Jump to content
GIGN Forum

Dizasters Japānā

overmind
 Share

Recommended Posts

Runa jau nav par japāņu attieksmi pret notiekošo, bet gan tava pieeja traģiskām lietām. Pat nevar piekrist šim apgalvojumam, jo domāju ka šobrīd sēro visa Japāna. Ja ar tevi vai taviem tuviniekiem notiktu kaut kas patiešām ļoti slikts, es gribētu redzēt redzēt, kā tu nosēdētu mierīgi, ja Tu par to visu žēlotos draugam, bet viņš pateiktu: "Man pofig, viņš(-a) to bija pelnījis(-usi).". Tieši tāda ir tava nostāja šajā situācijā.

Mana nostāja? Kaut ko nejauc?

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Japāņi jau pieraduši. Ne velti ziņo, ka Tokijas ielās miers valda, savukārt krogos japāņi sēž, met un vēro ziņas. Laikam jau šāda šamo reakcija uz tādu trīcēšanu ir visai saprotama..

Vispār nē, man ir diezgan daudz japāņu draugu, visi jau no rīta postoja, ka tā esot smagākā zemestrīce, kādu viņi paši piedzīvojuši. Diez kas nav pēc darba apjēgt, ka nevari tikt uz mājām 30 km attālumā, jo viss sabiedriskais transports ir nojūdzies.

Not the best timing for Shogun Update.

Psc uzsprāga AES. Cik sapratu sākumā izlaida radioaktīvos tvaikus lai spētu dzesēt, bet elektropadeve cooleriem failoja un.. :/ Žēl cilvēku, šitāda nelaime.

Labi ka kodols vēl nav sprādzis, bet ja tas notiks tad būs černobiļas variants.

Edited by overmind

Cik es palasījos, šī ir nedaudz savādāka AES, ja arī būs pizdohens, tad ne tik traks.

es gan lasiju, ja tur kaut kas ies gaisaa, tad tiesi otradi, bus lielaka dirsaa kaa ar chernobilju.

bet tas visas ir baumas, katra zinjaa redzesim kas bus talak.

da beidzat spekulēt. ja gribat ko uzzināt dariet kā es...prasiet pašiem japāņiem!!

The problems with the nuclear reactor are insignificant compared with the overall damage from the earthquake and tsunamis. The level of radiation has already fallen more than 90% and the plant will probably be cleaned up within a matter of months. As for the rest of the damage to homes, businesses, schools, train lines, roads, highways, bridges, industry, and general loss of life, it's going to take years of work to recover.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...