Jump to content
GIGN Forum

Fake^

Game Admin
  • Posts

    778
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fake^

  1. Saprotams, ka topiks ir smieklīgs, bet masveidā uzbrukt jaunākam un smieties par savu circlejerku ar elitāristu formām mugurā tiešām ir stilīgi. Super stilīgi.
  2. eh. clg netiek uz pasauli . bēdīga diena.
  3. same. prieks bija redzēt kā hotshots topleinā dara darbu. ja vien viņi tagad turpinātu savu spēles stilu ar vismaz 2 damage carryiem komandā...
  4. āā, clg kvalificējas kopā ar dig. vismaz neizkrīt no turnīra kaunā.
  5. vot es nezinu, vai tik viegli to fārmu dabūt. kaut vai fārmojot visu, kas ir, krīpus leinā misot nedrīkst. early khazixam fārmu var viegli deny'ot.
  6. galīgi neliekas, ka OP. nav man neviena spēle bijusi , kur kāda lissandra dominētu vai karijotu. viņas lielākoties zaudē leinus.
  7. hidden mmr ir zemāks kā vajadzētu.
  8. ev. davaj neļaujam šim topikam nomirt. būtu baigi forši... tāta, kādi iespaidi par jaunu čempionu?
  9. Fake^

    Nakts Riita Spams

    jumpstreet 21 imo briesmīgi laba komēdija. šausmenes ,meh, cabin in the woods?
  10. nē, nekādā gadījumā. arī NE 1500 nav vienāds ar 2k. drīzāk paskaties guardsmanu bobu, tur principā perfekti parāda, cik sliktā līmenī ir plat/diamond spēles. man personīgi no paša lol sākuma gribējās NA spēlēt tikai tāpēc, ka tur ir visi spēlētāji, no kuriem mācos. arī atmosfēra tur izskatījās labāka. BET, tas ir tikai man INDIVIDUĀLI, lai neizraisās asas diskusijas.
  11. man NA pings ir pie 100. un kāpēc tur skills ir zemāks? varbūt vienīgi kaut kādos dimantos un challenger. nē, bet tiešām, varbūt kaut ko palaidu garām. bet kāpēc NA soloq līmenis ir zemāks?
  12. tu to pasniedz tā it kā es būtu teicis kaut ko, kas nesakrīt ar tevis teikto. vēljovairāk, man ir vienalga. vienīgais, kas man interesē ir, vai te ir kādi, kas grib pāriet uz NA.
  13. milzīgas izmaiņas. cik saprotu, ar jauno serveru pienkāšanu, tagad ir iespējams pāriet arī uz NA. kāds ir ieinteresēts?
  14. lol. man čempionpools nav tik mazs. kādi 5-6 varu spēlēt sava reitinga līmenī. vienīgi vladu spamoju, jo patīk. meh. nē, amnij, nē.
  15. es zinu, zinu. meta mainās. s3 izmaiņas vispār daudz sajāja. manuprāt vlads vēljoprojām ir spēcīgs picks attiecīgās kompozīcijās un kopumā. pats viņu spēlēju tikai , jo patīk pati mehānika.
  16. vlads ir viens no soloq sliktākajiem carryiem, imo. viņš ir domāts teamfightiem. mēs ar bor1ngu uztaisīsim labāku komandu.
  17. ej dirst. pagājušo reizi, kad bija turnīrs, tu aizgāji dzert.
  18. froggens briesmīgi daudz combo aizšāva greizi midgeimā... pati spēle pa pirmo.
  19. http://www.twitch.tv/gamezlv vienīgi lagi...
  20. ejam skatīties turnīru, cilvēki. nē, tiešām, puslīdz manuprāt interesanti.
  21. es nezinu, man likās izklaidējoši skatīties to turnīru.
  22. GGG . soloq platīns sasniegts, var beigt spēlēt lolu.
×
×
  • Create New...