Jump to content
GIGN Forum

Type-RS

Mirstīgais
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About Type-RS

  • Birthday 06/12/1989

Profile Information

  • Location
    Riiga
  • Interests
    Fotograafeshana<br />Rallijs<br />Autosports
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Type-RS's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

1

Reputation

  1. Uzmet Prototype Review...
  2. Godīgi sakot man pašam bija anormāls pisiens ar Hd 2400pro , tieši ar draiveriem un Catalystu , man palīdzēja Emails ATi kompānijai ar tekstu , ka nevar dabūt normālus draiverus un šie man atsūtija visu. Iet kā pa sviestu , lai gan epastu gaidiju kādas dienas 2. Neko citu ieteikt nevaru.
  3. Čau , šodien izdomāju atkal pa ilgiem laikiem nokačāt mafiju , bet šoreiz ieinstellejot baigi spēle lagoja, pēc parametriem viss atbilst pat vel pietiek lai palaistu 3 mafijas , bet tik un tā spēle baigi lago... Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma? Paldies par palīdzību.
  4. Pirms 3 gadiem pirku pa 120 ls tagad ir uz pusi un vel zemāk... sorry bet man naudu tik ļoti nevajag. EDITS ! pa 10 ls es tev viņu uz mēnesi, diviem iznomāšu Baigi neizdevīgi... Ja var nopirkt jaunu pa 40 un uz augšu.
  5. Čau , kādam gadijumā stūri nemetājās PC baranka , noputējusi , nelietota , bet tomēr strādājoša ar pedāļiem un visām fiškām? Būtu baigi forši ja no kāda varētu iznomāt/aizņemties , pret kkadu ķīlu.... Steidzami vajag , jo manejajai vajadzīgs remonts... Savākšu Rīgā un rajonā ja vajadzēs.
  6. Tā , nesen ieliku jaunu (nosacīti) videokarti . Club3D Radeon HD 2400 Pro, iepriekš kad biju licis (To pašu) viss šancēja super , cs u.t.t , bet nācās mainīt atpakaļ. Tagad , kad beidzot (atkal) ieliku šo pašu videokarti , sākās gļuki (TIKAI CS' 1.6). Viss parējais kā piem NFS , Source u.c spēles šancē takā vajag. Esmu izmēģinājis visādus cs configus , rakstīt visādu figņu shortcut rakstīt iekšā un vel visu ko. Draiverus instellet , reinstallet csu u.t.t Arī 4 (!!!) peles mēģinātas, viss veltīgi. Man vajag kādu patiešām zinoša cilvēka risinājumu ko darīt?!??!?! Pati problema: Gļuko tā - ir nelielas aizkaves pelei , pogām uz kautkādu sekundi (+/-) Tas nav visu laiku bet ik pa 10 sekundēm. Palīdziet.
  7. Vadītāja vārds*:Parasti sauc par Trako Miku. Auto marka*:Subaru Impreza Modelis*:STi Gads*:92 Krāsa*:Gaiši Pelēka. V/N: GG - 31 Atrašanās vieta: Purvciems , Jugla , Mežciems - Visi Latvijas Rallija čempionāta posmi Bilde: Ja kāds grib paskriet pie krustojuma , droši , esmu tikai PAR.
  8. Nu tā , radusies neliela problēma. Iesledzot pc , viss ir kā tam vajadzētu būt.. iet viss strādā... Problēma parādas tad , kad eju spēlēt spēlēs. Principā jebkurā spēlē ieejot , paspēlējot (dažās var tur pa 3h , dažās pa 5min) vienkarši atslēdzās monitors... Nevaru īsti izprast, kas par šaizi ir... Varbūt kāds zinošāks palīdzēs? Vai varētu būt ka pie vainas ir Barošanas bloks ?!
  9. Type-RS

    Lhc

    Same shit.
  10. Type-RS

    Jauki.

    Kā jums šis patīk? :khehehe:
  11. Type-RS

    Par Pelēm.

    Parrocies pa forumiem , gan jau ka kautko atradīsi.
  12. Type-RS

    Cfg

    http://ala.lv/?kas=config&id=2
×
×
  • Create New...