Alise Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 ejam rоt uz kоnф? negribu, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Tā jārēc, ka čaļi noliek meiteni kura neatbilst stereotipam Jums šeit mazliet jokaina attieksme ir. Paši veidojat tēmas, ka šajā forumā ir garlaicīgi un ja kāds/a uztaisa topiku, lai jūs uzjautrinātu, tad uzreiz seko cilvēka pazemošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Redz, ka visiem tiem čīktuļiem, kuriem liekas, ka šeit vairs neesot to megakruto topiku, atrada jaunu nodarbi - pis* mozgu Alisei. Un ja viņi domā, ka ar to varēs savu krānu, kārtējo reizi pagarināt +10, tad GL džeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Jums šeit mazliet jokaina attieksme ir. Paši veidojat tēmas, ka šajā forumā ir garlaicīgi un ja kāds/a uztaisa topiku, lai jūs uzjautrinātu, tad uzreiz seko cilvēka pazemošana. shis topiks tieshaam ir uzjautrinosh. un uzjautrinosh, kaa jau lielaakaa dalja topiku, ir taapeec, ka te tiek nodirsts kaads/a taa kaa Alisi dziivee esmu saticis uz 3 sekundem varbuut, iisti neatceros, tad pateikt neko konkreeti nevareeshu attieciibaa uz Alisi (kkas jaadara lietas labaa!?) Alise, joprojam gaidu, kad vareesim uzpiipee kopaa! topiks rox. turpinam, turpinam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) Es jūsu vietā pievērstos pirdienu topikam, tam noteikti ir lielāks potenciāls un produktivitātes iespējas par šo. EDIT* http://web.archive.org/web/20030709214941/...x.php?cat=match Kāpēc šeit dienas bildē ir čalis? Edited October 9, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 kadam sleepta orientacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) EDIT* Kāpēc šeit dienas bildē ir čalis? Tā tēma pretīga un degradējoša, priekš jūsu "inteliģentās" gign sabiedrības. No sākuma likās normāli inteliģenta auditorija, tagad liekas ,ka šeit ir pilns ar kompleksiem jauniešiem.Kuriem patīk apvainot citus. Get a life. Lielākai daļa no foruma lietotājiem ir tiešam degradējoša un pretīga. Edited October 9, 2009 by uN-Natural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) vahahahaāāāāā Beidzot ir par ko pasmieties Edited October 9, 2009 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 Jums šeit mazliet jokaina attieksme ir. Paši veidojat tēmas, ka šajā forumā ir garlaicīgi un ja kāds/a uztaisa topiku, lai jūs uzjautrinātu, tad uzreiz seko cilvēka pazemošana. 1oo%? es pat pati taa nepateiktu, kaa izteicies tu bet par nozhelu man, visa atbilstiiba Tavam raxtiitajam ir vairaak nekaa precizaa/pareiza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 (edited) Get a life. Lielākai daļa no foruma lietotājiem ir tiešam degradējoša un pretīga. Kas tieši tev diskusijās par pirdieniem šķiet pretīgs, degradējošs, kompleksains un apvainojošs? Edited October 9, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Es no rita ieraudziju pirdienu topiku , ja tu zinatu , ka tas uzlaboja manu garastavokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Nez man pret Alisi nekaa nav. Runaats gan ir ljoti minimaali, bet nu atstaajusi nekaadu slikto iespaidu nav. Taa ka es arii iisti nezinu par ko daudzi kluup vinjai kraaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Man garšo alus, bet šodien laikam jāgaršo kas stiprāks. Par tēmu - CHILL! Cik palasīju, visi te pa kaut ko cepās, tik hz paši par ko. P.s. Pirdiena topiks vienkārši owno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Get a life. Lielākai daļa no foruma lietotājiem ir tiešam degradējoša un pretīga. aww Kā izpaužas tevis pieminētie kompleksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 jauku weekendu darba cilveeki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 aa nēē, kāpēēēēc? es tev neesmu gana labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Yo. Nu es arī gribu uzrakstīt kautko... Piemēram, kāpēc jūs nabagi apvainojat alisi? Vai tāpēc, ka kāds cenšas darīt kautko sakarā ar pēdējā laika lielo tukšumu forumā? Vai arī tāpēc, ka viņa nav "normāla"( neatbilst apkārtējo pieņemtajām normām)? Nu kāpēc? btw. Šitādus topikus vairāk vajadzētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 LITTLE BOXES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 es tev neesmu gana labs? nju ja Tu man piedaavaatu cs uzspeeleet, tad taa buutu cita lieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ejam uz svaruzāli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 (edited) labi, jaa? riit, 12.oo B13 rajonaa, pie onxy Edited October 10, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Mans rezumē - Alisei reālajā dzīvē nepietiek puišu uzmanības un tādēļ viņa sāka uzturēties šeit. Jo reālajā dzīvē visiem ātri vien paliek ne pārāk patīkami komunicēt ar tik rupju siev dz pārstāvi un automatiski tai tiek iedots kurvītis. Bet šeit, šeit ir citādāk - šeit ir pilns ar cilvēkiem, kurus viņa var atšūt un, publicējot savus kailfoto (omg, kura normāla čiksa to darītu un vēl šeit), viņa savā veidā ceļ pašapziņu, jo visi raksta cik tie ir jauki (reti kurš runā par Alisi, vairumam tik "ooo, krūtis"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Mans rezumē - Alisei reālajā dzīvē nepietiek puišu uzmanības un tādēļ viņa sāka uzturēties šeit. Jo reālajā dzīvē visiem ātri vien paliek ne pārāk patīkami komunicēt ar tik rupju siev dz pārstāvi un automatiski tai tiek iedots kurvītis. Bet šeit, šeit ir citādāk - šeit ir pilns ar cilvēkiem, kurus viņa var atšūt un, publicējot savus kailfoto (omg, kura normāla čiksa to darītu un vēl šeit), viņa savā veidā ceļ pašapziņu, jo visi raksta cik tie ir jauki (reti kurš runā par Alisi, vairumam tik "ooo, krūtis"). wrong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Wrong, tāpēc, ka tu vēl līdz vecumam, kad sāk interesēt meitenes, neesi izaudzis. Tieši tā, Alise - rude attention whore. Būtu priecīgs, ja forumā būtu iespēja nerādīt kāda konkrēta, manis izvēlēta usera postus, jo tāds bezsakars, kas birst Alisei ārā nav novērojam neviena cita postos. Es domāju debīls bezsakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?act=use...e&uid=11910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts