Jump to content
GIGN Forum

quelyd

Mirstīgais
  • Posts

    1167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quelyd

  1. quelyd

    Nakts Riita Spams

    Tik ļoti sen šeit neesmu bijis/rakstijis. Hehe, kkādas izmaiņas arī ir, tas priecē. Pabeidzu čaju un dodos pēc zaļās maģijas.
  2. quelyd

    Nakts Riita Spams

    dzeru vakardienas parpalikumus (alus) un tgd kjeru kooomu. ta jau redzees vai nokjerushu . vakaradiena bij ljoti diviaina diena bet pohq
  3. quelyd

    Nakts Riita Spams

    es tapat neklausishos, gribu dzirdet, KAS TUR IR TADS citas dziesmas, jo maneja linka tur nothing special. tad jau es labak klausos http://www.youtube.com/watch?v=OnNkejuYOu0...layer_embedded#! Uzraksti labākas rīmes un tad saki, ka tas ir nothing special.
  4. quelyd

    Nakts Riita Spams

    nopirku Eliota "Stāvvieta" tas mixtape vnk ir graujoši labs!!!!
  5. quelyd

    Nakts Riita Spams

    SATIN PASAULI izlase ir baigā bomba. Gaidu, kad ienāks manā ipodā Eliota "Stāvvieta"
  6. quelyd

    Nakts Riita Spams

    beidzot ahujena nebij karsts, savadak zb spragt nost !
  7. shito sen sen atpakalj lasiju! saljikam nekas nenotiktu ^^
  8. quelyd

    Nakts Riita Spams

    4dien sakam kost pie manim, 5dien (13.augusts) pie bralena rikshiembeeriic, traks pasakums. iemegjinaju jauno sisteemu. alinsh 2-5 sekundes ielist.. NICE! WARAAAP! tgd majas pohains, nesen atbraucu
  9. quelyd

    Potter Vs Bieber

    biibers, 11gadīgu meitenīšu elks, nekas vairāk.
  10. quelyd

    Nakts Riita Spams

    http://www.weedfarmer.com/cannabis/
  11. quelyd

    Eksāmens 2010

    Tikko no vēstures ekša. Itkā man likās grūtākais no pirmajiem 3 eksāmeniem. Daudz bija jāraksta un jāstrādā ar info. Katrā ziņā jācer uz labu atzīmi. P.S. emys, hi5, man arī 7 anglenē.
  12. quelyd

    Eksāmens 2010

    emys un wl lohi! Es dabūju LV.VAL eksāmenā 7 ! Angļu valodā izvilku paper 2. Pārī man bija džeks, kurš visticamāk mūs abus pamatīgi iegāza ar savu runāšanu.
  13. quelyd

    Nakts Riita Spams

    Atbrauca draugs no Anglijas uz divām nedēļām. Šovakar laikam dodamies chillā kkur cept gaļu, dzert alu un myb kko uzpīpēt.
  14. quelyd

    Eksāmens 2010

    Latviešu valodas eksāmenā, čalim, kuram gadā bija knaps 4 ielika 5. Pēc manām domām eksāmens- fail. Biju iepriekšējā dienā aizstaigājis līdz konsultācijai un no tās nemaz nebija jēga. Runāšana ar vispār fufelis, vienīgi tas, ka man bija jārunā ar meiteni, kura runā tik rēcīgi LVVAL. ka es gandrīz runāšanas daļā sāku zviegt pa visu kabinetu. 1.Jūnijs - Angļu VAL. 2.Jūnijs - Runāšana Angļu VAL. (Man) 4.Jūnijs - Vēsture 4.Jūnijs - pēc vēstures eksāmena sākās 3dienu gara konsultācija algebrā (3 dienas pēc kārtas) un pats pēdējais fufelis - 7.Jūnijs - Algebra.
  15. quelyd

    Nakts Riita Spams

    Sēžu mājās jau pāris stundas! Šodien skolā bija tikai divas algebras, so pēdējā skolas diena bija tīri ok! Trešdien pirmais eksāmens LV.VAL. jūtu, ka būs labi.
  16. Paņem baltu papīra lapu. Ieej youtubē. Sameklē sev tīkamu beat'u, izdomā tēmu un liec savas domas uz papīra. Viss nāk ar laiku, mēnešiem, gadiem. Ja tev nav iekšā forša vārdu salikšana lai tie kautcik labi "rīmējas" kopā, tad nav jēga. Jo būs jāpatērē daudz laika lai kkas +/- labs sanāktu. Un vispār lai kkas labs sanāktu ir jāpatērē desmitiem tintes pildspalvu un desmitiem klades!
  17. quelyd

    Laikapstākļi

    Līst lietus vairāk par 4-5h nonstopā. Vietām neizejošs ceļš. Tādas peļķes, ka apdirsties var. Dubļi/vietām netīrs sniegs/peļķes(vietām huugee). Laiks ļoti drūms, ja gribi palikt sauss izejot ārā ir jāietinās kkādā plēvē, lai mitrums netiek klāt. Nezinu kā tikšu rīt līdz skolai, ceļš pa kuru jāiet ir viena liela, gara peļķe. Salaspils.
  18. quelyd

    Nakts Riita Spams

    Garšo alus ir pārvērtis šo topiku par galīgi nelasāmu sūdu. Esmu galīgi apslimis. Iesnas, klepus un nedaudz sāpošais kakls tagad padara manas naktis neizgulētas. No rītiem jūtos kā sūds. Skolā viss notiek baigi ātri. Jau gandrīz mēnesis paskrējis, bet sajūta, ka vakar tik atnācu no brīvlaika. Jau pirmās nesekmīgās atzīmes kuras jāiet labot. Fakinā ķīmija un mūzika, besī. Drīz jāiet uz dejošanu izkustināt kauli, savādāk pēdējās dienās jūtos tāds stīvs, it īpaši vakardienas treniņā. Ok, turās. Cerams ziema ātrāk beigsies, gribās atkal pavasari/vasaru/rudens silto daļu.
  19. OPā, laba štelle. Jāpamēģina
  20. quelyd

    Mix/team

    PM MAN! ar savu infu
  21. quelyd

    Jaunais Gads.

    Heh, Tev tāpat. Nepieēdaties un nepiedzeraties traki šovakar/šonakt. Laimīgu divinulleviensnulle gadu
×
×
  • Create New...