Jump to content
GIGN Forum

Reverend.

Mirstīgais
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by Reverend.

  1. Ļevo dzērāju topiks. Laikam nāksies atzīt to, ka gūdijs šeit ir vienīgais vecis. Pārējie geji šeit spa centrus apmeklē un alkoholam piešķir nozīmi.
  2. Ja jūs vēlaties skatīties kā sētnieki pieņem dzemdības, tad ok. Tur būs tikai viens vienīgs bullšits.
  3. Kāpēc krieviem vajag straponu? Viņiem pietiek ar tēvzemes mīlestību.
  4. Kāpēc neatbildi ? Tad varbūt satiekamies? Romantiskas vakariņas visai ģimenei. Nekas traks nebūs, nenodarbojos ar orgānu pārdošanu.
  5. Mums ir jāiedzer kopā, kādā tukšā un pamestā vietā.
  6. Sen nebiju šeit ienācis, bet kas tie par jaunajiem idiotiem ? Palasīju pēdējās divas lapas un padomāju - meitenēm vajag dienasgrāmatu.
  7. Tak iemācies rakstīt, izņemot smaidiņus. Kad ar Tevi runā, tad nevienu vārdu nespēj pateikt.
  8. Palasīt kā divi primāti mēģina pārspēt viens otru, kas gan var būt labāks pohu dienā.
  9. Autors ir vienkārši ģeniāls priduraks. Būtu norādijis ip vismaz, ja kāds meklēt un atrastu, ka viņš no publiskā wi-fi iegājis, ablomītos. Nav ne detaļas, ne kas. Lattelecom laikam atsaka norādīt detaļas, ja reiz viņš ir tik izmisis un šeit raksta. Šajā gadījumā policija ir Tava vienīgā izeja, vai nu maksā kādam, kur summa tiešām nebūs 150, bet gan 500ls+, neviens par velti Tev nepalīdzēs. Ir tikai viena interese, kā noskaidroji ip adresi ?
  10. Reverend.

    Vīzas

    ]Atvaino, bet es tik tieši nezinu, tikai pieļauju, ja cilvēks nezin, kā uz turieni dabūt vizu, tad viņam vispār nevajag tur doties. Risini un uzzini visus jautājumus.
  11. Reverend.

    Vīzas

    Aizej uz vēstniecību, saņemsi studentu vīzu - 6 mēneši. VISS!
  12. Reverend.

    Alkohols!

    Labi, es būšu bērns, tēti ? Tu esi galīgi sagājis sviestā, spriežot pēc tavas domāšanas, tev meitas jau sen vajadzēja atņemt. Kur nu vēl tādai radībai kā Tu, uzņemties atbildību par citu cilvēku audzināšanu. Ir tāda lieta kā atbildības sajūta, nevis - ai, po*, es zem narkotikām, sīkais būs prikols. Nosākuma domāju, ka esi +/- standarta cilvēks, kuram ir īslaicīgas problēmas. Izrādās, ka Tu esi mentāli atpalicis idiots. Peace out.
  13. Reverend.

    Alkohols!

    Sakārto savu fucking bardaku galvā, un neraksti šeit. Tu šeit raksti daudzreiz lielāku murgu, nekā es pārdzēries. Šis nebūs forums, kur saņemsi pozitīvas atsauksmes, tikai un vienīgi negatīvas. Nopietni, neraksti šeit vairāk, iedzīs Tevi depresijā vairāk, nekā Tu esi.
  14. Reverend.

    Alkohols!

    Es vēl joprojām spēlēju, lai būtu precīzi, tad man niks tāds nebija. Semorka, ar tādu attieksmi kā Tev, es drīz lasīšu par Tavu pašnāvību spokos. Ja pats sev nespēj palīdzēt, tad arī psihologi nespēs. Ja pats nespēj savu dzīvi sakārtot, ceri, ka citi to sakārotos ? It kā pieaudzis cilvēks, bet tik mazs bērns....
  15. Reverend.

