Jump to content
GIGN Forum

eLvē

Mirstīgais
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eLvē

  1. eLvē

    Lockerz

    Jā, es arī gribētu redzēt bildes, kad kāds būs vinnējis PS3 vai MacBook, tad pat varētu piedalīties tajā pasākumā. Viņš viņu izmantos kā naktskreklu vai arī ierāmēs un pie sienas pieliks. Galvenais jau ir lockerz logo!
  2. Es jau domāju, vai man dubultojās... P.s. Varu derēt, ka pats nemaz lasījis nav, tikai copy paste, lai tautu uzjautrinātu un postus pakrātu.
  3. Gaidu, kad vēl kādu šapačku dabūšu.
  4. Nu pagaidām ir 2ivi, bet ir reizes, kad pieslēdzu telefonu caur wi-fi, vai kāds atnāk ar savu porķiku ciemā.
  5. Opā, beidzot tēma, kas skar arī mani un manu fakino rūteri. Ja ir tāda iespēja sadalīt ātrumu, tad es arī labprāt to dzirdētu, kā to izdarīt. Vadības panelis izskatās šādi, ieejot rūterī:
  6. Hmm, nu it kā izspēlējot L4D2 DEMO divas mapes, sapratu, ka tomēr tik liels šits nav un ja būs vēlāk akcija uz šo geimu, tobiš atlaides, tad varētu paņemt.
  7. eLvē

    Iluuzija

    Nekā pārdabiska, bet feini redzēt melnbaltu bildi krāsainu.
  8. eLvē

    Autoskola ?!

    Vispār ļoti noderīga info, liels paldies. Sanāk, ka autoskolā ar 200Ls var tikt sveikā un tad vēl tik CSDD jāpiķo par ekšiem. Nu kopā kādi 250~300Ls laikam sanāk. Vispār pasālīti, bet nu ko vajag to vajag, pēc tam tās tiesības noderēs. Vislabāk man patīk tā tabula ar instruktoriem, tik jāuzzina no kuras autoskolas un kāds tel.nr., lai var sazināties.
  9. eLvē

    Autoskola ?!

    Nu pagaidām vairāk sveros uz Autoprieku un Krēdo. Visvairāk problēmu izskatās, ka ir ar instruktoriem jeb kapeiku pisējiem. Bet nu ceru ka paveiksies.
  10. eLvē

    Autoskola ?!

    Nu es tā arī darīšu, ka meklēšu info vēl iekš neta, bet gribēju lai padalieties ar savu pieredzi un ieteikumiem. To es arī biju dzirdējis, ka ārpus Rīgas rajona, citās pilsētās ir lētāk, bet tā izbraukāšana man izmaksās vēl krietnu summiņu klāt, tāpēc laikam atturēšos no šī varianta.
  11. eLvē

    Autoskola ?!

    Heijā! Griežos pie Jums ar kveščinu, par autoskolām. Šobrīd ir tāda vēlme beidzot saņemties un nolikt tiesības + darbam būtu nepieciešams. Tātad, es vēlētos veikt aptauja, kurā būtu iekļauti šie jautājumi un ceru ka uz viņiem būsiet spējīgi pilnvērtīgi atbildēt. Autoskolas nosaukums ? Izmaksas teorijai/braukšanai(+/-) ? Kāpēc tieši šo skolu? Cik ilgi apmācības? Un varbūt var vēl ko pats piebilst (ieteikumi)... Ceru uz Jūsu atbildēm, kā arī vēlmi man izvēlēties autoskolu, lai ātri un veiksmīgi to pabeigtu, kā arī tālāk uz CSDD sekmīgi nokārtotu eksāmenu. Paldies par uzmanību.
  12. eLvē

    Varoņi

    Šito šodien redzēju, čalis zajebis parādīja vistiešākajā veidā "bezpriģelu"...
  13. eLvē

    Tf2 Guest Pass

    Guest pass darbojās 3 dienas, iepatiksies, vari iepirkt pēc tam TF2 pilno.
  14. eLvē

    Error

    Man tas pats, tikai metās error, kad izeju no TF2 un grasos ieiet iekš cs vai otrādāk.
  15. Nu fiziski jau var "atrubīt monitoru" porķikam...
  16. Uztaisi iekš player mapes 2vus folderus - "gign" un "leet", tad iemet iekšā katrā šos failus. GIGN LEET Tad ieej iekš cs, uzraksti cl_minimodels 1 un pamēģini vai strādā.
  17. C:\Program Files\Steam\steamapps\talari\counter-strike\cstrike\models\player Es lietoju piemēram cl_minimodels 1 Tāpēc man ir tikai 2 folderi iekš "player" viens ir "gign" un otrs "leet"
  18. eLvē

    Fail.

    Jā, tas pa defu sīkajiem iet vaļā, kas vēl nezin, kas dzelzim vēderā un to apzīmējumus/nosaukumus.
  19. eLvē

    Varoņi

    Es arī īsti neiebraucu, no kurienes ir izrauts, ka varoni.lv (tele2) apslēptā reklāma? Tas pats, kas ar to meteorītu jeb bedri.
  20. Pēdējais ko spēlēju - Killing Floor Pildi misijas, šauj zombijiem galvās.
  21. Vismaz garastāvokli no rīta uzlaboja šis teksts.
  22. Tieši tā, ja ir 5Ls kabatā var tik labi piekapāties, ka maz neliekās. Es pats esmu ar savējiem vienaudžiem sastiķējis lielajam grādīgajam un kolai/sulai, tad parkā izpļauj un mauc tusēt uz klubu. Efekts noturēs uz kātiem vismaz kādas 2 - 4 stundas, tad atkal vajag mazliet ieņemt, kaut vai kādu šotiņu un tresī tālāk.
  23. Ū jā, par antivīrusiem varu piekrist, AVG totāls SŪDS! Uzinstalēju McAfee uzreiz atradu pilnu kompi ar trojāniem un vēl visādiem mēsliem. Visus sadzina gāzes kamerā un kirdik bija. AVG laiž garām daudzus....
  24. (neies 99.9 %) Mēģināts nav zaudēts un ne visiem ir lieki 27Ls, ja Tev tādi ir, tad iegādājies GTA IV un iedrukā šeit SERIAL KEYU !
×
×
  • Create New...