Jump to content
GIGN Forum

RiSKS

Mirstīgais
  • Posts

    1408
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by RiSKS

  1. Pievienojās dzletenajiem, citādi visa rīga zili sarkana.
  2. It kā ļoti nenozīmīgi, bet uzkrita uz nerviem. No klipa atceros ļoti maz- klips ir par pāri, kas izšķiras un tad saiet kopā (vai otrādi) faktiski dziesmas laikā tiek izspēlēts riņķis. Ja nemaldos viss notika pludmalē, vai pilsētā ezera, jūras malā. Tur bija policists (lol). Kad pēkšņi atceros par šo dziesmu, biju 100% pārliecināts, ka tas ir Moby, bet izgāju visiem youtube klipiem cauri un neko neatradu (bet pēc stila varētu būt kas tāds, ja jau galvā iekrita) Nezinu, vai kāda iespēja pēc apraksta, ko saprasts... ja kāds zinās tad zinās Cheers!
  3. RiSKS

    Nexus 5 screens.

    Čau! Īsumā - Nexus 5 kautkad bija saplīsies screen, pats pasūtīju un nomainīju. Bet hujova pielīmēju. Vakar sanāca nomest zemē, un viņš izbliezās ārā. Un atkal sapisās- sākotnēji tikai touch negāja. Izdomāju, papist nedaudz vairāk- un tagad viņš vispār neslēdzās+ screen savienojuma vietā paliek kārtīgi karsts. Pa lielam nedomāju, ka cerības ko salabot. Pagājušo screen pasūtīju no Anglijas par 50 mārciņām. Cik skatos ebayā ir arī lētāk (vajadzēja ar īsu shipping). Anyways, varbūt kāds ar to ņemās, vai ir kādas paziņas, kam varētu tas screen būt uz vietas? Pirmkārt negribās sūtīt, jo neesmu pārliecināts, ka to telefonu neesmu sapisis jau vairāk. Tā kā viņu jau esmu jaucis, tad nomainīt viņu ir 10 minūtes. + derētu kārtīgāk pielīmēt Cheers!
  4. Vajag salīdzinoši steidzami- tāpēc ebay īpaši neder. Par kartonu- nevaru iedomāties veidu, ka ierīces nostiprināt+ telefonu izmēri atšķiras.
  5. Yo! Man darbā sanāca vajadzība uztaisīt/nopirkt statīvu/spīles/telefona turētāju Kas ir vajadzīgs? Nepieciešams statīvs ar kuru turēt telefonu, tā lai gan aizmugurēja kamera ir redzama, gan priekšā var visu darīt. Tam statīvam vajag iespēju nostādīt augstumu- un es pienjemu uz sānu ir hujnja, kurai galā ir spīles ar gumiju (iedomājos, kā ģitāras capo, piemēram). Pievienošu bildi (lolol) Jautājums, ideja, kur ko tādu nopirkt? Varbūt ir kādas alternatīvas- specifiski produkti. Viena doma bija mašinas telefona turētājs- bet jautājums, kā viņu dabūt noteiktā augstumā. Viena no normālākajām idejām ir kaut kāds kolbu turētājs (atceramies ķīmijas nodarbības). Bet problēmas- ar spīlēm- tur tādas nav. So, ja kādam idejas, droši rakstam
  6. Forums izdzēsa tredu. Tātad jautājums bija par to vai ir iespējams viena vai dažos eksemplāros izveidot grāmatu? Jautājums par lapu kvalitāti,izmēru, vāku kvalitāti, tipu, izmēru, veidu utt. Piemēram ko līdzīgu, kam tādam. http://www.ibook.lv/uimg/e6e9b6a7-d061-4b84-91f9-1993b1c02b85.jpg
  7. RiSKS

    Suit Up.

    Apsveicu ar pirmo postu.
  8. Yo Lūgums padalīties ar pieredzi, kā ir braukt ar riteni pa Rīgu, doma uz siltāku laiku nopirkt un uzdirst Rīgas satiksmei. Vienīgi grūti pateikt cik viegli būt tam pielāgoties- maybe some knifi/ padomi- braukt vairāk par ceļu/trotuāru, ka ir pie lielajiem krustojumiem ar vairākām joslām utt. Cheers.
  9. Čau, problēma, ka austiņas diezgan viegli plīst klausoties ar telefonu kabatā- parastā plīšanas vieta- vads pie ieejas. Varbūt kāds var ieteikt kādas austiņas vai vnk risinājumu, lai to vietu padarītu noturīgāku?
  10. Neesi mīkstais- pabeidz skolu. Ganjau kādreiz noderēs. Saņemies un pēdējo pus gadu nokapā. Pats no 2. semestra strādāju +/- pilnu laiku (ar elastīgu grafiku), tur ar kādiem 30% apmeklējumu var izvilkt. Nekāda baigā slodze nav- nedirs. Un darbs ir labs tādā ziņā, ka vari viegli izfiltrēt, kas tev noderēs un, kur var ķeksīti ievilkt.
  11. Speele taada- cilveeki sastaajas aplii, viens ir viduu. Tie kas ir apkaart meegjina apeest vai izdzert kautko taa lai videejais nepamana(rokas ap gurniem, viens otram padod). Speleets ar gurkji un alu. Hardcore vareetu buut ar shnjabi. Bet alus paaris reizes nokrita, taa kaa uz savu risku(no pun intended). Another-http://en.wikipedia....falo_%28game%29
  12. RiSKS

