Jump to content
GIGN Forum

procrastinator

Mirstīgais
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by procrastinator

  1. Man ir vintāž aitemi & es nemāku treidoties, bet pa velti galīgi negribas neko atdod, jo viss tak ir sūri grūti krāts un savulaik tālajos divtūkstošajos pat aidlots (jā, kauns pa visu seju etc.) Cik naudas te sanāk? Surprise me! (or else...) http://www.tf2items.com/id/katrina_
  2. Skumjš topiks. Vecos graustos būs ar mieru dzīvot tikai melanholiski hipsteri (kā es, I guess), bet tie tad arī pieprasīs koka/parketa grīdas, mūra sienas, koka logus, eko vati siltinājumam, Vispool vannu un hansgrohe dušas. Grausta lokācijai būs nozīme, nepietiks ar bamšļu Fedju kaimiņos. Ieguldīt šādā projektā nekad neatmaksāsies. Sūdu var pulēt, bet pa lēto pulēts sūds izskatīsies vēl sūdīgāk. Un. Tavs "lētais" (lasi: lamināta, makrofleksa, plastmasas logu, rakstainu tapešu un sūdīgi špaktelēta ģipškartona) remonts ir reāli pieejams arī 80% jaunajos projektos. Ko mūsdienās arī izvēlas tie, kas ir gatavi pirkt jaunu dzīvokli. PS. Ja esi iesācējs, iesaku pašam kaut ko paremontēt, piemēram, pasiltināt jumtu ziemas vakaros. Vai apmest kādu sienu. Iemācīsies novērtēt kvalitāti un saprast, ka pa velti nekas nerodas.
  3. Varbūt šī, lai gan visas detaļas neatbilst.
  4. Izrādās, ka serveri var pilnu savākt. Vajag tikai pacietību un kādu stundiņu. Bet skumji, ka šitā notiek in general.
  5. Tieši tagad cilvēki ir! Jānāk ātri, kritīs dīvainas cepures, spaiss un iespēja zaudēt nevainību!
  6. Par kartēm diskusija ir koks ar piecdesmit galiem, kā pievieno jaunas kartes, tā pēc diviem mēnešiem kādam jau tās vairāk nepatīk, prasa ņemt ārā un likt iekšā tās, kuras izņēma pēdējā reizē. Dustbowls, goldrush un badwaters ir un būs vienmēr, pilnīgi vienlaga, kādas citas kartes var būt pievienotas, ar to atliek tikai samierināties. Domāju, ka pašreizējais karšu cikls ir ok, cilvēki serverī ir, pat ja ir patukšāks (man gan pret to nav iebildumu, bet citiem laikam esot), diezgan ātri karte tiek nomainīta. Par to, ka karšu balsošanai vajadzētu mainīt ciparus, arī ir daudz runāts (pēc zinātniskām aplēsēm, vismaz 732 reizes). Taču par scramble tiešām vajag padomāt, jo tāda izvarošana lielos apmēros kā gignā, pēdējo reizi pasaulē tika novērota tikai vēl otrā pasaules kara laikā. Pie tam arī fascinējoši, ka ir arī admins/i, kā Hariits, kuri nekad neies pie vājākās komandas un arī scramblei pirksti būs par līkiem. Citos serveros balsošanai par scramble pietiek tikai ar mazāk par 10 balsīm, kāpēc gignā ir jāsavāc 20, vēl ņemot vērā, ka reipistu tīms nekad nebalsos. Man arī liekas, ka anti-scramble raudāšanai čatā nevajag pievērst tik lielu uzmanību, ĪSTI VEČI NERAUD, BET ASIŅO CĪŅĀ! Ņemot vērā, ka pēc scramble taisīšanas arī mediķi mēdz pievienoties dižo Rembo komandai, manis pēc scramble var pēc katra raunda taisīt. Tā kā uztaisiet vienreiz opciju kārtīgam kokteilim serverī.
  7. procrastinator

    Alkohols

    Pamēģini nobriedušu pudeles brāļu taktikas: nodzert pēdējo kreklu. Ja krekls jau nodzerts, lai iet arī zeķes, mētelis un pidžama! Ja tevi turpina vajāt zaļais pūķis, nocērt tā galvu un uzpsraud mieta galā! Ja pat tas nestrādā, pameklē caurajā bikšu kabatā pāri, un, roku uz tā turot, apņemies beigt dzerstīties pa kaktiem.
  8. Hodor, hodor! ~ Hodor. (true story)

