Jump to content
GIGN Forum

Todd

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Todd

  • Birthday 06/30/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Todd's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Labs vakars, jāpārdod Asus X53U. Garantija vēl 1.5 gadus, lietots apmēram 2 mēnešus, nav redzamu defektu un viss strādā. Neskaitot gadījumu, ja man paveiktos ar traku pircēju, kāda būtu tā cena, ko varu prasīt par augstāk minēto portatīvo? Paldies jau iepriekš!
  2. Todd

    Failu Hostings: 4Gb

    Ja neko vēl neesi atradis, vari pamēģināt Dropbox. Pats sākumā dabūsi apmēram 2.5 GB, ja pacentīsies, ātri tiksi līdz tiem 4 GB.
  3. Reverend, protams, tavs post ir iespaidīgāks, ja lamājies. Esmu jau uzrakstījis, ka jāsūta PM, ja vari palīdzēt. Atbildot uz tavu jautājumu: caur servisu, kas reģistrē IP, no kuras bijusi pēdējā aktivitāte.
  4. Jau ir iesaistīta. Ceru, ka šādi izdosies ātrāk lietu atrisināt.
  5. Kas varētu man palīdzēt noskaidrot IP adreses īpašnieku? Nozaga portatīvo, bet izdevās IP noķert. Sūti man PM, ja vari palīdzēt.
  6. Tātad. Ir šāds nets - 1.66 Mb/s 291.96 Kb/s, un vajag bezvadu rūteri, lai no vairākām ierīcēm var pieslēgties. Šis derēs? Vai ir kādi citi ieteikumi?
  7. Todd

    Tf2 Rates

    Man līdzīga problēma. Ir uzlikts Chris highframes.cfg, bet rates nu nekādi nevaru dabūt ciešamus. Gan izmantojot default net settings, gan kādu no tiem, ko piedāvā minētais cfg, ik pa laikam jūtami raustās nets (ms >60). Turklāt interneta provaideris apgalvo, ka no viņu puses viss ir kārtībā. Kādiem tad jābūt rates?
  8. Todd

    Loģiskās Mīklas

    Beef, ja nu neizdodas ar pirmo svēršanu atrast tās 4 bumbiņas, starp kurām ir vieglākā / smagākā? Šķiet, ka šādā gadījumā ar 3 svēršanām nepietiks.
  9. šobrīd kaut kādi detaļu uzpircēji piedāvā ne vairāk kā 150 Ls. protams, gribētos vairāk, bet ja citu variantu nebūs, - jāatdod.
  10. lietots 2 gadus. pagaidām labākais, ko man sola ir 150 Ls.
  11. Ir doma iegādāties jaunu portatīvo, bet vispirms gribu pārdot veco HP dv6645en. Tātad kādi ir jūsu ieteikumi par cenu, ja parametri ir: Ekrāna diogonāle: 39 cm (15.4") LCD matricas tips: WXGA (1280x800) Centrāla procesora tips: AMD Turion 64 X2 TL-58 Centrāla procesora frekvence: 1.9GHz Operatīvā atmiņa: 2048MB DDR2 Cietā diska apjoms: 160GB Video mikroshēmu grupa: NVidia GeForce 8400M Video atmiņa: 128MB (palielināms līdz 895MB), vienīgais defekts ir baterijai, diemžēl tā nu gan vairs netur vairāk par 10 min. Jau iepriekš paldies!
×
×
  • Create New...