ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 un kapec es neesmu sarakstaaa? brauksu no rigas or aluksnes, vel isti nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Pievienojiet mani un Koshkeru sarakstam. Un ja kādam ir 2 brīvas vietas mašīnā, tad jūs mūs varētu savākt no Rīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 nāks tuvāk, zināšu ar kādu mašīnu braucu. iesākumā manā mašīnā jau sēž: es (dā), benārs(iespējams), randr un gludeklis. vel viena vieta brīva. (5ciem sēdēt ir ērti). ja būs busiņš, tad brīvas 4 vietas. Vieta mašīnā vēl ir brīva? Ja ir, piesakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 un macho ( cūka? ) mani sarakstā arī nav pielicis. Izlaidenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 es ar hydro esam apnjemusies ierasties (ordii ka jau parasti pass'o ) mashina 2as vietas sapratigiem cilvekiem, pienjemu ka plikais ar goodmenu varetu gribet braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Mani var pieraxtiit... laidiishu no Aluuksnes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 to sarakstu taisa samurajs, man viņš (tāpat kā fujitsy) nafig nav vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Es brauc. šogad es nedzer taka man tas sanāks lēti un naudu dabūšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ok, CANADA, ja tu brauksi no Alūksnes, tad maybe ar tevi varētu sarunāt izšaut caur Gulbeni, kur tu savāktu mani, jo pagaidām es īsti nevaru iedomāties, kā es no mājām uz turieni tiktu. ir vēlviena iespēja, kas ir diezgan liela, ka ap to laiku, es jau būšu rīgā, jo man skola sākas ātrāk par septembri, tad būs jāmeklē cits variants, bet varbūt arī nē.. tā ka, varbūt varam sarunāt braucienu kopā Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) sk8er, tik tiešām būtu labi, ja tu izbrauktu caur gulbeni, varētu kaut tev par to samaksāt, lai tu parauj mani līdz, jo ar kādu autobusu negribas braukt.. Edited July 14, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Kkad augusta vidū zināšu precīzāk par auto, būs vai nē, ja būs, tad Teddy defoltā ir pie manis, lkm tā sanāk.. Bet es būšu! Un jā, varēšu vēl kādu paķert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Count me in! Nojaušu,ka paķert mani neviens nevarēs,tādēļ vismaz kāds varēs izskaidrot,kā uz turieni no Rīgas centra tikt?.. Ja tomēr kāds var paķert,būšu faking pateicīgs. EDIT: Spalva paķersi? SUPEREDIT: Un jā,ja paķersiet,pielikšu degvielai,vai uzlikšu aliņus. Edited July 16, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) par datumiem nekā nezinu, par tālu vēl augusts lai ko saplānotu. piesakos uz braukšanu, piesakos uz vietu kādam mašīnā, piemetu benzīnam or smth (vēlams kādam, kurš mani pazīst un kuru es pazīstu). edits. tobiš atbilde par to vai saraksts ir vai nav vajadzīgs. man tomēr saraksts ir vajadzīgs lai redzētu vai tur ir purni kuri kaut reizi ir satikti. un varbūt satikti un otrreiz negribas Edited July 14, 2009 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Outlaw ļoti ticams ka braukšu tad ari varētu paķert. Tik pagaidām nezinu vai nebraukšu jau atrāk uz turieni. Edited July 14, 2009 by HHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 apdeitots braucēju saraksts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Es būšu, mans čoms atkal būs un vēl Chakys... Būs vēl viens (GuF - no TF2) - bet tas uz jautājuma zīmes! Karoči pierakstat no manis 3 cilvēkus! Un lūdzu nomainat man kāds forumā niku no Kefiirs666 uz Kefirchiks un tāpat arī login - būšu ļoti pateicīgs un tam, kurš nomainīs GIGN tusā iedošu aliņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ārzemes izpaliek, tātad 95% būšu. Jāpielauž ezis, lai man ir transports. Atļāvos sevi pierakstīt braucēju sarakstam. P.S. Kurš man solīja aliņus GIGN tusā? It's payback time! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 mani īstenība, ja tas ir svarīgi, var arī pievienot sarakstam, bet ar tādām nelielām jautājuma zīmēm. Īsti nezinu kā būs ar naudām, būs laikam bišķīt jaietaupa p.s. Jēkabpils p.s.s. ā, un vēl joprojām ceru, ka kāds brauks garām manai pilsētai un pie reizes varētu savākt mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Mani arī uz ? var uzmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 nebushu,jo erika variants neapmierina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 prosta salaga nokaunies p.s. pēc pāris dienām bīču pārtijā pateikšu ko domāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) 28-30 augusts der vieta poh !!! EDIT : sk. Edited July 20, 2009 by desina Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 vieta poh !!! ir jau nolemts 21-23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 nē nu kā mēs tā, neņemsim vērā tik prominenta membera, kā desiņa, viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 laikam parcelshos uz jautajums ziimi.. tomer gabals ir kudi... nezinu veel .. bet ar visam 4 cinishos lai tiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now