Jump to content
GIGN Forum

pankk

Mirstīgais
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About pankk

  • Birthday 10/30/1987

Profile Information

  • Location
    underdose
  • Gender
    Male

pankk's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. pankk

    Lan Party V4

    Lieliski, gaidam vēl gribētāju, viss solas būs aizraujoši un interesanti !
  2. pankk

    Lan Party V4

    ceļu policisti arī kapā cs, to jau biju piemirsis Izskatās iespaidīgi, bet dzīvē bija vēl labāk vēl ir vietas - piesakamies !
  3. pankk

    Lan Party V4

    Lunis esi ? Tu nekur nebrauksi, priekš tevis vietas nav. Šis ir lan party nevis tusiņš manā mājā,ja gribi spēlēt, piesakies normāli, NEDER NEKĀDI MAYBE, domājiet lūdzu līdzi, kas šeit raksta.Paldies
  4. pankk

    Lan Party V4

    Pieteikšanās ilgst līdz 26.oktobrim, kas ir arī pēdējā diena lai samaksātu dalības maksu p.s. pc iznomāšana uz nakti 6ls, ir arī iespējams atsevišķi iznomāt tikai pc, vai tikai monitoru.
  5. pankk

    Lan Party V4

    Notiek viss pasākums Līduma kulturas namā, kurai ir pietiekami daudz vietas, lai uzņemtu tik daudz dalībniekus. Maukuris, ceru ka šoreiz tā nesagursi Cena par pc iznomāšanu būs apmēram 5-10ls, uz nakti, tas ir nogādājot turp un no rīta savācot, tiem kas brauc no Rīgas vai citām Latvijas pilsētām, tas ir lielisks piedāvājums. Dalības maksa ir 15ls, bet pirmajām vietām balvas būs iespaidīgas + projektors būs, rādīs spēles uz sienas milzīgas, būs interesanti
  6. pankk

    Lan Party V4

    26.oktobrī tiks izlozētas komandas, no visiem spēlētājiem un tad būs 5x5, gg, csdm turnīri etc. Jūsu domu graudi ir vienkārši apbrīnojami "1vs1 un pubos kapāt". p.s. Nekam grūtam tikšanā nevajadzētu būt, paņemam savus devaisus, par simbolisku samaksu jums iedos pc un par to nogādāšanu nebūs jauztraucās, no rīta tevi pieved pie autoostas un brauc mājās, lan party notiek visas nakts garumā.Vēl jautājumi ?
  7. pankk

    Lan Party V4

    Iedomājos, ka iespējams kādam ir interese par lan party? Bauskas rajonā, lai nav jāņem savs pc, ir iespējams to noīrēt priekš nakts. Lieliska iespēja uzspēlēt ar tādiem jums zināmiem spēlētājiem kā Deadly,LAVRx, domāju ka būs daudz un dikti pazīstamu spēlētāju, pagājušo reizi bija 40, šoreiz skaits palielināts līdz 50 ! par vairāk info man privāti. datums - 1.novembris
  8. pankk

    Par Pelēm.

    Es domāju, ka tu esi lunis, tas kas der Jurim, nederēs Pēterim, ar to vajadzēja saprast, kaut vai visi teiktu šeit, ka labāka ir MX518, tieši TEV varbūt labāk patiktu MS 3.0, pamēģini, aizņemies no drauga un paskaties, neuzdod stūlbus jautājumus - meklē atbildes pats.
  9. pankk

    Beijing 2008

    Jācer, ka kāds gudrāks prāts mums dos iespēju noskatīties Māra uzvaru caur kādu video Apsveicami, ka tik neordinārā disciplīnā Latvija sevi spējusi pierādīt.
  10. ha ha ha - šis bija kronis visam
  11. pankk

    Wcg

    Klausies Tu, nūūb, es tajā (šajā) cs esmu iegūldījis kādus 5 gadus, bezjēdzīgi, man tas neko nav devis - pilnībā, savā laikā es tevi nūūb (JĀ TIEŠI TEVI) nošāvu bez mazākās piepūles, pat biju ar tevi reiz komandā vienā, bet tas nav svarīgi, galvenais ir tas - ka uztver spēli, kā spēli, spēlē to atpūšoties 7dienas vakarā, nevis neskaitāmi cw, gatheri un vēl elikas čempji, nu kam tas viss ir vajadzīgs ? varēsi savā nākamajā cv uzrakstīt ka uztaisīji -5 pret drill. Ceru, ka tu manu tekstu izlasi ar mazāko izpratni, nevis atkal virspusēji kaut ko pavirši izlasi un tulīt gudrības sekos viena pēc otras.
  12. pankk

    Nakts Riita Spams

    Nu tad es tev mazliet pastāstīšu, jo nejauši esi atradis man pazīstama cilvēka mājas lapu, kura ir tikusi taisīta pirms, ēēmm..5gadiem, taisīts ir joka pēc un cilvēkam, kurš taisīja to visu tad bija tikai 13 gadi, tā kā padomā pats, kāds draudziņ biji pirms 5gadiem un ar kādu domāšanu Jau otro nedēļu cīnos ar ģipsi, vēl tikai pusē esmu ar šito stūlbību, nedēļas beigās drag race, žēl ka pēdējais šajā sezonā, jo auto, kas tika būvēts no pagājušās vasaras beigām, tikai tagad ir pabeigts un būs tikai viena iespēja to izmēģināt ( tiesa, ne man ) Jēkabpils lidlaukā, par to pasākumu man pagaidām domas tikai +/- lido
  13. Pirmkārt, vispirms, iemācies "Forus"rakstīt, tad iemācies lietot search. Lai nebūtu galīgs spams, tad, ieteikšu filmu "You don't mess with the Zohan", žandru tu arī nenorādīji. šeit apskaties, noteikti, ka noderēs.
  14. pankk

    Wcg

    Nē, āmur, tas bija domāts, ka TU ar savu cs karjeru na*uj nevienam nēesi vajadzīgs un TU neko ar cs dzīvē nepanāksi, tā kā met mieru cs NOPIETNAJAI spēlēšanai un izbaudi to, spēlējot brīvdienās, nevis gaidi WCG kurā noteikti vēlies pierādīt ka esi nākamais PRO spēlētājs un grasies ar to pelnīt miljonus- domā reāli LOĢIKA +10.
  15. pankk

    Spoki.lv

    Nezinu kā bija sākumā, bet tagad gan ir norādīts avots : gign.lv Lai gan, daudz ir redzēts, ka kopē nesmuki, warnet.ws ir tikai viens no saitiem.
×
×
  • Create New...