Jump to content
GIGN Forum

sulik

Admin
  • Posts

    600
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sulik

  1. Jā, arī šī ir spēlēta un "fanota par" savulaik Man liekas abas bija ļoti jo ļoti līdzīgas (leveļu dizains un izskats, iespējams arī monstri), ja ne vienādas, atskaitot galvenos varoņus, protams.
  2. Monster In My Pocket True story.
  3. Varbūt kāda no daļām no šīs franšīzes - http://en.wikipedia.org/wiki/Hidden_%26_Dangerous ?
  4. mmmm skyscraper i love you

  5. Es tad nesaprotu, kur ir mans mega rewards par to, ka spēli izgāju Hardcore mode? *večuka sausais klepus* Vot manās jaunības dienās, pēc Fallout 2 iziešanas varēja visur blandīties, aiziet līdz New Reno un dabūt Fallout 2 game manual, kuru spēlē izlasot varēja dabūt ļoti daudz exp. (turklāt lasīt varēja cik reizes vēlies), sasniegt max. level'i un visus skill'us dabūt pa max. *večuka sausais klepus*
  6. Hehz, macho, man bija šī pati dilemma. Galīgi negribējās BoS mītni spridzināt. Kaut kā nepatika doma, ka cits smug bastard's izdomā manā vietā ko ar ko darīt. Nācās Mr. House "izņemt no bildes" un ņemt važas savās rokās. P.S. Tas ir tikai manas pirātiskās versijas gļuks vai arī tiešām, pēc Hoover Dam cīņas nevar, turpināt spēli brīvi klīstot pa Mojave Wasteland?
  7. Es varbūt kļūdos, bet, man liekas, ka bez paša definētās excel funkcijas šeit neiztikt. Tā būtu jāieprogrammē attiecīgajā workbook'ā un būtu lietojama tikai tur. Nedaudz info: http://www.vertex42.com/ExcelArticles/user...-functions.html Tā kā mani pašu tas ieinteresēja, es varu mēģināt uzkodēd šādu funkciju
  8. sulik

    Ms Outlook

    Moš ir filtri ieslēgti, kas nerāda vairāk par 9 dienām vecus e-pastus? Skat. šeit: atrodoties inbox mapē View > Current View > Customize Current View... > Filter Edit: sorry, nepamanīju topic lock
  9. sulik

    Ko Lai Uztaisa?

    Svaigs, svaigs. Kūpinātu lasi uzreiz jāgriež plānās šķēlēs un jāliek uz maizes
  10. sulik

    Ko Lai Uztaisa?

    Ingredienti: - svaiga laša fileja (ja iedomājas, ka veikalā to nogriež taisnstūra gabalā |____|, tad | mala aptuveni 3-5cm plata) - olīveļļa - svaigs citrons - sāls un maltie pipari Gatavošana: - uz kvadrataina folijas gabala uzpilini nedaudz olīveļļu - uzliec laša fileju folijas centrā - uzpilini vēl nedaudz olīveļļas pa virsu - uzber nedaudz skatam sāli un maltos piparus - sagriez citronu šķēlēs un pārklāj visu virsējo filejas daļu ar tām - attiecīgi no augšas un apakšas ietin fileju folijā, aptuveni šādi - liec krāsnī vidējā temperatūrā uz laiku, kamēr fileja izcepas; atkarība no karstuma laiks, ko turēt lasi krāsnī, var mainīties; pārbaudīt vai gatavs var ar nazi, atritinot foliju vaļā un pabakstot, ja fileja viegli sadalās un ir gaiši rozā krāsā, tad ir gatavs; nav vēl gadījies pārturēt krāsnī, ka piedeg, tāpēc ja šaubies, paturi vēl kādu laiku. Ņemot ārā izņem no folija (vai vismaz noplēs foliju ap fileju, jo bieži vien piedeg pie ādas) un noņem citronus. Klāt vari uztaisīt vienkāršus salātus no aisberga salātiem, cherry tomātiem (sagrieztiem uz pusēm), un garā gurķa sagriezta šķēlēs. Apliet var ar spilves salātu mērci vai balzamiko mērci. Fileja sanāk ļoti garšīga ar pus centimetra biezu, skābu no citroniem filejas slāni, kura ļoti labi sader ar atlikušo filejas daļu.
  11. Vēl, iespējams, bet stipri šaubos, adrese ir ierakstīta C:\Windows\System32\drivers\etc - hosts failā.
  12. Iespējams: Start > run > cmd > ipconfig /flushdns
  13. sulik

    Vajag Jaunu Datoru!

    Surr, tikai neapvainojies Mūsu sadarbošanos es augsti novērtēju un to "diemžēl" es adresēju vairāk Cerez'as izteiktajai vēlmei sadarboties ar M79, nevis mēģinot tevi nomelnot or something.
  14. sulik

    Vajag Jaunu Datoru!

    Uzrunā Surr. Es pie viņa pēdējos pāris PC pirku (sev un vecākiem). Diemžēl nav M79, bet, kamon, tas ir Surr.
  15. Es tomēr izmantošu iespēju un ielikšu šeit šo:
  16. Vari meklēt caur last.fm. Atrodot izpildītāju, albumu, dziesmu iespējams nospiest uz Buy pogu, kurai apakšizvēlnē ir Download. Tā gan ir saite uz citu vietni www.7digital.com, kur tā pirkšana arī notiek. Nu ja. Vispār jau var vienkārši ieteikt pamēģināt www.7digital.com
  17. Vari iemēģināt Seal of Evil. Dažus gadus atpakaļ skeptiski iesāku spēlēt, bet beigās pamanījos pat aizrauties. Patiesībā nostaļģijas pēc varētu sadabūt un uzspēlēt vēlreiz.
  18. sulik

    Rokas Pulksteņi...

