Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Shodien bljee lomkas atkal! Es tak teicu ka nedzershu,bet fig! Izdomajam pec darba pa alinjam,tad vel paris alinji,tad jau aizgaja SMirnovinji,tad kaut kur aizpeldejam ar chomu uz citu kafejuzhnjiku,tur saku Moskovskiju dzert,talak isti neatceros,...

aaa bleee talak gaju atpakalj Smirnovinjus dzert,pec tam pargaju uz kafiju un tad atkal uz alu! Majas ar taxi atkal ieripoju pa nakti!

Bleeee d1rst gribas,bet aizmirsu toletes papiru nopirkt :DD

Link to comment
Share on other sites

:D

zinu :10cm:jā, bet kāds mūlis... :(

anyway, pietiks par alisi, es parakstīšu par sevi. šodien bija saulaina diena. no vakardienas talkas mazliet vēl sāp paribes, bet, izejot pagalmā, kopš to pametu nekas nebija mainījies. vienīgi kāds ģēnijs bija pacenties vēl zālāja vidū sameisterot pelnu čupiņu, kas vairāk gan atgādināja wannabe-kūlas-dedzinātāju.

šito rakstot man padeva skumju vēsti sakarā ar to, ka nav vairs "-10 cm" smaidiņa. mani iepriecināt vien varēs vētrainas sarakste skaipā ar džimmiju.

Link to comment
Share on other sites

:(

anyway, pietiks par alisi

saaksim ar to ka neesi Mani nemaz redzeejis. zini es saprastu ja tu pateiktu Alise ir resnele. haaa _tas buutu jaukaak. jo taa vai taa, tev pat nav saprashanas ar Ko. un Kaapeec par to runaa..

uiiii es veelos lai tas ko saki. Buutu tieshi Taa kaa tu saki. buutu man Taads muulis. kaa muulim vajadzeetu Buut :whistling:

bet diemzheel .. "Jeezus" esmu "uuuber :nja:

un jaa, paareejiem Labu vakaru :yehaa:

p.s. es saaku maaciities likt punktus

Link to comment
Share on other sites

uiiii es veelos lai tas ko saki. Buutu tieshi Taa kaa tu saki. buutu man Taads muulis. kaa muulim vajadzeetu Buut :whistling:

bet diemzheel .. "Jeezus" esmu "uuuber :nja:

un jaa, paareejiem Labu vakaru :yehaa:

ja es tevi neesmu redzējis, tad mazie kosmonauti no tava fanu klubiņa būs apbēdināti. bet, thu neustraucies, es jau tevi pieņemu tādu, kāda tu esi. :thumbsup:

bet pietiks par alisi. serverī čaļi sadomāja salikt sev jocīgus nikus, tādēļ vakars izvērtās diezgan sierains. burtiski.

