ANALGINS Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 tas laikam beidzas ar muzhigo miegu citos medibu laukos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Neko nelietojot? Es zinu pazīstamo kurš var ar 2h dienā nosēdēt pie PC 3 nedēļas (nepārspīlēju un nedi*šu) Moš kāds zin- PolarBear. Viņš strādā elikā līdz ar to reizēm ir tā ka viņš paliek tur 3 nedēļas , personīgi man tas liekas pretīgi.. nosēdēt pie PC nemazgājies un neizgulējies.... PS es šodien pagulēju tomēr 7 no rīta gulēt aizlīdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) Gribu būt stilīgs, tāpēc arī pievienošos aizmigt nevarētāju pulciņā. Vakar sēdēju, sēdēju pie pc līdz paskatījos pulkstenī un secināju, ka ir jau kādi 3:40. A no miega ne miņas, pat nejutos noguris. Tad nu iedzēru šotiņu visīša un ielīdu gultā. Ilgi nenāca miegs līdz beidzot aizmigu. Ilgākais, ko esmu negulējis ir 46h nedēļas vidū, kad rakstīju ZPD pēdējā mirklī Lai nebūtu galīgs offtopiks pateikšu, ka man tikko uzdāvināja novēlojušos dāvanu - Nike somiņu visādiem sīkumiem, nu to pār 1 plecu Šas iešu iestilot pa rajonu Edited December 29, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Ehhh novilku visas 10 topgear sezonas Kaads nezin kur dabuut Top Gear polar shit, tjipa kur vinji pa ziemeljpolu mauc, esmu izmeklejies nav Un ja saakaam par neguleshanu runaat kadas 3 diennaktis esmu meginajis aparis reizes, reaali neiesaku... Tachu loti biezhi sanaak kaadu nedelju katru nakti pa 2-3 h paguleet, peec nedelas tadaas tu neko nerubii, tu esi aka zem narkotikaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Nju vairak pa 40h nav izdevies negulēt!Pēc tam vnk kā nosists varu 20h nogulēt Tiko paņēmu ticketus un došos ar savējiem uz ALIENS vs PREDATORS 2 Pa dienu paspēju pie frizaura nedaudz izdzīt kūsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Kaads nezin kur dabuut Top Gear polar shit, tjipa kur vinji pa ziemeljpolu mauc, esmu izmeklejies nav Bitkakā ir + tur vēl ir freeleech, tā ka velc vesels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Nu jā, brīvlaikā ar to gulēšanu ir kā ir.. Aizmigt varu, un tā viss ir kārtībā, bet lieta tāda, ka es jau 3 dienas neesmu dienasgaismu ieraudzījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WePoiD Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 Brīvlaiks ir domāts lai ietu vēlu gulēt un vēlu celties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) Bitkakā ir + tur vēl ir freeleech, tā ka velc vesels! Ehhh pareiz latvijaa tak arii ir torrenti, nebiju tajos skatiijies Dammit taas sezonas man ir, bet taisni polar edition vajag Edited December 29, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 (edited) bencik, tajā torentā iekšā ir Polar Special. Meklē! acido, same. Es no mājas pēdējā laikā izeju tikai diennakts tumšajā daļā Pārējā laikā guļu, ēdu vai skatos filmas Edited December 29, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 principā, labākais alus nju taa kaa saki ka labaakais alus .) tad shovakr seezhu jau ar divaam pudeleem Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 veel negulju.. rit laikam karteejaais riits kad gulesu lidz 11. hzv kas shodien. parasti jau atluustu kkur 23:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 smagi -es gulju liidz 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mans grafiks : Guļu 6:00-10:00/13:00 Nomodā 11:00/13:00-6:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mans grafiks pedejas 2 nedelas ir viss graujoshakais gulju no kadiem 10:00 lidz kadiem 16:00 un esmu nomodaa 16:00 lidz 10:00 Nu un shii nakts nav iznemums, domaju vai iet guleet vai nee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Nu un shii nakts nav iznemums, domaju vai iet guleet vai nee.... domaju jā.. smags vakars priekšā + škrobe, ka tiki līdz mājām dzīvs ;( es a molderi saderēju, ka tevi mašīna nobrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 + škrobe, ka tiki līdz mājām dzīvs ;( es a molderi saderēju, ka tevi mašīna nobrauks. Taa kuras uz ielaam nebija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ko tur murgo? + ara sniegs, blj*&% ka es uz ogri braukšu : + 2, eju gulet beidzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Vot drizaak tevi notrieks kaads skolenu autobusinjs pa celjam uz Ogri, kamer tu ar savu divriteni klumbureesi pa celju Es eju gulett tuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) + ara sniegs, blj*&% ka es uz ogri braukšu : + 2, eju gulet beidzo em brinos ka tiku majs jo laikam mjau esu kadas 2h gulejis.jo ejot majas atceros tekstu "patsan idi suda suka nahuj"...laikam tomer neatnaca lidz manim .. jo kauli vel vieta zato palis zaibis Edited January 1, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
-alnami- Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 blacknight kura vieta ??? tieshi pie tavam majam ? vai pie manam ko ps izgaji ? ja kops izgaji vajadzeja uzpiktinat man ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) smaga poha, nezinu kas uz taadaam pohaam pat paliidz, bet juutos veel paalii p.s. es apsolu sev nekad vairs taa nedzert Edited January 1, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) netaalu no grigja p.s. alnami zvaniju jau HUSEINAM bet vinam izlsegts tel bija Edited January 1, 2008 by blacKnight Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 p.s. es apsolu sev nekad vairs taa nedzert ALISE piebiedrojies kompanijai,neesi vieniga kam tada poha!!! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Ehh, sameeraa pozitiivi. Vieniigais, kas mazliet grauj mani ir miega truukums, paareejais taa kaa buutu labi. Vakars, tb, riits pavadiits bez dzershanas, kaa nekaa ir tachu teiciens - kaa iesaaksi, taa paies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now