Jump to content
GIGN Forum

Hofo

Mirstīgais
  • Posts

    484
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hofo

  1. Hofo

    Kur Ir Superrembo?

    Dziivoklis noteikti ir milziigs. 2 virtuves, 2 vanasizstabas, 4 guljamizstabas, sauna, milziiga terase utt. Pats dziivoklis atrodas vecriigas centraa
  2. - protams, tas smuki maksājis). tātad, vai nu es esmu super mega seksīgs (vispār jau esmu ), vai arī tur čiekurkalnā iekš ministrijas ēkā taisa vienas dienas laikā. Ja nu kādam vēl gadās tāda problēma, tad vienas dienas laikā var uztaisīt. Aizlaidu jau uz turieni stundu ātrāk, lai aizņemtu vietu (gribēju būt pirmais uz pasu noformēšanu), bet tur jau stāvēja pie durvīm apmēram divdesmit cilvēku. Vispār notika baigā vietu dalīšana kurš pēc kura ies, kaut arī beigās, kad atvēra durvis visi vienkārši sāka stumties iekšā bez nekādas rindas. Piegāju pie tās meitenes, kas tur tos dokumentus taisa (fočē, pirkstu nospiedumus, utt.) pateicu, ka baigi steidzami vajag, trešdien jau jāizlido (cerams). Un izrādās, ka pasi jau var saņemt šodien pat pēc 16:30. Pat diena nav jāgaida un summa tā pati - 35ls Lūk tā.
  3. Rīt braukšu uz Čiekurkalnu, tur itkā vienas dienas laikā taisa.
  4. Vajag uztaisīt pasi ļoti steidzami. Vai ir iespēja uztaisīt vienas dienas laikā? Ir dzirdēts, ka kaut kur vecrīgā taisa. Neviens nav saskāries ar šo problēmu?
  5. Hofo

    Geju Čats

    Bet viņš tāds piedzima, ko viņam darīt? Kaut kur lasīju, ka daudzi tagad paliek pa gejiem, jo tā ir moderni. Normāli.
  6. Hofo

    Geju Čats

    Jā, jā, davai uz priekšu! Drīz pedofili pieprasīs savas tiesības, jo viņi redz piedzima ar tādām nosliecēm.
  7. Hofo

    Geju Čats

    WTF, visi tik toleranti palikuši, ka slikti paliek. Protams, ja ir visatļautība, tad visādi sūdi notiek. Tagad visi tikai to vien maļ kā "Man ir tiesības uz šito, man ir tiesības uz to"
  8. Tikai nedirs, es atmetu
  9. Izlasi Alens Karss "Kā viegli atmest smēķēšanu" un lieta darīta.
  10. haha, mēs (jukke ieskaitot) ar agrāk tā gribējām darīt, bet bijām pārāk slinki lai kaut ko darītu.
  11. Hofo

    Pen Spinning

    Nekad neesmu internetā aizrāvies ar baigo diršanos, bet ej dirst. Ja ir kādas problēmas raksti pm.
  12. Hofo

    Pen Spinning

    Šito tu nesaproti, bet pats esi/biji gatavs atsēdēt vairākas stundas skatoties vienā punktā spēlējot cs. Kam tas izdevīgi? Loģiski, ka man. Tas ir tikpat pašsaprotami kā ja es tev tagad jautātu "Kam interesē tavs ieraksts?" Tas taču ir pašsaprotami, ka nevienam.
  13. Hofo

    Pen Spinning

    Tātad jautājums - cik no jums aizraujas ar pildspalvas griešanu? Esmu pašlaik diezgan aizrāvies ar šo šteli. Rekur mans trešais video (zem draugiem.lv) - http://www.draugiem.lv/video/?l2nkn Rekur mans pildspalvgriežu blog (kur pagaidām nekā nav, bet iespējams ar laiku kaut kas parādīsies) http://pentriki.blogspot.com/
  14. Tas, ka nav vajadzīga diena, kad apsveikt sev mīļotās sievietes ir pilnīgi pareiza, bet lieka reize taču nenāks par ļaunu Šausmīga beztēma.
  15. Hofo

    Auto

    Tapēc, ka kupeja bez kvatro nav nekas.
  16. Hofo

    Auto

    Ja ņem audi cupe, tad jāņem quattro, bet tādas normālas atrast ir grūti un maksā viņas ar labi.
  17. Nevienam tie svētki nemaisa un zem šiem svētkiem arī vairāk nav nekādas baigās domas kā viens apsveikt savas mīļotās sievietes (kaut gan iespējams dažas saņemot puķes sevī nodomā "hahahah tie jākļi nemaz nenojauš, ka viņi joprojām uztur žīdietes Klāras Cjotkinas iesāktos darbus!")
  18. Liela daļa Latvijas ir atsaldeņi Nevajag tādās lietās iebraukt tik dziļi. Orģināli apsveikt savu draudzeni 8. martā ir uzdāvinot viņai pannu un dāvanu karti rimčikā.
  19. Ja jau daudzi nezin kas ir benis, tad jau laikam arī daudzi nezin kas ir maddox - http://maddox.xmission.com/ maddox ir pirmsākums visam
  20. Hofo

