Jump to content
GIGN Forum

Surrounder

Moderators
  • Posts

    550
  • Joined

  • Last visited

About Surrounder

  • Birthday 09/07/1984

Profile Information

  • Location
    Beberbeķu apriņķis
  • Interests
    Nekas neinteresē, neko negribu zināt
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Surrounder's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

6

Reputation

  1. Surrounder

    Mmorpg Spēles

    Antonam Kursītim no valsts valodas centra tikko iztecēja abas acis.
  2. Surrounder

    Suit Up.

    https://www.facebook.com/pages/Mans-Dr%C4%93bju-Skapis/536512096368884?sk=info&tab=overview Aizbrauc uz šejieni, vismaz agrāk tur bija ne tikai uz hipsteriem tendētas drēbes, bet arī klasiski uzvalki par ļoti labām cenām
  3. Powerline, tā ir atbilde uz tavām mocībām, ja negribi urb caurumu vadam...
  4. Pēdējo gadu modes kliedziens lombardiem ir arī izsniegt ātros kredītus, bez ķīlas (līdzīgu kā to dara smscredit, ondo, vivus utt.)
  5. Lombardi ir paredzēti ļoti specifiskai publiki. Čoms strādā lombardā, man arī bija līdzīgi jautājumi kā tev, līdz viņš izskaidroja. 1) Lielākā daļa mantu tiek pēc ieķīlāšanas izpirktas - esot tādi regulārie ieķīlātāji, kuri principā regulāri nākot reizi mēnesī vai pat biežāk un ķīlājot uz pāris dienām vai nedēļām visdažādākās mantas - gan telefonus par pārdesmit eur - gan zeltu pāris K vērtībā. 2) Otra pastāvīgo ķīlātāju grupa esot vēl interesantāka - pārsvarā tie esot telefonu pircēji/mainītāji utt. - ieķīlā savu telefonu, neizpērk, bet pēc nedēļas atnāk, nopērk uz vietas kautkādu citu sūda telefonu, kuru pēc 2 nedēļām atkal ieķīlā - un tā mūžīgi. Attiecīgi - lombardam tiek nodrošināts neliels, bet pastāvīgs ienākums. 3) Mantas, kuras pēc ieķīlāšanas paliek lombardam - visu vērtīgo pārsvarā iztirgo paši darbinieki paziņām vai caur to pašu ss.lv - tas, ko tu redzi, ienākot no ielas, patiešām ir tikai pārpalikums - drausmīgi sūdi, kas nevienam nav vajadzīgi. Izņemot vēlvienu cilvēku grupu, kuriem nez kāpēc patīk iepirkties lombardos ( viņi ar milzīgu prieku nopērk piemēram figūrzāģi, nodirstu ar putekļiem, notītu ar izoleni, par 15 EUR - kautgan jauns veikalā maksā 25 EUR) Uz visu šito dīvaiņu fona nariki un zagļi sastādot ļoti mazu procentu.
  6. Nu - ir baigā atšķirība starp ražotāja autorizētu servisu, kurš nav ieinteresēts atteikt garantiju - un starp "piegādātāja servisu" ,piemēram leģendām apvītais kantoris, kurš sākas uz M un beidzas ar X , kurš faktiski remontē uz sava rēķina - līdz ar to ir maksimāli ieinteresēts atteikt garantiju... ( Protams, ja jūs savus telefonus sūtat uz citu valsti, bet autorizētu servisu - tad tas jau ir cits stāsts.)
  7. Tātad tevis piedāvāto HTC var droši ar tavu čeku nest uz Trodeks/TSC uz garantijas servisu?
  8. Beidz dirst par čeku... Es protams saprotu, ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām, bet - tos 150 EUR tu pārmaksā par to, ka tev tiek nodrošināta normāla garantija, kuru nodrošina autorizēts ražotāja serviss. (nevis piegādātāja serviss, kurš var būt labākajā gadījumā Vasja ar lodāmuru, sliktākajā - Vasja ar zīmogu, ar kuru apzīmogot garantijas atteikuma veidlapu). Tāpēc pirms iegādāties telefonu es ieteiktu noskaidrot no pārdevēja konkrētu atbildi - kas nodrošina garantijas servisu Latvijā.
  9. Tas stikliņš mainās elementāri dažās minūtēs, iepriekš pasildot ar fēnu un ar nazi atdalot. Tikai jādod to ir darīt kādam kurš to ir darījis, jo ir tikai 1 nopietna kļūda, ko var pieļaut -ar nazi aizķert nevis tikai virsējo kārtu, bet gan sākt plēst digitaizeri.
  10. Surrounder

    pc cena

    bor1ng Liela daļa jauno spēļu atbalsta vairākus kodolus, bet pie ierobežota budžeta kodolu skaits nav primārais... aaE - APU ( A sērija) ir ar iebūvētu videokarti, bet sūdīgāku veiktspēju. Videokarti tu tapat liec ārējo, tāpēc loģiski būtu skatīties uz FX- proci... Piemēram Fx-6300 ir tikai apmēram 10 EUR dārgāks par tevis izvēlēto A8 6600K... P.S. Uzprasi lieliskajam kantorim dato kas ir kešatmiņa un ko viņa dara... Nu goda vārds - nesaprotu - kāpēc tādos sūdos ir jāiepērkas. Ir taču kautvai Dateks vai M79...
  11. Surrounder

    pc cena

    Kādu tieši proci tu pats gribēji? Un neskaties uz kodolu skaitu, skaties uz kešatmiņu (MB)
  12. Surrounder

    pc cena

    Komplektācija ir cenai atbilstoša, bet 1. Procis NAV īsti piemērots spēlēm. 2. Mātesplate - dato kā jau parasti ir iebāzuši pašu lētāko pieejamo variantu no hz kādiem krājumiem. Pieliekot ~ 60-70 EUR tu jau varētu dabūt daudz civilizētāku komplektāciju...
  13. Nez kā tas nākas, ka SuperRembo iemanās atzīmēties katrā topikā par lohotroniem? P.S. Superrembo kā tur ar tiem trušiem - gaidām solīto update par situāciju?
  14. Vienīgais iespējamais izdevīgais variants - ja rados ir kāds invalīds, tad mašīnu reģistrēt uz viņa vārda.
  15. http://www.cpubenchmark.net/singleThread.html Apskaties šo sarakstu...
×
×
  • Create New...