    Alkohols!

    Pēc būtības jau galvenais ir uzstādīt sev mērķi, mērķi, kuru Tu vari realizēt, nevis tikai jēli ieņemtu fantāziju. Viss šis pasākums, ir balstīts uz jēli pieņemtiem stereotipiem, kas ir pareizi un kas nav. - Pārsvarā visi, kuri nelieto alkoholu un narkotikas, uzskata, ka viņi dara pareizi, un pārējie dara nepareizi. Dzīvo savu dzīvi kā Tu gribi, nevis kā citi to vēlas, nevienam neinteresē Tava dzīve, tikai viņu viedokļu pareizība. Ja pārējo viedoklis nesaskan ar Tavējo, "fuck it", dzīvo un necīnies ar viņiem, jo tā būs vieglāk. Tikai neliec viņiem sevi aprobežot ar to, ka viņu viedoklis ir pareizs. Dari to, kas Tev patīk. Ja arī sabiedrībai tas liekas nepieņemami, tie ir tikai kustoņi, dzīvo šo laiku kā Tev patīk. Pārsvarā visi cilvēki strādā, neziedojot veslelību, tad par naudu pērk savu veselību. Dzīvo nākotnē, aizdomājoties par pagātni, bet nedzīvo tagadnē. Ja gribi kaut ko pārvarēt, tad neprasi cilvēkiem žēlumu, saņem sevi rokās. Neviens Tev nedos tādu padomu, kas noturēs Tavu gribasspēku. Nevienam neinteresē Tava dzīve, meitas, ģimenes dzīve. Ja gribi mainīt, tad maini, nevis raksti forumā. Tas jau liecina, ka esi kārtējais manipulējāmais fabrikāts.
  16. Es tā neuzskatu, jo esmu tāds pats kā pārējie. Vienkārši man ir tendence alkohola reibumā rakstīt debīlus vārdu salikumus.
  17. Labi, ka mans penis atpūšas no manas rokas. Savādāk tavam dibenam no tēva peņa nav atpūtas.
  18. Nē, vienkārši atpūšos, kamēr meitene pēc seksa guļ. Protams, ka alus ir neizpaliekoša daļa no atpūtas.
  19. Kā ir dzīvot kā bezatbildīgam kretīnam, kuram ar naudu ir problēmas ?
  20. Katram ir savs viedoklis, katrs savu dzīvi dzīvo pēc saviem principiem. Es nevaru spriest kas ir pareizi, un kas nav. Es vienkārši izsaku savas domas. Tas ir aizliegts degradētais kustoni? Gan jau sapratīsi, kad savilksi kopā savus debīlos jokus, ko esi šeit licis.
  21. Tu tik daudz informāciju sniedz slinkam kustonim ? Viņš tak pats to būtu atradis.
  22. Dzīves jēga ir - Izbaudīt to ko Tu vēlies, un nahrenizēt tos kustoņus, kas Tev traucē to izbaudīt.
  23. Nesaprotu kā var fanot par kustoņiem, kuri savā starpā mētā ripu. Tiem kustoņiem maksā par ripas mētāšanu, bet nu pārējiem kustoņiem kaut kā tas patīk, pat ir prioritāte. Paskatīties jau var, bet nu pārdevēja gadījumā tas ir fucking nožēlojami.
  24. Tu esi ģēnijs, ar savu pilnvērtīgo ideju varēsi apkrāpt. Tik labu un foršu ideju nebiju nekad dzirdējis, žēl, ka noželojamajiem asv iedzivotājiem nav ienācis prātā - Deklarēsim vitamīnu par 9k un nemaksāsim nodokli.(Šis bija tikai debīls salīdzinājums tavai personalitātei) Romān, palasi likumus un izspried, nevis pataisi sevi par muļķi.
×
×
  • Create New...