ANALGINS Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 deeem bildes vienkarsi sparda, ka huseinu apcelat vienkarsi +10 chalis laikam nebija priecigs zhel ka netiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Vajag sarakstu ar tiem kuri tiešām bija, bet nu to funkciju laikam pildīs gign sejas. P.S. EJ DIRST! NENĀC KLĀT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ja nu vieniigi tas nav auskars nemetīšu ārā, atdošu nākošajā tusā, kad būsi. vismaz tad varbūt ar tevi izdosies kādu vārdu pārmīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Bildes ir vienkarši :muahaha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) Eij YOU pussiji! Jus visu FUN reali garam palaidat!Tiko parripoju majas! Reali es plikais,huseins,diviitis,koshkjers un acido(kas visu laiku bija konstantaa komaa) palikam lidz beigaam! Un GIGN machs Kokskjers ar acido zarubaa pret diviiti taa vnk bija gign nagla tas bija jaredz kaa divitis abus nabagus ar vissdazhadakajiem mortal kombat panjemieniem lidinaja pa gaisu Vispar TUSS pizdatijs! Eziic ar allworth mani reali piepisa Arii tie kas aizbrauca majas 6dienaa,piemeram ka fakingais macho! Jurko bija uzdevuma augstumos : "Ej dirst, nenaac klaat !!!" futeni pa dubljiem spelet bija vnk arii kronis visam! Da vispar lai gana gulejis esmu faking maz un jutos galigaa komaa jo joprojam vel kozhu,tomer ir baigi labi Tadu tusu nebiju vnk iedomajies,paldies Jums visiem kas ieradas par laipno uznjemshanos Starp citu norita kad visi aizbrauca skaitot pudeles tiku lidz 700 pudelem P.s. Zhel ka plikaaa telefonaa ir tas video ar to FIGHT P.p.s Odinj a kur ir futenes bildes? Edited August 24, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 velarvien gaidu bilzu paku no jimbuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Jimbuga GULJ BEt bildes Jimbugai jabut laabaam,n0r3kam fochejot Kanada kaa tu mani pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Es nedzēru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Es biju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Dzekinsh ar konstanto komu.lv visu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tātad..... 1. Jim - tavas saulenes ir pie manis 2. Bij kolosāla nakts FUCK tos kuri neatbrauca vispār!!!! 3. .......Esmu tas kurš lika jums atcerēties un runāt par mani entās stundas 4.Korn tu esi vienīgais bezbiksainais capueiršiks kuru pazīstu ... Rispukt PS. bilde: Rāpjaties mudaki...gribat acc...rapjaties maitas...tikvaitā ar kāju pa ģīmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedshoot Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Atceros, ka kāds teica, ka šeit noteikti mēģinās uzrāpties, kā skatos ir arī izdevies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Mees beigas bija 4taa uz taa objekta, es ar macho pashaa augshaa, jurko zemaak un kaad sveel no lejas man kajas keraas, ta ka 4ista atceros 4 purnus Jimmy majas tiki normali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 labi, ka ir tādi pasākumi vasarā, kur netiek daudz dzerts odiņa bildes ir labās.. pārgājiens ar džimiju grāvī vienk gāž nost +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Interesantas, un tajā pašā laikā smieklīgas bildes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Manas bildes bus tiklidz uploudosies fokijaja YY. PS. Nakamgad jāmēģina pasūtīt visus pēris mājas tālāk un jābrauc vienam uz ilgāku laiku, kautkā vienēr esmu atkarīgs, pakļauts apkārtējai ietekmei Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) PS. Nakamgad jāmēģina pasūtīt visus pēris mājas tālāk un jābrauc vienam uz ilgāku laiku, kautkā vienēr esmu atkarīgs, pakļauts apkārtējai ietekmei Holly shit tadu bildi vair neatceros bet shitaa ir real 1majaa vakaraa P.s. Zorgjeli pavisam gludeklja galva nosedz Edited August 24, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) kas tas par džeku ar melnajiem matiem, kurš visās bildēs ir nenormāli vēss? prosta džeks bez jūtām Edited August 24, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Maz melnu matu tur Pa vidu ? Tas taču ir gud mens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Pa vidu ? Tas taču ir gud mens. LOL! Tu domaa ka man nav JUUTU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 ēēē, a Tu jahto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 hahaha, tad kad būs bildes Gign sejas 08, tad tiešām būs interesanti, jo daudz ir nezināmi salīdzinoši pagājušā gada bildēm .. jautri jums tur gājis skatos.. par guudmenu tā rēēēcu un traffic posts +20 :DDD d Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 :DDD d EIj tu pussy,kur tu atradi Traffic postu? Jeb man reali acis aizlietas ka neredzu! Koma prosta vnk ahunakaa shobrid CS vispar nevienu nevaru noshaut un n0r3k o jaa es plostoju joprojam un galvenais ka man vel 2l alus leduskapiii un ritaa jashancee! pizduuu nahuj bez tevis tomer bija baigi auxti tai faking teltii un divit zb modinaat 5:30 no riita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
njasa Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 eee.... good meen, kur kedas liki?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now