Jump to content
GIGN Forum

Avatārs.


Type-RS
 Share

Recommended Posts

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mūžam ģeniālais un talantīgais (un jāatzīst ar seksīgu balsi ar' (cik nu džeks par džeku var tā izteikties, nezaudējot savus pautus)) grupas Underworld solists Karl Hyde. Tas vienkārši ir apbrīnojami, cik ļoti cilvēks var izbaudīt paša radīto mūziku, parādot to gan kustībās, gan emocijās uz skatuves.

Link to comment
Share on other sites

jā, man ar patīk jahtiņa. Pirms tam bija kaut kāda beibe, ko uzliku vienreiz, kad sajutos tāds... runāsim poētiski, bļeģ, iztukšots. Tagad jau sen viņa bija zajebala, atradu beidzot iemeslu nomainīt. Ja man riebtos pārmaiņas, man joprojām stāvētu Skvaļļa avatars no astotās fantāzijas, kas man ir bijis hvzcik gadus hvzcik forumos. Ā, lol, vienā joprojām ir, kur es ieeju reizi pusgadā :)

pasaules valdnieks ir ok, vairākas viedas lietas ir pastāstījis, bet, runājot nopietni, ir diezgan daudz arī visāda krapa bārstījis. Viņš ir prikolīgs, tas fakts, bet (vēl īpaši parunājot ar čali, kas regulāri viņu mēdza satikt agrāk darbavietā) viņu nav iespējams uztvert nopietni lielākoties. Ai, huj mums nopietni jārunā, viņš ir rullīgākais čalis ever. Visafigennākā apgaismība pār mani nāca, kad viņš man teica "es jūtu tevī žīdu, pis viņu ausī". Ohh, atklāsme.

vispār te reti kuram ir interesants avatars. Ir ok tādi reprezentējošie sūdi kā kāmim, outlawzam, sulikam u.c., pavisam reti gadās kāds interesants (teiksim patlaban tāds ir jurko), lielākoties ir visnotaļ neoriģināli eksemplāri ar īpaši kaitinošiem pusplikas japāņu/anime čiksas variantiem (ja vēl animētiem tad vispār čau).

Link to comment
Share on other sites

piedod, bet man neliekas ka vinja teiktaja ir kautkas vairak par vieteja apnarkojushas vovas domam.

un to es parliecinoshi sapratu kad mana mate ar paaris augstakajam izglitibam ( laikam 4 un tagad 5 iegust) teica. bet nu tas paliek katra pasha zinja

interesanta personiba vinsh ir, un tikai

Link to comment
Share on other sites

nu viņam ir arī savs funktieris, kas parasti caurvijas ar visnotaļ marazmātiskām idejām.

vienā no sarunām viņš man stāstīja (sen atpakaļ) kā Huseins ar 100 000 (vai arī 300k neatceros) karavīriem ir palīdis zem zemes un kā viņš kāps ārā un dos amīšiem pa seju.

p.s.

divīt, kas tev mamma kolekcionē tos izglītības papīrus vai?

Link to comment
Share on other sites

Jo blac slowhands māk atrast avatarus, par kuriem man nāk smiekli, es tos, protams, nemainu tik bieži kā viņš atrod tos, bet nu šis eksemplārs man nenormāli iepatikās - īss un kodolīgs :)

Patīk blac sulika avatars un bildes ar to solistu, kā arī oddiša avatārs.

Link to comment
Share on other sites

Atceros, ka gribējās kaut ko neparastu atrast, tapēc meklēju x-ray`u. Neviens no iegūtajiem rezultātiem mani neapmierināja, jo visi bija tik pelēcīgi un neforši. Bet te, beidzot, uzdūros šim foršajam skeletam un neesmu mainījis kopš reģistrācijas forumā laikiem. Starpcitu, bija arī šitādi līdzīgi, kur kāds ir pacenties, bet nu vairs nav atrodami.

Link to comment
Share on other sites

:)

Žēl gan, ka 95% GIGN publikas viņu nesaprot.

Nepatīk man tā īpaši neviens avatars, bet ir forši, ja cilvēku var viegli atpazīt pēc tā. ( piem. Kavacky vai Vincister, vai Outlawz u.tml. )

Edit : Un ja jau man patīk, ka var atpazīt pēc avatara, tad jau ...

Viens no, ja ne viss, mīļākais avatars. :)

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Nu un? for Adun!

es gan neieklausījos, ko tāds bārdains tēvainis man stāsta, bet, kad viņš dziedāja, tad es kusu no viņa debišķīgās balss. vēl atminos, ka viņš sev līdzi staipīja to koka vāli, tāds sitenis viņš bij'.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...