Jump to content
GIGN Forum

th3crims

Mirstīgais
  • Posts

    488
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by th3crims

  1. ahh, kur tie laiki, kādreiz at spēlēju, bet diemzēl neaktivitātes dēļ izbanoja, biju pat aizspēlējies līdz III līgai, ehhh, moš aatkal jāpieregojas D:
  2. jūs laikam nelasat, ko rakstu... man spēles neinteresē, tādām lietām nav laika, vienkkārši pašreizējasis kompītis jau dod galus nost, vsp nesaprotu, kā šos 7 gadus ir izturējis ( 512MB RAM, 80GB, 2.6GHZ Sempron, 128MB video karte) vajadzētu kko ātrāku, lai var normāli arī kko padarīt. Bet vai integrētās video kartes esamība nen;aks par ļaunu? Nu pašlaik vnk nežēlīgi visādi youtube karas utt. Portatīvajam ar ir integrētā un tam ar nez kapē ik pa laikam karas.
  3. Pag, pag... ko tas kompis vsp velk? spēles nespēlēju, bet vai video normāli iet? ir ātrs?
  4. A nuka! Kas tev pret iceworld 10vs10? Laba gaļa nekad nav par sliktu!
  5. Jā, nu varu tikai pievienoties Gestapo viedoklim. Pats nesen esmu atsācis spēlēt war3, kopš ļooooooti ilgas pauzes, un tas map cycle ir vienkārši briesmīgs. Ķip atnāku mājās pēc darba, o, varētu uzkapāt veco labo war3, ieeju, forši dd2, pēctam kkāds atvainojos izdrāzts un debīls forge, tauta pazūd paliek 5vs5, o baigais fun, dažreiz admins nomainīs, dažreiz nē. Vienu mapi, ko vajadzētu - as_tundra. tāds oldschool 1.5 siteks.lv Bet problēma ir arī tas, ka arī DIENAS laikā serveris tukšs, tad kkādi azartiskāke spēlē 5vs5, visstulbākais, ka dažreiz tas 5vs5 ir arī kāds admins, bet nē, viņš ir pārāk kruts, lai nomainītu mapi, jo var tač pafragot.
  6. nu bet nopietni? nu mums ziema vai vasara rēķins 100+ jūlijā ta vismaz vēl - aizbrauc kkur prom, izslēdz ārā, tas tagad vnk sāk palikt dramatiski, šitādu piķi atstāt elektrībā...
  7. Sveiki! zinu, ka šis forums nav priekš tā domāts, bet anyway, varbūt kāds ir ar to saskāries... karoč šodien nolēmām ģimenē nomaksāt atkal rēķinu,bladāc! 1300kW par divistabu dzīvokli VASARA un 120ls atā! Es vnk nevaru saprast - smieties vai raudāt... par to, ka kaimiņi varētu zagt elektrību laikam nebūs, jo visi dzīvo savējie gandrīz - tātad, vai var arī kāds zagt elektrību no blakus mājām? piekritīsiet, ka 120ls VASARĀ par elektrību ir fakin daudz, ok, boileris 80l, TV, ledusskapis, dators un reāli vairāk nekas, nav pat apsildāmo grīdu. Kur varētu būt problēma?
  8. th3crims

    Rtu Kojas

    es te nedaudz offtopic, bet kāpēc tieši par labu RTU? Vnk pašlaik aktīvi meklējos, meklējos, nevaru saprast LU/RTU vai neviens.
  9. th3crims

    Rtu Kojas

    Traffic, kur domā stāties?
  10. a ko var gribēt? iphone maksā 100ls nomainīt, 50ls tas vēl pa lēto
  11. Nu laikam par skatēm skaidrs, tātad ne viss lāciša vēders TA tiek parādīts, ko es gribu pirkt? Neko lielu, mašīniti, kura vnk brauc vārda vistiešākajā nozīmē.
  12. Sveiki! Jautājums tāds - te tā šķirstu ss.lv bla bla bla, nu un neminēšu konkrētus piemērus, bet, ja pārdevējs pasaka, ka tikko izieta tehniskā apskate, cik vispār ticami ir ar to visu? Kā ar tehnisko apskati vispār ir, vai tehnisko apskati varētu iziet arī ar saplēstu mašīnu vai tomēr tas nav tik viegli un ja pārdevējs man parāda tiešām vakardienas tehniskās apskates protokolu, kur parādās, ka bojājumu nav, tas tā arī ir, vai kā? Piedodiet, iespējams, par glupo jautājumu, vienkārši interesējos!
  13. th3crims

    Autoskola.!

