Jump to content
GIGN Forum

mader

Mirstīgais
  • Posts

    773
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by mader

  1. Tokyo city suši mazie ir diezgan needami ņemot vērā ka viņi nenormāli skopojās ar iekšā liekamo, lielajiem nav ne vainas un daži pat ļoti gardi, BET ... apaklpošana ir zem katras kritikas ... tikai dēļ šī iemesla ja kādreiz vēl ko ņemšu no viņiem tad tikai pasūtot... Esmu pastāvīgs suši rīma un cenšos vienmēr apmeklēt ko jaunu lai gūtu plašāku redzes loku... Pārējie šeit pieminētie suši restorāni ir apmierinoši...
  2. Ir variants vienk turi ilgāk uzspiestu uz teksta un aktivizēsies kursors. neatlaižot pirkstu aizvirzi vinju uz vietu tekstā
  3. hmm es pirms pāris dienām Nokia Latvia fb lapā pamanīju ka būs updeits... sapriecājos skrēju spraust pie datora klāt un skatīties kas nu būs... bet še tev updeita nav 12220 updeitu saņēmu jau 11. jūlijā. un jap arī biju manījis to skaņas lekšanu... ļoti nepatīkami ja staigāja ar austiņām bet nu salīdzinoši maz tas bija jāpiecieš... Man šķiet ka ašais updeits saistīts ar to ka tel ņemts internetveikalā kurš to ņēmis no Polijas.
  4. Atskrūvē un iztīri... nekāds kosmoss tur nav, ja esi spraudis kontaktu sienā un atskrūvējis kaut dažas skrūves tad grūtībām nevajadzētu tev rasties. http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins1520/en/sm/index.htm ej šīm manuālim cauri punktu pa punktam un viss buus ok .
  5. Pietiekami lai pašam būtu patīkami ... Cik notērē internetu telefonā, mēnesī ?
  6. Nekas. Vai lieto sporta aktivitāšu uzskaites rīkus ?
  7. mader

    Nokia Lumia 800

    N9 ir tādā pat cenā kā lumia ... (16gb versija) ringtones var salikt tikai ir neliels chakars ar formātiem un to garumu... bet ir api marketā kas piedāvā pielāgotus ringtonus . par savstarpējo share nebiju pat aizdomājies... vienmēr izmantoju epast šādiem nolūkiem... Jā normāls file manager pietrūkst gan. PS gaidam software apollo update... 20ajā (rīt) jābūt kādai kustībai.
  8. mader

    Nokia Lumia 800

    viss ir atkarīgs no tā kādas tev ir prioritātes.
  9. mader

    Nokia Lumia 800

    PS palietojot lumia 800 varu pieminēt divus mīnusus... rakstīšanai pagaidām nav LV valdoas un pagaidām nevar izveidot hotspot (tas gan atnāks ar nākamo FW updete) citus mīnusus nevaru pagaidām saskatīt...
  10. mader

    Nokia Lumia 800

    tāpat bez skrūvēšanas nevar gan jo viņam ir unibody jeb korpuss vienā gabalā. http://www.chip.de/preisvergleich/176060/Nokia-N9.html vari papētīt kā cenas staigā priekš nokia n9 ... 800ajam gan kādu laiku tagad nekritīsies.
  11. mader

    Nokia Lumia 800

    Pureview ir vērts tikai dēļ kameras, bet pagaidām viņa ir nedaudz par biezu/resnu. un no 900ā neredzu jēgu tik cik fiziski ekrāns lielāks ... 800ais ir tīri tā neko...
  12. horizon SAP Oracle tas ko tu meklē ir ERP.
  13. mader

    Gals

    hwan: puiša uzruna sākumā.
  14. mader

    Gals

    paldies par nakts smieklu devu.
  15. mader

    It Fakultāte

    Vēlies iegūt izglītību It jomā ? Mācies pats kādu konkrētu sfēru. Universitāte tev to nedos. Papīram protams RTU DITF vari piebeigt bet zināšanas būs ļoti virspusējas daudzās jomās. Strādāšanai ar tām zināšanām ne tuvu nepietiek.
  16. UrbanAstronaut: kurā vietā tu redzi ka es saku ka pa 40 Ls ir iespējams iegādāties kvalitatīvas austiņas, kur nu vēl WIFI ? Lūgums tev: sāc filtrēt cauri tekstu uz ko mēģini rakstīt atbildes.
  17. Losi, mēs varam atrast veselu jūru labām austiņām tevis norādītajā cenu diapazonā. Topika pacēlējs vēlās iegādāties austiņas līdz 40 Ls. Ja neesi spējīgs neko piedāvāt atbilstoši šim kritērijam, tad varbūt tomēr paklusē.
  18. Ja vēlies samsungu un qwertiju tad protams galaxy Y vajadzētu būt tavai izvēlei. Ja der arī citi ražotāji tad Nokia šajā sfērā nav peļama kā arī izvēle ar qwerty telefoniem ievērojami plašāka. Pieņemu ka rhrds vēljoprojām domāja par tavu pirmo piedāvāto variantu.
  19. This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide. Tavs telefons atbalsta šādus pārklājumus General 2G Network CDMA 800 / 1900 3G Network CDMA2000 1xEV-DO Latvijā tiek izmantoti šādi... LATVIA GSM 850 GSM 900 GSM 1800 GSM 1900 UMTS 850 UMTS 1900 UMTS 2100 No Yes Yes No No No Yes Tagad izdari secinājumus...
  20. mader

    Preži

    Tu velc gumiju tikai lai neredzētu tavu triperaino ficuku ?
  21. Kriptējam nost cietos un miers .
  22. This makes the game pretty interesting
×
×
  • Create New...