    Ieteikums: Ja ir iespēja, tad izvēlies nevis quartz, bet sapphire stiklu. Izturības ziņā nav salīdzināmi. Pašam ir pulkstenis no Šveices ar sapphire stiklu un, ja metāliskā mala ap stiklu ir ar redzamām švīkām, tad uz stikla ne skrambiņas. Seriously, true story!
  19. sulik

    Stand Up

    Lee Evans is great. Brīžiem grūti saprast teikto, bet tas tikai uzlabo otreizējo skatīšanos, kad beidzot saproti viņa britu angļu valodu.
  20. sulik

    Tuneļi

    Beidzot topiks, kur varu izklāstīt savu mega domu par "tuneļotiem pusaudžiem": Pusaudži ar tuneļiem ausīs ir ļoti praktiski upuri cilvēku nolaupītājiem! Tad kad nolaupītā vecāki prasa izpirkuma summu vai pierādījumus par to, ka nolaupītais vēl ir dzīvs, cilvēku nolaupītājiem atliek vienkārši nogriezt vienu ausi, sarullēt trubiņā nolaupītā fotogrāfiju vai lapiņu ar izpirkuma summu un iebāzt tunelī! Tad visu ausi ar iebāztu tajā fotogrāfiju vai zīmīti nelielā kastē nosūtīt vecākiem. Efekts garantēts un ieekonomēti santīmi uz kancelejas piederumiem.
  21. sulik

    Par Atturību

    Kāpēc lai slēgtu ārā cilvēka faktoru, ja (ne)atturēšanos, kā tādu, vienīgais kam var piedēvēt ir cilvēks. Nedzīvam priekšmetam tādas, cerams, nav, un vienīgais kam tā vēl varētu būt ir dzīvnieki, bet nu tas arī ir strīdīgs jautājums, kurā jāanalizē tādas (ne)atturēšanās sastāvdaļas kā griba (kaut ko darīt) un veselais saprāts (atturēšanās iniciātors, vai, ja saprāta nav - neatturēšanas), un vai mēs varam pierādīt, ka šīs sastāvdaļas piemīt arī dzīvniekiem. Te jau tālāk var diskutēt par to, vai gadījumā atturēšanās nav saprāta izpausme - tas kas atdala parastu cilvēku no dzīvnieka. Te es domāju apzināto atturēšanos, nevis instinktīvo (piemēram, suns neleks no n-tā stāva bez iemesla, jo ir izdzīvošanas instinkts, kas attur no leciena) vai refleksīvo (tas pats suns nelaizīs atkailinātus elektrības vadus, ja pirms tam to darot dabuja ar strāvu). Bet es virzos nost no tēmas. Ko es gribeju teikt... nu jā, loģika ir dzelžaina tavos argumentos, bet nu tomēr nepatīk cilvēka faktora neeksistence un matemātiskums lietās, kuras attiecināmas uz cilvēku un, ne tik matemātisku, saprātu. Vēl var mēgināt iebilst, ka ne visiem cilvēkiem priekšstats par kopu "viss" ir vienāds, un kādam atturība tā arī neatrodas tajā. Bet te jau liekas sākas kaut kāda relativitāte.
  22. sulik

    Par Atturību

    Man gan liekas, ka neatturēties no visa teorētiski ir iespējams, jo tevis minētais arguments pret to "atturēties no atturēšanās" ir aktuāls tikai tajā momentā, ja cilvēkam kaut kādā brīdī galvā parādās doma vai vēlme atturēties no kaut kā. Ja mēs par piemēru paņemam kaut kādu vecāku riktīgi izlutinātu un ar šizofrēniju slimo cilvēku, kas funkcionētu zemāko instinktu līmenī, un, papildus, kam nebūtu izdzīvošanas instinkta, nu tad domājams tāds cilvēks nu neatturēsies no visa.
  23. Abas šis funkcijas (lapu izgriešana un rotēšana) ir pieejamas Adobe Professional versijās. Par bezmaksas variantiem nemācēšu teikt.
  24. No klasikas (salīdzinoši) varu pieminēt iespējami jau zināmu Silent Hill 2. Otrā daļa citām izceļas ar sava storija neatkarību. Trešā daļa bija kā pirmās daļas turpinājums, tāpēc principā bez pirmās daļas izspēlēšanas būs grūti saprast visas nianses trešai daļai, tāpēc arī otrā daļa ir laba, ka to var apskatīt kā atsevišķu storiju. Storijs diezgan pamatīgs un ar padziļu domu, kuru principā uzreiz arī neuztver, bet par laimi ir iespējams netā atrast SH 2 plot analysis, kurš ir diezgan pagarš lasāmgabals, bet sīki un detalizēti apskata katru spēles aspektu. To gan, saprotams, būtu jālasa pēc tam, kad spēle tiks izieta. Ir vēl SH 4, bet par to nemācēšu pateikt, jo spēlējis daudz neesmu, un vēlāk iznākušās daļas vairs neizstrādāja Konami, tāpēc arī storiji lielākoties ir amerikāniski, tāpēc arī neiesaku. No jaunākām spēlēm varu ieteikt Second Sight, kas varētu būt salīdzinoši mazpazīstama spēle. Interesants storijs ar manuprāt leilisku un negaidītu "twist"u galā.
×
×
  • Create New...