    gribu redzēt, kā tu, piemēram, noliktu Autoskolas ABCDE teoriju ar 90 jautājumiem - 2 kļūdas. nevajag ja.
  14. th3crims

    Autoskola.!

    nu neskaties to, kur vislētāk. Pirmkārt, sāc ar to autoskolu, kur ir vismazāk teorijas jautājumu beidzot skolu Tāpēc iesaku Mustanu 30 jautājumi/3kļūdas. Citur esmu dzirdējis, piem., Gross, ir vsp psc, 60 jautājumi pāris kļūdas UZ PAPĪRA, tad tikai laiž pie datora, kas ir vnk dirsā. Tāpēc ļoti uzmanīgi vajag izskatīt autoskolu piedāvājumus ar teoriju Savādāk pēctam nevarēsi vnk teoriju nolikt Protams, varēsi, bet patērēsi daudz vairāk laika, nekā, ja ietu mustangā. Pats gāju Mustangā - sākumā 7 kļūdas bija, pēctam 0 un CSDD tas pats. Med. izziņu gan var ņemt no perkamkopa.lv utt., pats paņēmu tik pa 10ls
  15. Saku no savas pieredzes - Hamletu var nelasīt, jo pats izlasīju, bet vispār neko neatceros... Bet tādi meistardarbi kā Meistars un Margarita, Dvēseļu putenis ir vnk obligāti jāizlasa, labāk pataupies šiem Vēl atagd atceros kā par Dvēseļu puteni bija seminārs... 2h runāšana ar skootaju aci pret aci
  16. th3crims

    It Fakultāte

    tad kāds ir kopsavilkums? RTU kā stāsta maddn tas varbūt ir ne tikai @ IT, bet arī citās fakultātēs?
  17. th3crims

    It Fakultāte

    neko, lai neslēdz, ļoti interesanti palasīt citu cilvēku viedokļus! droši par citām fakultātēm arī dodiet savus viedokļus
  18. th3crims

    It Fakultāte

    tas ir par kuru augstkolu? RTU?
  19. th3crims

    It Fakultāte

    man ar tāds neliels jautājums, kāpēc visi noliek LU EVF? Nevajag jau par ekonomistu iet, tur ir daudz novirzieni pēc dviem gadiem, cik saprotu, tb 2 kursiem, kur var izvēlēties - finanšu menedžements, tur loģistika, kvalitātes vadība utt., ne tikai par ekonomiku... Vai kā? Varbūt arī neesmu kaut ko īsti sapratis? Arī šī problēma ir sasāpējusi un btw, man skolā pasniedz programmēšanu - Turbopascal, skolotājs nav diži labs, tāpēc arī nav motivācija kko darīt, un loģiski, ka arī turpinājumā neko programmēsanā nesaprotu Vai tas nozīmē, ka universitatē ar neko nerubīšu? stulbs jautājums, bet nu vnk skolā programmēt ... nooo thanks tam ir domāta universita'te utt.
  20. Mojo - laimīgās stundas arī ir, tā kā var kārtīgi kokchikus iešaut + arī forša vieta, kur nav sīko
  21. īsti nesapratu nevienu tavu vārdu, piedod
  22. Es te tā gribēju pajautāt - vai vispār ir iespējams policijai vai jebkam citam noskaidrot ip adresi un tās atrašanās vietu, ja IP adrese ir dinamiska tb mainīga? Nu kā LTK netam? Un vēl viens jautājums, vai VISPĀR pastāv iespēja uzzināt ip adresi policijai vai jebkuram citam hakerim pēc twitter profila vai blogspot.com profila. Manuprāt, tur nav nekādu iespēju, jo tas viss ir ārzemes un tur jau nevienam īsti rokas nesniedzas.. Kā tur ir?
  23. gl_monolights 1 vai kā tur bija nav nekāds kods... nu labi, varbūt turnīros dzīvajā to nevar izmantot, bet pubā jau nu tas netiek uzskatīts par kodu, imo
  24. Moška vnk brīdinājums vai kkas tāds? Diez vai policists varētu lūgt izņemt lēcu ārā, tas nav tāds viena momenta darbs tomēr, man liekas.
  25. nu jā, paldies tā arī domāju Jo vnk nedomāju, ka kāds ments baigi pēc garastāvokļa man liks lielāku sods, ja LIKUMĀ ir noteikts 20ls, vnk gribēju dzirdēt vai kāds arī ir ar to saskāries. Jo likumā ir norādīti vnk 20Ls, kas nav nekas traks, jo nu tomēr blakus jau sēž autovadītājs, tikai, kuram nav stāžs. btw, tas 01 ir, ka obligāti jābūt brillēm vai kā?
×
×
  • Create New...