eziic Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Tātad - neredzu nekādas problēmas. Topika doma ir pastāstīt citiem kas uz sirds, kad nevienam citam to tajā brīdi nav iedvesmas stāstīt. Tas, ka izvēlos te rakstīt parasti tajās reizēs, kad esmu normāli atlaidis ar draugiem un draudzenēm nenozīmē, ka būtu sliktāks par citiem. Ja jums nepatīk šis topiks un lielākā daļa no tā, kas te tiek rakstīts, tad vienkārši nenāciet te, nelasiet un nerakstiet neko. Gūdmen, apsveicu ar tām 2 dienām. Man tieši tāda pati situācija, vakar pavadīju vakaru labā kompānijā ar bezalkoholisko alu, weekends ir beidzies un tas nozīmē, ka laikam pāris dienas uzvedīšos labi. Edited August 18, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Nu blje, kur tadi aksti atrodas? http://teamz.times.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 hm...................... ejam speeeleeet!@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 besis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Jataisa nedeljnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Vot es par spīti vairs neiešu spēlēt, kad tu būsi serverī. Tas, ka tu vakar mani gandrīz nogriezi ar nazi mani vienkārši morāli sagrāva. Nezinu pat vai šonakt spēšu normāli aizmigt. Ehh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 jap, atkal sanāks sliktais, jo man (ja visinieki būs dusmnieki) sanāks jau 80 varningi, bet tas po. btw, šod bija super vakariņš, 5tā diena dzērumā un neviens nav bēdīgs(izņemot vecākus, kas galvo, ka ar Edmundu nav prātīgi sieties), bet tas jau sēnēs. labunakti visiem. and i'm a wonderlust king! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ahhh.. tikko no bd un atkal neesmu guleejis :/ atceros vienu baigi garshiigo alinju .. nu blin aizmirsu nosaukumu .. tgd jaiet izguleeties un tad jazvana kas par alinju bija.. nu ko ar labunakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 vIĶKAS NEVEIKSME,man vnk neljava notureeties un vnk es atkortjeeju to fakingo alinju! Un nu jau 3shais alinsh pa kaklinju man lejaa sliiid! mmmmmmmm! Ku labi pec darba aukstu alinju Un zinot ka ledusskapii vel 3l palikushi Mmmmm! Po pieleju muuli un eju CS zipaat,tas taa lai ščerbatiha sapi remdinaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Viss, tagad šonedēļ jāaizbrauc uz GIGN tusu nodzerties un tad jāmet miers uz kādu laiku. Nu kādas 2-3 nedēļas točna, vismaz līdz savai vārdadienai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 vai nu tu pizdjī bildes, vai arī esi Arno. a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 shodien forshi negaaja ar stopeeshamu pie krievijas robezhas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Tikko no zobārsta. Izrāva zobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Man ir noriebies risinaat citu attieciibu problemas... Izskjiras draugs ar savejo. Tad man raksta u.t.t Tjip itka man butu baigi patikami uzklausiit vinju problemas. Vai ari kada cita reize saka lai es parunajot tur ar vinju lai viss butu ok u.t.t bet nafig tas man vajadziigs? Lai tak pashi tiek gala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankk Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Nu blje, kur tadi aksti atrodas? http://teamz.times.lv/ laugh.gif Nu tad es tev mazliet pastāstīšu, jo nejauši esi atradis man pazīstama cilvēka mājas lapu, kura ir tikusi taisīta pirms, ēēmm..5gadiem, taisīts ir joka pēc un cilvēkam, kurš taisīja to visu tad bija tikai 13 gadi, tā kā padomā pats, kāds draudziņ biji pirms 5gadiem un ar kādu domāšanu Jau otro nedēļu cīnos ar ģipsi, vēl tikai pusē esmu ar šito stūlbību, nedēļas beigās drag race, žēl ka pēdējais šajā sezonā, jo auto, kas tika būvēts no pagājušās vasaras beigām, tikai tagad ir pabeigts un būs tikai viena iespēja to izmēģināt ( tiesa, ne man ) Jēkabpils lidlaukā, par to pasākumu man pagaidām domas tikai +/- lido Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jau otro nedēļu cīnos ar ģipsi, vēl tikai pusē esmu ar šito stūlbību, nedēļas beigās drag race, žēl ka pēdējais šajā sezonā, jo auto, kas tika būvēts no pagājušās vasaras beigām, tikai tagad ir pabeigts un būs tikai viena iespēja to izmēģināt ( tiesa, ne man ) Jēkabpils lidlaukā, par to pasākumu man pagaidām domas tikai +/- lido Pankks seezh darbaa un kavee laiku gignaa? "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Omg tiko bija baigais roflkopteris. Karoče mēs senāk ar draugiem taisījām tādus pirkstiņus. Uz nogriezta pudeles kakliņa uzmauc gumijas pirkstu, balonu, prezi... Aptin ar izoleni un iemet kādu pīlādzi un atvelk un šauj. Tātad pa ilgiem laikiem izdomā viens no draugiem uztaisīt un pašaudīties, bet vajag plato pudeles kakliņu kā "cuppy ice fruit".Aizejam uz vietējo veikalu, kur pienu pārdod pudelēs. Un tevis izvēlētā lieluma pudelē iepilda pienu. Tātad prasam šaj vienu to pudeli, kas maksā 7 santīmus. Šī atbild: "Tukšas pudeles nepārdodam." Pēc tam izdomājam paprikolu paprasīt par 7 santīmiem pudeli un par 1 santīmu pienu, lai ielej. Tad šī ielēja pienu un prasīja vai vairāk naudas nav pie dvēseles?? Un tā ielēja par santīmu pāris pilienu pienu un tā arī aizgājām prom. Vai nav abloms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Tiko parvilkos majas! pec darba reali izkapajam uz 3jiem ar 2vam chiksam kuras nedzera 2,1l Brukleniiti LB Mmmmm! ku labi esmu cukaa un eju spelet CS :D mca mca Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Heh, tikko sāku dzert enerģijas dzērienu +iekožu maizītes un turpinu gaidīt xeru startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Reali celshos 5:30 uz BMX finalu! pzdc nu jau 2:00 ahutejt komenieks! nepisishos ar pusfinaliem 4;10 bus buus nebuus nebuuus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Varētu aiziet pagulēt uz 1h, bet tāda nelaba juška ka nogulēšu xeru startu, fak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Baigi sūdīgi, tikko no slimnīcas. "Draugs" tēloja slimu pidaru un prasija man vienu nieri, nu ko, man palika žēl un es atdevu savu nieri, bet pēc transplantācijs tas pidars pārvācās uz dzīvi citā valstī un mani pilnīgi ignorēja, psc ne? Es tagad dzīvošu bez vienas nieres dēļ, kaut kāda slima, egoistiska pidara. teksts ņemts no seriāla lost Edited August 21, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Nu blin cik var ? Dzert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ieraudzīju vārdu 'Dzert' un sapratu, ka jau no 7dienas neesmu lietojis ne grama. Šodien to vajadzētu mainīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 "Draugs" tēloja slimu pidaru un prasija man vienu nieri, nu ko, man palika žēl un es atdevu savu nieri, bet pēc transplantācijs tas pidars pārvācās uz dzīvi citā valstī un mani pilnīgi ignorēja, psc ne? Es tagad dzīvošu bez vienas nieres dēļ, kaut kāda slima, egoistiska pidara. teksts ņemts no seriāla lost lolita, pēc idejas tas nebija Loka draugs, bet gan viņa tēvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now