  9. Bitch please, beidzot Zombie Ass ir pieejams Pirate Bejā: http://www.youtube.com/watch?v=8uE4iKPq2XU Gaidu jau divus gadus!
  10. Man tomēr ir jautājumi par šo pētījumu, ļoti mulsina šis apgalvojums: "Turpmāka saspiešana veicina atsevišķu sablīvējumu veidošanos, kuriem sagrupējoties, rodas rūķiem raksturīgās mices un ieroči." <- Kas tur īsti sagrupējas un sablīvējas, ka pēkšņi rūķis rokā vicina mērena izmēra giljotīnu? Vai šīe ieroči uzrodas no dabiskas tieksmes, ko veicina bārdas ietekme, vai bioloģiski šāds objekts izaug no rokas, atvasinoties no kaula? Es, piemēram, uzskatu, ka vīrišķim bārda ir tāpat, kā sunim aste - dzīvo pati savu dzīvi...tāpēc labāk šamo nelaist patvaļā! Sāks vēl naktīs luncināties un pieprasīt sviestmaizi. Iesaku jums veikt pētījumu par bārdu mākslīgo intelektu un tā riska pakāpi mūsdienu vispārīgās sabiedrības atpalicības kontekstā. Vēl es iedomājos, vai jūsu zintnieku (vai zinātnieku, man vienmēr jūk) think-tanks ir mēģinājis šo teoriju pierādīt no pretējā? Piemēram, notverot ļoti gara auguma sievietes bez bārdas pazīmēm, un centies izprast šīs mītiskās būtnes no jūsu teorijas viedokļa, vēlams, bez traumējošām sekām no abām pusēm.
  11. Latvijā kvalitatīvus suši var dabūt tikai Japānas vēstnieka rezidencē, Ganbejs ir sūds un Tokio smth ir varbūt nedaudz labāks, Kabuki ir korejiešu parodija par japāņu ēdieniem. Iesaku nebūt kūtram un suši taisīt pašam, nekā grūta tur nav, sanāks daudz garšīgāk un lētāk. Uz restorānu, protams, arī ir jāiet, bet tad nu jāņem kaut kas tāds, kas ir patiešām labs un kuru pašam taisīt nebūtu tik viegli....
  12. Viens no spēlētājiem, kurš nesabalansētu komandu situācijā 99.99% gadījumu pievienojas stiprākajam All Star tīmam, varbūt vismaz varēs uzlikt scramble.
  13. Vietējais Fight Club briest, vajadzētu kādam arī likmes pieņemt, kurš te visvairāk plātās ar tiem totiņiem vaikāviņtursauc? Es stīmā nopelnīju vienu centu, kā reiz ir brīvi līdzekļi. Vispār labi, beidzot kādas pārmaiņas, citādi jau Gignā sadaļu "spams" vajadzēja pārdēvēt par "intelektuālu cilvēku debates par darbu ārzemēs". Lai uzvar stiprākais!
  14. Man bij līdzīgi ar iPod touch, vajadzēja atjaunot muzīku, nebiju neko mainījusi kopš laķops noplīsa...uzlieku uz jaunā iTunes, tas, protams, liek visādus sinhronizācijas sūdus taisīt ar īPodu. Izdomāju atvērt mūzikas folderi un vilkt iekšā Itunes, tajā sadaļā, kur rāda, kas tev jau ir iekš īPoda. Nostrādāja un nevajadzēja neko sinhronizēt. PS. Man aitjūni vispār riebjas un kaut ko tur pētīt ir kā govij līdz aviācijai, tāpēc manu ieteikumu var arī neņemt vērā
  15. <sarcasm> Nebūs televizora, neredzēs sarunu šovu Precamies?, Ugunsgrēku, Bez Tabu, Degpunktu, Koru Karus, Eirovīziju un citus raidījumus, kas ļoti objektīvi atspoguļo reālo situāciju Latvijā, jaunākās vēsmas sabiedrībā un pārējās aktualitātes. Bērni jutīsies izslēgti no savu vienaudžu vidus, kamēr tie aprunā šīs ārkārtīgi svarīgās norises. Rezultāts: bērni jūtas izstumti, ieraujas sevī, kļūst par introvertiem cilvēkiem, kas defaultā tiek diskriminēti visu atlikušo mūžu. Neviens nedrīkst pieļaut šādas šausmas. </sarcasm> Upd. I did all I could.
  16. Zvēru pie kāmjiem, kaut kur esmu šito redzējusi...
  17. Visi krutie topiki aizlēgti, bet kaut ko ierakstīt gribas, jānāk vien šite. Traki laiki pienākuši...ārā auksti, narkomāni dursta nabaga lēdijas laimētavās, Dinamo izdomājuši beidzot vārtos bakstīt, sabiedriskajā transportā vienmēr pagūstu iekulties dzīves pārspriešanā ar nepazīstamiem/iereibušiem ļautiņiem, vīns joprojām rūgst, jāiztiek ar ingvera tēju pie zirga gaļas vakariņām. Dāvātam zirga gaļas konservam sastāvu neskatās.Tos kažokzvērus arī nevar bāzt konservos? Katrs pats savas gaļas kāvējs. Es visu ziemu baroju putnus, visādas zīlītes, zvirbuļus, sīļus, sarkankrūtīšus, tiem cūkas āda ir pats labums. Ko šie darītu ar zirga ādu - bail domāt. Es pati jau nebūšu sliktāka par tiem putniem.
  18. Paldies par jaunām kartēm rotācijā! Vakar pa ilgiem laikiem varēja redzēt ctf_sawmill gignā
  19. 1. Nākamreiz, kad nejūtaties veseli jebkādā izpausmē, meklējiet atbildi gaming forumā! Varbūt arī jums izdosies izveidot labu topiku. 2. Ame, tev paveicies, pašreizējais gadalaiks nodrošina to, ka, izejot ārā un savācot pietiekami daudz baltās vielas, ūdens radīsies, balto vielu ienesot siltumā.
  20. Mapēm nav nozīmes, serverī visi ir pārspēlējušies un širmītis aizkritis, dustbowlā visi nes inteliģenci un stumj tačku. Bet vispār, kamēr serverī ir kāds laipns, mentāli stabils un atsaucīgs admins (pa retam tā gadās!), gluži mierīgi var sarunāt, ka tiek uzlikts vote ar jūsu iecienītajām kartēm. Tauta nepazūd, jo cilvēki parasti tieši grib šīs kartes. No problemo. Šo foruma ierosinājumu lietu neviens pārāk neņem vērā + esošais karšu cikls labi uztur tautu serverī. Vienīgais, ko varētu izdarīt, ir izņemt dublējošās kartes no nominate opcijas.
  21. Semorka, došu tev padomu, neliec savu bērnu bildes kaut kādā gaming forumā. Pietiek jau, ka tu pats te blamējies. Bez Semorkas šajā forumā būs garlaicīgi, tāpat kā slavenību aprindām bez Ineses Saulītes. Atzīstieties, lasot viņa postus, jūs uzreiz jūtaties gudrāki, labāki un krutāki
  22. Tā, lūk, draugi mīļie, nedodiet citiem pavalkāt ne savas dīvainās mices, ne zeķes, ne apakšbikses, un visiem būs miers. Un arī neprasiet citiem aizdot tādas mantas - priekš kam jums dzīvē vajadzētu DĪVAINU mici? Bet, ja tomēr esat pierunājis kādu jums aizdot savu dīvaino priekšmetu, esat labs un atdodiet to atpakaļ kā kārtīgam cilvēkam pienākas. Ja tomēr esat čigāns un to notirgojat tālāk, neplātieties ar savu rīcību publiskā vietā. Ja tomēr esat izplātījies, nebrīnieties, ka tiekat izslēgts to jautrā burziņa, kur visi šaudās. Ja tomēr brīnāties, nerakstiet par to forumā, bet rakstiet savam jumtam vai stiprajam brālim, jo takš esat čigāns. Ja tomēr rakstat forumā, izvēlieties pareizo sadaļu.
  23. procrastinator

