Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks


Recommended Posts

betsafe pēc 1h un 11min. Pots 160 $, pirmās 10 vietas dabū. 1 vieta 25 $ 10 vieta 10 $, arī izdmoāju uzspelēt. tikko piereģistrējos. Vairāk arī nekas jēdzīgs man liekās nenotiek.

a kur šonakt kāds normāls frīrolls?

Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

Šodien triobeta iemetu 1 LS, kuru pec 1 h pakasu, kārtis bija normalas visu laiku, bet tas flops tiks sudigs dalijas visu laiku, ka tur nesanca pat neviena kombinacija... :thumbsdown: Šodien nav mana veiksmes diena, būs japameiģina rit atkal latiņu iemest :khehehe:

Edited by Quality1
Link to comment
Share on other sites

Es vairs nahuj nevaru online izturēt, KĀ OMAHAA AR 4 ERCIEM ROKAA VAR NEREAALI RAISOT PREFLOPU UN IET ALL IN AR FLUSH DRAWU?! FAKING KAA?!!! Shodien kaadus 250$ papisu, kautgan speeleeju diezgan labi, tikai ieksh holdema pizdjec riveri un ieksh omahas vienkaarshi random duraki kjeera flashus un es nekaadi nevareeju nopairot boardu, es nejeedzu kaa taadi retardi var buut pie normaalaam likmeem.

Link to comment
Share on other sites

Ko iesaaceeji var dariit pie PLO galdiem kur videejais pots ir 20$? Nekad nesapratiishu. Ble, es tiltoju, kaads negrib ar mani ieksh ultimate bet uzkapaat? :D TIkai man tiko softs chota nokaaraas un nevaru ielogoties.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Juus jau te profinji, bet man taads njuubisks jaut. Es expektaa sameeraa biezhi esmu ticis starp tiem laimiigajiem, kas dabuu tos tokenus. Tas noziimee, ka es varu seesties pie sng galdiem?! Man reali nekur neuzraadaas, ka man buutu kaads tokens, bet zinu, ka esmu sho to vineejis. :) Kaa tur kas jaabiida, lai tiktu pie sng galdiem?

<edit> nvm, visu sapratu. :)

Edited by T0masS
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...