    Ingress

    Tedi, kaads tev niks, cik atceros Tu, kaut kur ap chiekurklanu dziivoji?
  13. Sveiki! Mamma pasūtīja likteņa līdumnieku grāmatu/grāmatas. Pirmkārt, varbūt kāds zin, kur var dabūt. Otrkārt, kāds zin, kādas tās grāmatas ir. Pašlaik atradu tikai Enijas bizi. Nav ne jausmas tas ir sākums, vidus vai beigas, tai sērijai. Internetā nekādu jēdzīgu info neatradu- cik saprotu ir 4 grāmatas. Bet kad vinjas izdotas nav ne jausmas. So if anyone know anything
  14. Varbuut kaads uztaisiijis spotify latvieshu ziemassveetku/ziemas dziesmu playlistu un var padaliities? Un varbuut kaads var ieteikt kaadu forshu ziemassveetku playlistu angliski. Cheers. OH EM DŽĪ 1400. posts
  15. RiSKS

    Iesaki plančeti

    Izdomaaju neko daudz sarzhgjiit, iegaaju RD nopirku lenovo plansheti par 150 euro, 10 collas. Ja aatri nobeigies ierakstiishu Mamma apmierinaata. Redzees kaa buus ar bateriju.
  16. RiSKS

    Iesaki plančeti

    Mammai, ko spaidīt, kamēr tētis skatās hokeju. Tātad TIKAI internetam. Visu laiku lietoja kolēģu dāvinātu prestigio multipad planšeti, kas pēc gada lietošanas, tagad nosprāga. Domāju cena līdz 250 jerām. Ekrāna izmērs vismaz kādas 8 collas(liekas multipadam arī bija 8, viņa teica, ka tādu pašu vai nedaudz lielāku) Praktiski nekādas citas prasības nav, kā jau rakstīju- tiks izmantots tikai internetam(ok varbūt var izdomāt mazmeitai iedot padauzīt), tāpēc galvenais, lai ir uzticams
  17. RiSKS

    The Forest

    co-op ir multiplayer apakshkopa Var teikt ka buus multiplayer, bet nebuus co-op Nevar teikt ka buus co-op, bet nebuus multiplayer.
  18. RiSKS

    Dota 2

    OVER 6M....Un 2 nedeeljas tik pagaajushas... neliels wow.
  19. Kāds var ieteikt ~2005+ gada spēles. Drošvien vislabāk racing- split screen Vai kāda fighting spēle. Vai vienkārši kādas labas spēles ko var spēlēt 2ataa, viens ar kontroleri.
  20. Audacityaa gan neko neatradu, kur pashaa programmaa to visu var atnjemt, bet exportu sampliem gan atradu. Protams hujnja ka tie sampli ir dahuja daudz(44K sekundee), kas noteikti veelaak radiis probleemas, bet pagaidaam ne par to Ko es tagad veeleetos izdariit buutu ekselii dabuut vinju starpiibu(modu) summu- tas buutu viegli, bet ideaalaakais buutu vareet dabūt mazaako šo modu summu(praktiski tas buutu paarbiidoot sample listus vienu pret otru), tikai kaa to efektiivi var izdariit?
  21. Jaa, šāda man bija pirmā doma. Paskatiishos ko ta citija piedaavaa. Lieta, ko veelos saliidzinaat ir skype zvanam kaa degradeejas audio, ja internetam uzlieku noteiktu losu/jitteru u.c. Būtu forši to visu salīdzināt izmantojot kādu programmu un paralēli tiem pašiem audio uztaisīt blind testu ar cilveekiem, kuri pasaka, kas peec vinju domaam vairaak ietekmee kvalitaati.
  22. Sveiki! Varbūt kāds, kādreiz kautko tādu ir darījis, skatījies. Man ir nepieciešama programma, kas spētu paņemt divus gandrīz vienādus skaņas celiņus un noteikt viņu atšķirību kautkādu mēru. Ceru, ka ideja skaidra. Alternatīva varētu būt programma, kas vienkārši novērtē skaņas kvalitāti, bet tas tomēr ir subjektīvs mērs un salīdzināšana būtu labāka.
×
×
  • Create New...