Jump to content
GIGN Forum

psycho

Mirstīgais
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

About psycho

  • Birthday 01/26/1992

psycho's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. jup. un šeit ir problēmas atrisinājums.
  2. Ja nezini, kas par vainu - neraksti. Kā atrisināt šo problēmu? Piemēram, es tagad rakstu šo topicku, es viņu uzrakstīšu, nopostošu, aizvēršu interneta parlūk programmu (vienalga vai tas ir IE, Firefox, Opera), lai būtu interesantāka gaidīšana uzspēlēšu kādu spēli, bet pēc tam, kad izslēdzu spēli (vienalga kuru), un mēģinu atkal ieiet internetā iznāk čiks. Skype iet, torrents turpina lādēt, bet interneta browseris gļuko, proti, es mēģinu, piemēram, ieiet gign.lv, bet viņš nelādē nevienu mājaslapu, itkā sāk lādēt bet tad apraujās. Firefox / Opera pārinstalēšana problēmu neatrisina.
  3. Novilku veco labo spēli "Driver" no out*** torrenta. ieinstalēju palaidu - viss ok, bet pēkšņi sadzirdu, ka viss atbalsojas. ar vārdu viss es domāju pilnīgi visas skaņas, ko atskaņo datortumbas. tad nu.. kā novērst šādu problēmu? atbalsojas arī pēc datora restartēšanas.
  4. nu redz kā, cilvēki vnk dažreiz izturas kā.. paldies
  5. Uztaisīju KZ serveri. Viss iet bez problēmām, bet.. kā var uzlikt tā, lai bhop(vai arī kz kartēs, kur pēkšņi vajag pielietot bhop) kartēs tie bloki pa kurim lekā negrimtu, bet ja uz viņiem uzturās ilgāk par tām noteiktajām sekundēm, tu tiec respawnots uz pēdējo checkpoint'u? īsāk sakot, kur kas ir jāraksta, lai viss paliek pa vecam, bet lai paši bloki negrimst..? vienā serverī tā ir uzlikts, bet viņi savu mazo netīro noslēpumu negribēja atklāt..
  6. psycho

    Frizētava.

    kVNE, es labāk zināšu, kāds matu griezums man piestāvēs.. Mahmed - mm, vērā ņemams piedāvājums ^^ moby - centrā / centra tuvumā / vienalga, ka tik laba frizētava, kurā strādā labas frizieres, kurām var uzticēties
  7. psycho

    Frizētava.

    Lābvakar tautieši Nevarat ieteikt, jūsuprāt, labu frizētavu tepat Rīgā? Kur patiešām labi nogriež matus un, kur nav arī pārāk liels cenrādis. Iedodiet adresi un telefona nummuru. Pāldies jau iepriekš.
  8. psycho

    Worms World Party

    ar čomiem gribam uzspēlēt WWP . googlojām kā tad varētu spēlēt.. nokačājām daudz ne dažādas programmas.. neviena mūsu problēmu neatrasināja.. tātad. kā var un, vai vispār tgd WWP var uzspēlēt online?
  9. http://www.youtube.com/watch?v=6laKwS3Rxto ja šitā kādam mētājas kopmī PM EDIT : šito var vērt ciet. vēlreiz paldies
  10. nu jej bog.. varat slēgt ciet
  11. diemžēl nav. aizmirsu piebilst, ka tā spēle nav viena no jaunākajām spēlēm. un kura gada spēlē, arī neatceros..
  12. sagribējās uzspēlēt spēli.. cik atcerējos.. Red Faction.. nokačāju.. sāku spēlēt un secināju, ka tā nav tā spēle.. tātad es esmu aizmirsis nosaukumu, bet sākās ar RED. to stabili atceros. sižets aptuveni tāds.. nākotne. Tevi nomet pie k-kādas ēkas. Tu visus apšaudi, tiec iekšā, nozodz k-kādu ĻOTI svarīgu mikroshēmu, bēgot prom, lielā ēka uzsprāgst.. tad seko intro, kurā parāda, ka esi kādas komandas biedrs. komandā ir sieviete ar awp, čalis ar minigun(vai kādu citu lielu ieroci), vēl k-kāds čalis, kurš prot braukt ar jebkuru braucamo/lidaparātu/vienalga ko, komandieris un Tu - spridzinātājs vai k-kas uz to pusi..
  13. psycho

    4fun Serveris..

    Kādu laiku atpakaļ nomira mīļākais serveris, kurā bieži varēja uzdziedāt, parēkt par visādiem prikoliem, sarunāt ar visu komandu izdarīt kādu debīlismu, par ko atkal varētu ierēkt utt.. Kāds gadījumā nezin tādu serveri, kurā notiek šādas aktivitātes? ja nu gadījumā zin, tad PM
×
×
  • Create New...