Jump to content
GIGN Forum

Type-RS

Mirstīgais
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Type-RS

  1. Uzmet Prototype Review...
  2. Godīgi sakot man pašam bija anormāls pisiens ar Hd 2400pro , tieši ar draiveriem un Catalystu , man palīdzēja Emails ATi kompānijai ar tekstu , ka nevar dabūt normālus draiverus un šie man atsūtija visu. Iet kā pa sviestu , lai gan epastu gaidiju kādas dienas 2. Neko citu ieteikt nevaru.
  3. Čau , šodien izdomāju atkal pa ilgiem laikiem nokačāt mafiju , bet šoreiz ieinstellejot baigi spēle lagoja, pēc parametriem viss atbilst pat vel pietiek lai palaistu 3 mafijas , bet tik un tā spēle baigi lago... Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma? Paldies par palīdzību.
  4. Pirms 3 gadiem pirku pa 120 ls tagad ir uz pusi un vel zemāk... sorry bet man naudu tik ļoti nevajag. EDITS ! pa 10 ls es tev viņu uz mēnesi, diviem iznomāšu Baigi neizdevīgi... Ja var nopirkt jaunu pa 40 un uz augšu.
  5. Čau , kādam gadijumā stūri nemetājās PC baranka , noputējusi , nelietota , bet tomēr strādājoša ar pedāļiem un visām fiškām? Būtu baigi forši ja no kāda varētu iznomāt/aizņemties , pret kkadu ķīlu.... Steidzami vajag , jo manejajai vajadzīgs remonts... Savākšu Rīgā un rajonā ja vajadzēs.
  6. Tā , nesen ieliku jaunu (nosacīti) videokarti . Club3D Radeon HD 2400 Pro, iepriekš kad biju licis (To pašu) viss šancēja super , cs u.t.t , bet nācās mainīt atpakaļ. Tagad , kad beidzot (atkal) ieliku šo pašu videokarti , sākās gļuki (TIKAI CS' 1.6). Viss parējais kā piem NFS , Source u.c spēles šancē takā vajag. Esmu izmēģinājis visādus cs configus , rakstīt visādu figņu shortcut rakstīt iekšā un vel visu ko. Draiverus instellet , reinstallet csu u.t.t Arī 4 (!!!) peles mēģinātas, viss veltīgi. Man vajag kādu patiešām zinoša cilvēka risinājumu ko darīt?!??!?! Pati problema: Gļuko tā - ir nelielas aizkaves pelei , pogām uz kautkādu sekundi (+/-) Tas nav visu laiku bet ik pa 10 sekundēm. Palīdziet.
  7. Vadītāja vārds*:Parasti sauc par Trako Miku. Auto marka*:Subaru Impreza Modelis*:STi Gads*:92 Krāsa*:Gaiši Pelēka. V/N: GG - 31 Atrašanās vieta: Purvciems , Jugla , Mežciems - Visi Latvijas Rallija čempionāta posmi Bilde: Ja kāds grib paskriet pie krustojuma , droši , esmu tikai PAR.
  8. Nu tā , radusies neliela problēma. Iesledzot pc , viss ir kā tam vajadzētu būt.. iet viss strādā... Problēma parādas tad , kad eju spēlēt spēlēs. Principā jebkurā spēlē ieejot , paspēlējot (dažās var tur pa 3h , dažās pa 5min) vienkarši atslēdzās monitors... Nevaru īsti izprast, kas par šaizi ir... Varbūt kāds zinošāks palīdzēs? Vai varētu būt ka pie vainas ir Barošanas bloks ?!
  9. Type-RS

    Lhc

    Same shit.
  10. Type-RS

    Jauki.

    Kā jums šis patīk? :khehehe:
  11. Type-RS

    Par Pelēm.

    Parrocies pa forumiem , gan jau ka kautko atradīsi.
  12. Type-RS

    Cfg

    http://ala.lv/?kas=config&id=2
  13. Type-RS

    Cfg

    redboota cfg.
  14. Type-RS

    Ieej..

    Man skaipā šito prasijuši entie cilvēki.
  15. Type-RS

    Skarbi

    Da ne tikai sencim , bet mātei arī. Es uzskatu ka bagāto " tā saucāmās ģimenēs tik vien ir kā šancē , šancē un šancē " Viens otru redz vakarā , pāris vārdus parmin un tas arī viss..... Skumji.
  16. Un tu man gribi teikt , ka ne Mozzilai ne Iexploreram nav problēmu?! Okey vecais.
  17. Pagaidām cik patestēju liekas pat ļoti ok , iet daudz atrāk par Firefox , Mozzilu un tiem kam nav īpaši daudz RAM'a šis ir ļoti labs.: )
  18. Type-RS

    4.sezona

    Pašlaik topiks no runašanas ir parverties par tīru viena otra nodiršanu. Jūs esat smieklīgi.
  19. Type-RS

    4.sezona

    Ar LOST'u nav kkas līdzīgs?
  20. Type-RS

    Avatārs.

    Labāk iemet aprakstu par iepriekšējo, tas tāds draudīgāks izskatās. Man vislabāk patīk worm'a un dj_Erix avatari.
  21. Type-RS

    Nlo Londonā?

    Un, bļeģ, beidziet pisties ap to Area 51. Ja gribat zināt teorētisku patiesību, tad izlasiet manis iedoto wiki rakstu un beidziet rakstīt te savas sranās sazvērestības teorijas, ko dzirdējāt no kaimiņu tantes. Atrodiet taču kaut kādas smadzeņu paliekas sevī! Īpaši attiecas uz Kefīrveidīgajiem. :superlol:
×
×
  • Create New...