p.s. byeee

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

Diena, kā jau katra, iesākās ar to ka pamodos gultā, iegāju dušā, un pēctam pie datora. No rīta izņēmu Algebras grāmatu no somas, jo domāju ka blakussēdētājs paņems, izņēmu arī tāpēc, lai vienkārši būtu vieglāk aiziet uz skolu, jo algebras grāmata ir mazliet pasmaga. aizgāju uz skolu, tieši laikā (pat nenokavēju!), izņēmu Algebras grāmatu, un skolotāja teica lai nodod mājas darbu burtnīcu meklēju,meklēju nevaru atrast, un atcerējos ka viņu vakar ieliku Algebras grāmatā, mājas darba burtnīcā bija apmēram 10 vai pat vairāk mājasdarbu, plusā vēlāk viņu laikam nevarēšu nodot, tā vismaz viņa teica, nākamās stundas bija tīri okej. Pienāca Sports bija jāskrien kross 2km, pirms krossa paspēju kārtīgi iesildīties, jo bija 15 minūšu starpbrīdis. Tad jau atnāca učuks un teica ka jāskrien, skrēju sajutu kaut kādu debīlu sajūtu kreisās kājas pēdā, labi pohuj skrēju tālāk, biju 1ais, yeah fucking 1ais, neuzvarams 2vietu vinēju par 1 minūti un 10 sekundēm, īstenībā ļoti lēni noskrēju 8:11, skolas labākais mana vecuma laiks bija 7:19, so fakini netieku uz Rajona Krosu. Kad nofinišēju vēl vairāk sāka sāpēt pēda, man vēl tikai bija 2 stundas, ļoti sāpīgas stundas, vēl tagad nezinu kāpēc man pēda sāp. Beidzās stundas, laimīgs devos mājās lai spēlētu CS'u, un sķūni nebija atslēgu, meklēju 20 minūtes. bet neatradu, mammai nevarēju uzzvanīt, jo nebija kredīta, so man vajadzēja iet pie viņas, neaizgāju pa ceļam satiku draugu, kurš arī gāja uz mājām. Viņš prasīja vai negrib aiziet pie viņa un parukāt ps 2, protams neateicos, + viņam bija kola rokās. Aizgāju pie viņa un pie durvīm stāvēja tante, kuru senāk biju sakaitinājis, negribējās iet pretīm varbūt atcerēsies manu seju, biju mazliet satraucies, norās mani. ^_^ , uzvilku kapuci, un ātri aizgāju garām, pus divos gāju mājās, jo domāju ka māte būs atnākusi no darba, staigāt bija grūti, pieskaros tam sūdam kas ir pie durvīm, hmm nevaru atcerēties kā viņu sauc, ājā rokturis, pagriežu un ciet, jēhū, so vilkos pie mātes, ar sāpošu pēdu, vilkos, ļoti ilgi, aizgāju uzprasīju tantēm kur viņa ir, teica ka viņa aizgāja mājas, lol, hmm es tak viņu neredzēju nākam atpakaļ, viņa parasti iet par to ceļu pa kuru es atnācu, labi gāju mājās, vēl joprojām bija ciet :D , gaidīju, gaidīju, pulkstens jau bija 13:46, paskatījos uz telefona, gaidīju vēl, un redzēju ka māte nāk, es biju tik laimīgs, omg. Un tā es tagad šeit sēžu un rakstu šo + ēdu, jeb dzeru jogurtu :) he he

ps. 700 posts

Edited by minds
Link to comment
Share on other sites

Рodien kkв baigi no rоta steidzos un sapratu ka mans pыlkstenis mobоlajв par 10 min steidzas! :(

рodien eksвmens angпu valodв 1. daпa rakstвmais otrв dialфgs ar partneri un man iegadijвs tвds partneris kas gandrоz neko nemвk pateikt tpc dabuju viтu vilkt uz augрu!

Lab pзc skolas pat mвjвs neaiziedams aizgвju uz kafзjnоcu notiesвju picu un pзc tam uzreiz pie drauga vзlвk вrв 1 aliтu paтзmвm katrs un streetball`u pakapвjвm!

Diena itkв ok ja nebыtu tas eksвmens! :)

Link to comment
Share on other sites

Skola vienkarshi pretigi, negribās nemaz iet uz viņu, jo učenes vissas uzēdušās uz manīm un bļin vispār negribās mācīties, bet kaut kā 9 klase jāpabeidz! Ceru, ka pabeikšu, bet 2 nesekmīgās vel ir. Ar divām cik sapratu ceļ pāri un tad skatīsies, kas ar eksāmeniem.

Link to comment
Share on other sites

th3crims var redzet ka tu esi daunis. Pec tehnikuma ari ir iespeja iet talak macities ;]

Vsp man ar lidzigi ka učenes bik uzedushas bet tas jau laikam normali... man tads riebiigs raksturinsh.

Saku kalt planus briivdienam ir doma brutali aizliet acis beeet varbut vnk mierigi pacept galju.

