Champions! Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nju krasu jau var pats izveleeties vnk uzliku shito, jo man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 es nesaprotu par ko iet runa, rekur njemam nak3d'a variantu un idealjnikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 mans ietekums Priekspusē teksts : Manu vietu neieņem neviens Aizmugurē teksts : Esmu Reģistrējies GIGN.lv (jeb cs.gign.lv) "Niks" Iedomājieties, ejat pa ielu ar šādu kreklu un pretī nāk kāds kurš nav reģistrējies, jūs drošā solī ar paceltu galvu ejat un redzat kā viņš ar greisirdīgu aci skatās un tajā brīdī jūs jūtaties kā pārāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 mans ietekums Priekspusē teksts : Manu vietu neieņem neviens Aizmugurē teksts : Esmu Reģistrējies GIGN.lv (jeb cs.gign.lv) "Niks" Iedomājieties, ejat pa ielu ar šādu kreklu un pretī nāk kāds kurš nav reģistrējies, jūs drošā solī ar paceltu galvu ejat un redzat kā viņš ar greisirdīgu aci skatās un tajā brīdī jūs jūtaties kā pārāks. nu jau aiziet zinaatniskaa fantastika tagad visi teevi un maates gribees regjistreeties bet neizdosies un taadaa veidaa saaks ziedot naudu vaj ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) Hofo, tas jau ljoti komerciali! Un man kautka ar tadu negribetos staigat. Edited August 22, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Hofo, tas jau ljoti komerciali! Un man kautka ar tadu negribetos staigat. kaadu tad tu gribeetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Man patiktu pavisam vienkarshs un nekas koshs! Prieksha vienkarshi GIGN, varbut, vel kadu textinju un aizmugure nicku. Ko vairak vajag? Nu jaa, varbut, kadu bilditi ar cs'u nu vai kautko tadu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nevaig jau rasejumus tas tiesa. nezinu kada jega ir no .lv . vnk gign izskatas labak. Un bilde ari nav obligata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 idejas jums visiem ir labas. paldies par to. ir jūtams potenciāls, bet vēl jāpiestrādā. JA man sanāks laiciņš, šo to uzmeistarošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nevareu salasiit ko rakstat bet man at vienu kreklu es Judge** EDITED by allworth: lol, ko tas Judge te sarakstījis ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Man liekas , ka naktriisdee variants ir the best! Vai arī bukuča! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 mans ietekums Priekspusē teksts : Manu vietu neieņem neviens Aizmugurē teksts : Esmu Reģistrējies GIGN.lv (jeb cs.gign.lv) "Niks" Iedomājieties, ejat pa ielu ar šādu kreklu un pretī nāk kāds kurš nav reģistrējies, jūs drošā solī ar paceltu galvu ejat un redzat kā viņš ar greisirdīgu aci skatās un tajā brīdī jūs jūtaties kā pārāks. Manuprāt ideja nav slikta. Pietam tas teksts " Manu vietu neieņem neviens " varētu arī nozīmēt to, ka Tu esi neaizstājams, vienreizējs, the only one . Tikai aizmugurē varētu īsāk un un stailīgāk - " Esmu reģistrējies GIGN'ā ". Un tad arī sekotu niks. Pat nekādas bildītes nevajag, pavisam vienkārši (kā darekam patīk) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) Rekur paaris mani varianti... http://img183.imageshack.us/img183/9274/t2...rontcopybq0.jpg http://img515.imageshack.us/img515/7285/t3...rontcopybb7.jpg Mugura Edited August 22, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 wo! Teddy smuka krekla mugura... labi sakombinets ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Rekur paaris mani varianti... http://img183.imageshack.us/img183/9274/t2...rontcopybq0.jpg http://img515.imageshack.us/img515/7285/t3...rontcopybb7.jpg Mugura mugurai tikai pietrūkst seksīgais copyright simboliņš un aiz tā cilvēka niks un tad krekls būtu labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Man baigi patika tas baltais, kur daudz asinis, vajag veel vairaak un buus oki.. Man gan liekaas, ka varetu 2 variantus, gaisho un tumsho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Baltais krekls - priekšpuse + aizmugure! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Baltais krekls - priekšpuse + aizmugure! Maybe aizmuguree arii asintinju vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 es ņemtu to kreklu ja būtu pavisam vienkars apmeram liidzigi ka ar wcg kreklu nemuzam nestaigaatu ,jo neesmu konkreets kibersportists kam galva tikai cs... varetu vnk prieksa GIGN.lv usjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 mugurai tikai pietrūkst seksīgais copyright simboliņš un aiz tā cilvēka niks un tad krekls būtu labs Nav taada ? simbola, izskataas kaa parast.. :/ Es to niku ieliku priekshaa apakshaa.. kaa piemeeru njeemu ownage, tikai savaadaak uzrakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 un melnam tekstam apkaart tas sarkanais raamis nu offic nesmuki izskataas, vienkaarshi bez buutu labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 varbūt tiešām vajag tādu vienkāršu kreklu, priekšpusē uz krūts gign.lv un aizmugurē, vairāk uz kakla daļu kādu moto, un uz rokas niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Nicku varētu rakstīt uz vienas no piedurknēm, ķip` uz bicīša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Bukuci tas pedejais variants ir norm, tik domaju, ka vienkarshi vajag nonjemt nost tos tekstus par krushishanu un memeberies just gign.lv un niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 izskaatas ka pie logjiska secinaajuma tik aatri netixim, katrs grib savu versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now