Jump to content
GIGN Forum

Gign Krekliņi


macho
 Share

Recommended Posts

Pirmkārt patīkami redzēt, ka šī sadaļa tāda dzīvīga. Vis kaut kas notiek. Šoreiz tas gan nav nekāds tusons, bet neliels brainstormings par to kā varētu izskatīties gign krekliņi.

Patlaban vēl nevajag bļaut "ES ARĪ TĀDU GRIBU LOLOL!!!!11oneone". No sākuma jāizdomā kāds viņš īsti izskatīsies un kas uz viņa būs priekšā/aizmugurē rakstīts.

Kaut kādām idejām vajag būt saistītām ar gignu. Neviens netaisīs krekliņu, kur vienā pusē būs "GIGN r0xZ" bet otrā "Šlesers ir pidars". Vajag kaut ko saistītu. Nevar gan gluži samest visādu bezsakarīgu sviestu ar nājsikiem, žā un izārdītiem ņurbuļiem.

Tātad esmu atvērts idejām par noformējumu. Vienalga kādu, lai tik būtu kaut kas interesants. Nofočēts pimpītis šoreiz nederēs jo vismaz es tādu uz krekla negribu nēsāt (ja kas wormam atsevišķi vienu tādu uztaisīs 4.gif).

go ahead.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mans variants.

Paints iespārda thumbsup.gif Šeit varētu būt darbinš redBooT`am smile.gif Bet, manuprāt, uzrakstam jābūt jautram, bet reizē arī ar dziļu domu... Vēlāk padomāšu savu variantu.

EDITED: OMG! LOL smile.gif Kamēr šito postoju, jau puse priekšā sapostojuši. Nājs happy.gif. Bet par redBooTu viedoklis sakrīt.

EDITED2: Nu mēģināts nau zaudēts... Bilde...

post-7-1156176568.jpg

Edited by 3ncOunTer
Link to comment
Share on other sites

vispaar es nezinu kaa tur vajag tiem krekliem, ja grib piem apdruku uz rokaam tur to un shito etc... taa manliekas vajag kautkaa savaadaak taisiit nekaa uz prosta krekla shablona, bet maybe vienkaarshi bilde priekshaa un aizmuguree

pats pirms nedeeljas taisiju sev taadu bildiiti, kuru gribeeju vnk pats uzliimeet uz krekla

skatiit sheit

pats iesaku kautko vienkaarshu un smiekliigu kaa shie varianti:

Prieksha

Tipa es visus pwnoju, un ar bultinjaam noraadiits ar ko biggrin.gif

Aizmugure

Un aizmuguree ar bultinjaam noraadiita vieta kur citi var vinju pwnot biggrin.gif

Nu labi, tas bija tikai taads joks wink.gif

EDIT1: Vienkaarsh logo ko uz krekla vareetu mochiit: sheit

Edited by redboot
Link to comment
Share on other sites

burkuca variants sparda, man liekas, ka butu forsi vel to iedalit pec krasam un vel varetu kautkur uz rokas niku tadu pavisam mazu (ja ir velme)

a taa best pub in Latvia vieta varetu sito te - Mēs Jūs krušīt vai ko tadu. te jau drizak macho varetu piedzerties un izdomat moto

Link to comment
Share on other sites

rawn!!! OWNED 4.gif labs XD.gif isteniiba varetu lidzigi ka bukucim - melns krekls, sakot no lejas daljas viena stuura taa nedaudz asinis ka pret sienu izsmerejushas un augsha gign ar baltiem burtiem...vai arii "gign" asinjpeljkjee...gotiem patiktu wink.gif

a un sturii pie texta gign varetu cs logo

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...