    filmas

    Hmm, tagad man liekas, ka tu speciāli noskatījies visas gangsterfilmas un izdomāji šito topiku, lai varētu iepozēt. Un es uzķēros Ar film noir ir domāts vesels žanrs, kurā galvenie motīvi/tēli ir noziegums, detektīvi, liktenīgās sievietes, platmales, gari mēteļi un blandīšanās apkārt naktīs. Nevari man ieteikt kādu filmu par vabolēm?
  24. procrastinator

    filmas

    Vispār rhrds pa lielam visu jau ir pieminējis, es vēl mestu The Departed klāt, bet tu jau teici, ka esi visu no Skorsēzes redzējis. Protams, vēl jau ir The Godfather, bet tā ir tāda ābece, ka bailes pieminēt, jo to jau skatās visi, kas izkāpuši no autiņiem. Cerams. No jaunām filmām ir redzēta tāda Safe, bet nu to var noskatīties vienreiz un aizmirst. Man ļoti patīk film noir/neo noir gabali arī, kā The Maltese Falcon, The Third Man, Chinatown un vēl visāda kaudze, ko es uzreiz nevaru atcerēties. Ā, un protams, ūber alles, Drive, kas ir pēdējo laiku ģeniālākā, asiņainākā un soundtrack piesātinātākā filma.
×
×
  • Create New...