Jump to content
GIGN Forum

Punk-

Mirstīgais
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Punk-

  1. man vaig draiverus skanjas kartei kas man ir jaazin cipari/skaitlji/burti lai es vareetu dabuut tieshi to kura man ir nepiecieshama?
  2. kurr īsti jāliek iPoda sound boosteri? caur iTunes?
  3. Kr4 runājam ar draugu pa skaipu. Es piemēr spēlēju kkādu mini-game ar kkādu mūziku un viņš dzird savās austiņās to spēles skaņu - ļoti labi. kpc tāāā?
  4. pāāāldies liels. var slēgt ciet
  5. Nu man nācās parinstelēt window`su un tgd tāda problēma cs`am. kkas konsulē bija jārakasta - ķipa kad nomaina no Primary wep. uz Secondary wep. ar cipariem 1 vai 2 ir vēl jānospiež peles taustiņš lai 100% nomainītos. nu lūk, vēlētos zināt kas bija jāraksta lai nav jāspiež tas peles taustiņš, bet kā uzreiz no 1 nomaina uz ciparu 2, uzreiz ir tas ierocis.
  6. Heroes pāris daļas varētu iet un bija vēl viena līdzīga spēle Desciples laikam dizgan interesantas arī. EDIT : lol izdzēsiet, aprāvos izlasot FPS un rally ;// FAIL
  7. es tgd ar Soldier spēlēju. spēlē baigi iepatikusies, līdz kādiem 3 naktī spēlēju ;D
  8. nezcik reižu spiedu Play Now bet vēlaizvien nēsmu dabujis paspēlēt
  9. Punk-

    Pentagons

    Kāds var lūdzu pastāstīt kā īsti var noslēgt tos kontraktus ar citiem? Kas un kā jādara?
  10. Punk-

    Rams

    Tieši tā ! Gribēju būt 100% parliecināts ka nevar un tapēc jautāju gudrajām galvām plds ja gribat varat ierēkt ja gribat slēdzat ciet
  11. Punk-

    Rams

    es par to pašu rēecu Viņam nejiet uz 1 Gb NFs Under Cover tpc viņš pieacinājis draugu kas saprot visu no datoriem un 1 Gb nomainijis uz 4 Gb Vēl piedāvāja manam 4 Gb [ orģinālam ] uzlikt 16GB ramu!
  12. Punk-

    Rams

    Kr4 lieta tвda ! Man draugs stвsta ka viтam kkвds hekeris uz 1 GB ramоga datфra uzlicis nelegвli 4 Gb ram! Tas vispвr ir iespзjams?
  13. Punk-

    Pentagons

    es varētu! tikai nezinu kas un kā jādara
  14. negribu aprauties bet vai tad nav tā komandā /identify parole ? Vai tas tikai uz gatheri?
  15. Punk-

    Pentagons

    gribu pajautāt - kā var zināt cik tos ieročus vaig tai armijai? jo vairāk jo labāk vai lai katrs ir pa 1 ?
  16. Kur tādu task manageri pc var atrast?
  17. Lieta tāda : Vienu dienu nežēlīgi sakā interneta pārlukā ilgi lādēt adreses! Piemēram : veru tvnet.lv [sorr par reklāmu] vēra kkādas 5 min līdz parādīja kkādu dzīvības pazīmi FrontPage un ar dr.lv arī! + skaip` visas ziņas Pats pc nelago ,cs arī nē . Zvaniju lattelekom teica ka ar savienojumu viss ok! Kpc vsp varātu rāsties šadas problēmas?
  18. Punk-

    Nakts Riita Spams

    Рodien kkв baigi no rоta steidzos un sapratu ka mans pыlkstenis mobоlajв par 10 min steidzas! рodien eksвmens angпu valodв 1. daпa rakstвmais otrв dialфgs ar partneri un man iegadijвs tвds partneris kas gandrоz neko nemвk pateikt tpc dabuju viтu vilkt uz augрu! Lab pзc skolas pat mвjвs neaiziedams aizgвju uz kafзjnоcu notiesвju picu un pзc tam uzreiz pie drauga vзlвk вrв 1 aliтu paтзmвm katrs un streetball`u pakapвjвm! Diena itkв ok ja nebыtu tas eksвmens!
  19. baigi labs! Man ir mainiga IP bet nevaru nobalsot! Piedod
  20. Punk-

    Nakts Riita Spams

    Nu jā doma bija kādu vakaru piesēsties un paspēlēt! Nu man draugi nemāk un viņi nav arī ieinteresēti iemācītes!
  21. Punk-

    Nakts Riita Spams

    njāa arī dabuju iet ar mammu uz mežu pēc visādiem sīkumiem! A Media dabuju info. un viss strādā ,bet vai ir iespējāms vienkārši spēlēt uz kkādiem parastiem punktiem nevis uz naudu internetāa? uz reiz 1 reizē negribās uz naudu!
  22. Punk-

    Nakts Riita Spams

    mhmm pa nakti izkritu no gūltas un nevarēju vairs aizmigt! baigi čābīgi jūtos! ew kāds man negrib iemācīt spēlēt pokeru?
  23. Punk-

    Nakts Riita Spams

    Stūlbi visu dienu pa mājāam! Iztestēju kkādu 2004 kada stratēģijas spēli ;D , nu teikšu nav nekas iespaidīgs + vēl dabuju noskatīties kā Latvija zaudēe francijai! P.S kāads nevar lūdzu iemest linku kur nokačāt - 48p kas jāliek virsū serverim?
  24. Biju tētim līdzi kad viņš meklēja kas var pievīlēt atslēgu Hondai! Cik sapratu no 1 veča ka jaunākiem modeļiem vaig speciālu to vīli lai tos robus izāģētu! Bet nu ja tev ir vecāka gājuma tas Opelis un atslēga arī tad vari mēgināt arī pie kāda vietējā veča!
×
×
  • Create New...