Link to comment
Share on other sites

Iron Maiden: Flight 666 mājās tika turpināts ar žiguļu alu un viņu pirmajiem diviem albumiem <33. Būtu nauda paņemtu kādu kasti to alu. Neteiktu, ka baigi garšīgs, bet cena labā - 31 sant. @ superghetto. Ja jau sāku dirst par supernetto, tad pastāstīšu kā vakar gāja. Karoč paņemu pāris aliņus un eju maksāt. Pie kases sēž kaut kāda jauna bāba. Sāk piepisties, ka baltās tiesības neesot personu apliecinošs dokuments. Taisnība jau viņai ir, bet uz jautājumu vai tas, ka isic un studentu apliecībā ir identiski dati, nevar tikt uzskatīts par pamatu dokumentu patiesumam, viņa apstulba. Tas gan man neko nedeva, jo alu es tik un tā nedabūju. Iet pakaļ pasei un tad atkal uz veikalu bija < vēlmei iedzert alu.

P.S. Visu vakaru piržu tā, ka pašam pretīgi paliek. Parasti ir diezgan forši paostīt savus pirdienus, bet šī nebūs tā reize.

P.P.S. Rīt jābrauc uz bibliotēku paņemt kas inteliģents palasīties. Sen nav grāmatā meklēti pazīstami burtiņi :thumbsup:

P.P.P.S. MAN IR VOTE, HA HA.

P.P.P.P.S. Blje, nu cik var pirst (rektorisks jautājums). Gulēt nevar iet, savādāk pa miegam nemanīšu kā lēnām nosmakšu.

P.P.P.S.P.S.P.P.S.P.S.P.S.S.S.P.S.P.S.P.S.P.S.P.S.

Link to comment
Share on other sites

pff visu dienu guleju ,.... tgd nevaru aizmigt un ilgi nevaresu :(...

hmz negribeju jaunu topic taisit vai kads nezin adresi vai ka pareizi youtube meklet American idol smiekligakos un krutakos video... jo dazi ir iskatiti bet neticu ka vini ir tik mazs cik youtube esmu atradis !

Link to comment
Share on other sites

iespeejams manu postu atkaartoti "noliks" vismaz veel 3iis cilveeki. bet tas tikai dariis man. popularitaati. vienalga kaadaa noziimee.

bet nejau par to bija mans sakaamais :whistling:

taa kaa aaraa laiks paliek ar'vien siltaaks. tad iespeejams jaaliek marineeties galjas kalni :) un jaadodaas uz dabas pusi, jaaieintrigje tikai veel paaris draugu, un pasaakums buus uz - 1omit ballem ^_^

bet vai buutu praatiigi guleet teltiis? pie taadiem laika apstaakljiem . kaadi mums ir shajaas briivdienaas. jo vakarnakt bija -1 -_-

Link to comment
Share on other sites

Vēl kārtīgs lietus un pērkons nav bijis, tā kā Tev kā sievietei, pirmkārt, gulēt uz zemes vēl nevajadzētu ;)

Gaļas sezona jau kādu mēnesi kā atklāta, nesaprotu, kur kavējies :devil:

Jē, man kakls sāk mazāk sāpēt un pusangīna (nē sharigan, nevis pusVAGīna, bet pusANGīna) lēnām sāk atkāpties pēc 2 mokošām dienām, laikam neveiksminiece saprata - ar šito eci jokus nevar dzīt ^_^

Link to comment
Share on other sites

Sjo guuudmens atkal jau dzer kartejo dienu :DD Un turpinaas dzert lidz chempja beigaam :D bljeee Maijaaa atvaljinajums,znachit arii Maijaa dzershu :D un tad jau junijs visadi janji un varda dienas un tad jau julijs ar visu beach party priekshaa,juutu ka kodien varetu ievilkties :D priekaaa un siii jaaa lidz ritdienai ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...