Jump to content
GIGN Forum

kas tad2

Mirstīgais
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

About kas tad2

  • Birthday 09/25/1982

Profile Information

  • Location
    www.dreem.lv
  • Interests
    www.dreem.lv
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    www.dreem.lv
  • AIM
    www.dreem.lv
  • MSN
    www.dreem.lv
  • Website URL
    http://dreem.lv
  • ICQ
    0

kas tad2's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Domāju tev neviens nepalīdzēs dēļ šo un noteikti vēl esi ko grēkojis,tādiem kā tev vaidzētu pirkstus nocirst. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...amp;hl=hostings
  2. D,kāds sakars ar ipb tad? Visa vaina noteikti ir tavā hostingā. Otrs variants ir ja tu tajā topikā esi sabāzis visādas reklāmas,tad arī tas varētu foruma gaitu,ielādi paildzināt. Piemēram bieži wos tur gļuko, un ja tev mājslapā ir ielikts wos baneris,tad līdz ar to pašu forums,jeb sākumlapa tev never vaļā tik ātri cik gribētos,jo nevar sazināties ar šo banera adresi.
  3. Nevis tu nevari atrast,bet nemaz neēsi meklējis.Šeit ir http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=28396
  4. Njā varbūt vēlkāds piesakās,šis prasīja pāri 100Ls par neko praktiski. Varbūt ir kāds kas neprasīs 100Ls ? ;)
  5. Am nu es nez vai ko nepareizi daru,bet šis amxbans man nezkapēc negrib iet,respektīvi nepievienojas serveris klāt.Itkā visur visu salieku ko vaig,bet ņefiga neiet.Ņemot no amxbans.net tur ieinstalējot serveris pievienojas,bet njā tur tikai steam der.Varat pastāstīt,kas kur jāmaina vai jādara,lai serveris pievienotos baniem?
  6. Am jā,tad cik saprotu amxbans 6 ir tikai steameriem?
  7. Nau viņam tāds plugins,viņš dirš ka viņam ir un neiet,tāds plugins vai vispār ir atsevišķs,un ja ir tad šie ir paštaisītie plugini,kurus tev nedabūt par brīvu.Dirsējs tāds,esot viņam tāds plugins,bet neejot,aha,kātad.
  8. Nu vispār es tev skype rakstīju,bet figzin kur esi ielīdis.
  9. Remix cik sapratu ir aizņemts ar citām lietām un viņam neēsot laika,kautko iesāka man sen atpakaļ,bet tā arī palika viss nepabeigts.Tāpēc meklēju cilvēku kam būtu laika un gribēšana.
  10. Vai tiešām nau neviena cilvēka,kas labrātīgi vēlas palīdzēt par samaksu un izveidot jaunus pluginus. Un tie kas nodarbojas ar starpniecību lūgums šeit neraktīt.Netaisos maksāt vēl starpniekam.
  11. Nu protams,ka par samaksu,iedod viņa skype.
  12. Sveiki,vai atrastos kāds cilvēks,kas māk taisīt cs serveriem pluginus? Ja ir kāds kas pieprot un ir laika, rakstiet man Pm.
  13. Atkal tas stulbenis savu web reklamē sūdu bumbulis,stāsta visiem,ka viņam tur ko ir kāds nozadzis un vēl nezin ko,pats bled tukšpauris, zaglis. Ko iet pie tādiem lašarikiem, ko mudak? Tev vispār līgums ir noslēgts ar hostingu? Protams ka nau,tad nebrīnies,ka viņi var darīt ko grib ar taviem spertajiem serveriem un mājaslapu. Protams piekrītu te dažiem labajiem par tavu iesniegto čatu,tas tak parāda vien ka tev galvā ir caurums,nafig mums vaidzēja lasīt tos sūdas,ka viens otram sola pa purnu.Visi jūs 15 gadīgie āži aiz tās te kastes ir varoņi,bet tiko kautkas ir jāizdara ārpus mājas, tad sāk bļaut,mammu palīgā.Vienkārši smiekls par tevīm nāk tu vecā mīzelaste. Un iemācies kādreiz pareizi savu sūdu noreklamēt,nevis vislaik reklamē,ka tavs sūds neiet.
  14. Ko tu savu sūdu tur reklamē tik tizli.Dizainu un visa tā ideja tev ir nosperta no gamex weba un sms sistēma ir nosperta no cita weba. Tākā tu esi viens ritīgs zaglis un vēl savu sūdu te reklamē
  15. Varat kāds man palīdzēt caur teamiewer paskatīties un novērst šo kļūdu?Nu es nevaru paspēt neko paskatīties consolē,ka serveris uzkaras.tikmēr kamēr ieeju servera kastē un ieslēdzu to sūda consoli tam serverim,tikmēr tur sen pa virsu viss rakstās. Vai es neko nesaprotu ko jūs te man stāstat.Būtu labi ja palīdzētu.Rakstat skype -gimenel
×
×
  • Create New...