    Rokas Pulkstenis

    Suunto t1 apvieno zinātni ar stilu, kas izveido izsmalcinātu sirds darbības monitotu, kas ir jaudīgs turklāt apbrīnojami vienkāršs izmantošanā. Galvenie rādītāji: sirdsdarbība, sadedzinātās kalorijas, treniņu zona, vizuālā treniņu zona. Papildus funkcijas iekļauj:dubultlaiku, hronometru, datumu, signālu. Tev parastu pulksteni vajag vai šitādu?
  21. Hofo

    Jūsu Domas.

    Es domāju vai citiem arī piemīt šī tendence mēģinot pārvarēt savas fiziskās un garīgās spējas taisīt debīlas grimases un domās skaļi bļaut? Piemēram man bieži patīk sevi fiziski un garīgi pārbaudīt liekot darīt lietas, kas ir pāri manām spēku robežām. Esmu pamanījis, ka visbiežāk mēģinot pārvarēt savas robežas es sāku domāt par filmu "Over the Top" ar Staloni galvanajās lomās. Piemēram es skrienu uz celiņa kādas 50 minūti un jūtu, ka spēki sāk izsīkt. Es uzlieku ātrumu vēl lielāku, iedomājos, ka sagriežu cepuri (kuras man nav) otrādi un sāku domāt "pāri spēku robežai,pāri spēku robežai,pāri spēku robežai,pāri spēku robežai". Atkārtoju to skaļāk, skaļāk un skaļāk, līdz tas ir vienīgais par ko es spēju domāju. Ja izdodas pamanīt savu atspulgu kaut kur, var redzēt, ka mans apakšžoklis ir sašķiebts uz sāniem, līdzīgi kā stalonem. Parasti, tas man palīdz noturēties vēl kādas 10-15 minūtes.
  22. Hofo

    Jūsu Domas.

    Biju dusmīgs uz sevi, jo apnicis, ka nespēju turēt sev apsolītās lietas, ka nespēju pārvarēt savu slinkumu un vēl šis tas bija uzkrāts. Parasti jau es izlādējos uz boksa maisu vai uz kaut kā līdzīgu tam, bet šoreiz nebija nekas pa rokai. Dažkārt domāju, ka esmu psihiski nestabils Braucot lielā ātrumā pa ceļu, noķeru sevi pie domas kā būtu ja es tagad sagrieztu stūri un ielidotu kokā, par ko es domātu tajā brīdī, kad es lidotu caur priekšējo a/m logu, vai visa mana dzīve pazibētu man gar acīm? Nezinu kāpēc, neesmu nekad bijis ar nosliecēm uz pašnāvību. Iespējams jānokrāso mati melni un jāpievienojas emo pulciņam
  23. Hofo

    Jūsu Domas.

    Tikko vispār biju atslēdzis tādu lietu kā domāšanu. Telefons ko turēju rokās pirmais lidoja pret sienu. Nākamā cieta lampa kuru ar roku aizlidināju pa gaisu. Puķu pods, pulkstenis un zīmuļu trauks mētājas pa visu istabu. Krēslu ar kāju sašķaidīju. Austiņām vadu norāvu un durvīm gandrīz stiklus izsitu cērtot tās ciet. Istaba visa izšķaidīta. Tagad galvā ir tāds miers, mmmm.
  24. Hofo

    Jūsu Domas.

    Pašlaik manas domas ir pilnīgs haoss. Tik daudz, kas ticis uzgrūsts man virsū, ka nezinu ar ko sākt. Bieži vien šīs domas aizklejo uz bērnību, kad saprotu ka vajadzēja cītīgāk mācīties pamatskolā un vidusskolā, tad šādas problēmas nebūtu radušās. Ļoti bieži pēdējā laikā pa galvu klejo doma "Labāk nožēlot to ko esmu izdarījis, nevis to ko baidījos izdarīt", kas pēdējā laikā arī tiek īstenota. Arī par manu mašīnu nākas padomāt, jo nesen ieskrēju "sienā" pie RTU (Ezermalas ielā) tā zobrata. Tagad jādomā kā salabot, kaut arī bojājumi nav lieli (spārns un durvis iedauzītas), jo tūlīt TA jājiet. Vispār manas domas ir tikpat haotiskas kā šis teksts.
  25. Vadītāja vārds: Kaspars Auto marka: Ford Modelis: Escort Gads: 1996 Krāsa: Tumši zila (dokumentos rakstīts melna) V/N: FK-*444 Atrašanās vieta: Iļguciems, centrs.
×
×
  • Create New...