim par to, ka process nav sinhrons - štruntu, katram gadās kļūdīties. Bet ja nevar taisnu līniju noturēt, tad nav labi. Sasteigti un aprauti soļi, ne tik izteikti polkā, bet tā jau īsajā galopā. Apgriezieni pagalam dīvaini, īpaši galva. Un ne tikai apgriezienos, meitenes principā neskatās kur vajag.
  5. Manu ķermeni un saprātu pārņēmusi vēlme bezjēdzīgi spamot. Kārtējo reizi nonācu pie secinājuma, ka ar mani kaut kas nav kārtībā. Pēdējās trīs dienas negribēju smēķēt. Šodien esmu pīpojis tikai sešas reizes, viena no tām - tikko. Bet dīvainības - pirmā rīta cigarete bija ļoti dīvaina, jo es noreibu. Otrā šķita dikti negaršīga. Tā pat arī nākamās. Atradu savos krājumos iecienītās Caines. Bet pat tā šķita negaršīga un smēķēšana nesniedza ne labsajūtu, ne gandarījumu. Ko man tagad darīt?
  6. Dies. Sēžu uz gruža jau kuro nedēļu. Vismaz esmu beidzis lietot alkoholu. Šķiet, ka esmu sagājis tādā pašā sviestā kā pirms pāris gadiem un atkal spēlēšu Counter-Strike. Edit: Vuhū!!1one!one1!1! Es vel māku spēlēt. Tikai asums un degsme zudusi. Plus vairs neredzu spēles jēgu.
  7. Es tā jūtu, ka man kaut kas nav kārtībā ar galvu. Kakls sāp, galva sāp. Noguris esmu. Dažreiz kaut kādi gļuki rausta(it kā skābekļa trūktu). Ceturtdien jāiet uz pārbaudēm. :S A man drusku baile...
  8. Interneta petīcijas, iespējams, ir sūds, bet tās parāda cilvēku attieksmi...
  9. Pie mums valda trekni vīri, Darījumi notiek tik zem galda, Tīk tiem dzērieni sīvi, Tīk tiem nauda, bauda, Darījumi notiek tik zem galda. Mirdz acis Leiškalnam, Kad tribīnē tas. Uzgavilē tie bezdarbam, Lai tur vai kas. Treknie gadi pilnā sparā, Mūsu Aigara varā, Aizritējuši tika. Ivaru laiž pie varas tik juku laikos, Laikam kļūdās, viņš pārdeg kā tvaikon's. /Zapte/ Rīta dzeja no manas puses. Ibio, nav necik smuka, bet vismaz palaidu ārā to, kas uz sirds sakrājies.
  10. Nu, nu. Es zinu, ko dara narkotikas. Lai jau pacani rij pa 10 tabletēm, es neesmu pacans.
  11. diktators

    Tautas Kalpi

    Sak, ko man darīt, ja es pat sev neuzticos?
  12. diktators

    Tautas Kalpi

    vbuyer, nekad nedrīkst būt par simts punktiem pārliecināts. Varbūt tas ir par laimi, nevis diemžēl.
  13. diktators

    Tautas Kalpi

    Es vakar kādu stundu paskatījos. Leiškalnu neredzēju, neko sakarīgu nedzirdēju, izslēdzu.
  14. Seen, piedod, bet es no klepus zālēm nemirstu.
  15. diktators

    Tautas Kalpi

    Iespējams, vairāki Saeimas deputāti sēdes laikā atrodas alkohola reibumā. Iespējams, vairāki Saeimas deputāti patlaban notiekošās sēdes laikā atrodas alkohola reibumā, novēroja aģentūra LETA. Īsi pēc plkst.0.30 tika izsludināts Saeimas sēdes pārtraukums, jo vairāki deutāti sāka dziedāt dziesmu laikā, kad Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) vēlējās uzrunāt deputātus. Atsevišķi deputāti redzēti, pārvietojamies pa Saeimas ēku ar alkohola pudelēm, bet citiem manāmi apgrūtināta kustību koordinācija, līdz ar to ir pamatotas aizdomas, ka deputāti nav spējīgi lemt ne par Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, ne Ekonomikas stabilizācijas programmu un to pavadošajiem likumiem. Kā ziņots, īsi pēc plkst.0.30 tika izsludināts Saeimas sēdes pārtraukums, jo vairāki deputāti sāka dziedāt dziesmu laikā, kad Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) vēlējās uzrunāt deputātus. Izskatot jautājumu par Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, deputātiem izraisījās karstas debates par vienu no priekšlikumiem. Brīdī, kad premjers vēlējās uzrunāt deputātus vairāki deputāti viņu pārtrauca dziedot latviešu tautas dziesmu \"Bēdu, manu lielu bēdu\". Līdz ar to Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze (ZZS) izsludināja pusstundas pārtraukumu. VIA TVNET Video, tiesa gan ne vakardienas, bet tik un tā mūsu draugs priecīgs pēc balstiņas - http://uk.youtube.com/watch?v=INP91EsB2Fo Draugi! Pie dakšām un lāpām!
×
×
  • Create New...