Jump to content
GIGN Forum

Skolens Izlabo Nasa Prognozes


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Heh kas NASA sez :D ka taja raidijuma Latvijas es neesmu gudraks par pietklasnieku.

Bet ko zeme reali daritu ja attieciba butu 1:10 pienemsim, es pielauju iespeju ka raketes tomer nevaretu nostradat, jo biju kadreiz lasijis ka ir 3 meteorita veids, kuru uzspridzinot vai ar spradzienu meginot nobidit vins atkal no mazam dalinam salasas viena liela un turpina savu celu...

p.s Spams kaneka nebija ko ladzigu izdomat.

13 gadus vecs vācu skolēns Niko Markuards izlabojis NASA aprēķinus par asteroīda un Zemes sadursmes iespējām, raksta Vācijas avīze "Potsdamer Neuerster Nachrichten".

Saskaņā ar NASA aprēķiniem, iespēja, ka Zemē ietrieksies asteroīds "Apophis", ir 1:45 000, taču Markuards, izmantojot Potsdamas astrofizikas institūta teleskopa veiktos mērījumus, aprēķināja, ka asteroīda un Zemes sadursmes iespējamība ir 1:450.

Arī Eiropas Kosmosa aģentūra apstiprināja, ka taisnība ir vācu pusaudzim.

Markuards ņēma vērā risku, ka "Apophis", 2029. gada 13. aprīlī pietuvojoties Zemei, varētu ietriekties vienā vai pat vairākos no 40 000 satelītiem, kas apriņķo planētu.

Šie satelīti ar ātrumu 3,07 kilometri sekundē riņķo līdz 35 880 kilometru augstumā virs Zemes, bet "Apophis" gar planētu palidos 32 500 kilometru attālumā.

Ja asteroīds 2029. gadā ietrieksies kādā satelītā, sadursme mainīs tā trajektoriju un nākamajā orbītā 2036. gadā tas var sadurties ar Zemi.

Gan NASA, gan Markuards ir vienisprātis, ka asteroīds, ietriecoties Zemē, radīs 320 metrus platu un 200 miljardu tonnu smagu dzelzs un irīdija ugunsbumbu, kas piezemēsies Atlantijas okeānā.

Trieciens izraisītu milzīgus cunami viļņus, kas iznīcinātu piekrasti un iekšzemes teritorijas, kā arī radītu milzīgu putekļu mākoni, kas uz bezgalīgu laiku aptumšotu debesis.

Markuards savu atklājumu izdarīja reģionālā zinātnes konkursā, kurā viņš iesniedz projektu ar nosaukumu ""Apophis" - asteroīds slepkava".

Nemts no DELFI

p.s Maza simulacija :)

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

sāc glābt pasauli.

Tā simulācija ir vienkārši smieklīga. Tas meteorīts gadījumā nav 3x lielāks par apophis (vai kā tur viņu sauca)? Vopše lol. Un neticami, ka kāds idiots tērēja laiku tādai huiņai, kā gatavot to SIMULĀCIJU.

Link to comment
Share on other sites

:P

Varbūt tas bija ar nolūku maldināt cilvēkus lai tie nesatrauktos..jo ir tādas lietas ko mēs parastie nezinām..bet visi trakie zinātnieki atklājuši utt..

4dienās ir tas krievu šovs par mistiskām lietām, piemirsu kā sauca, kautkāds "Neticami bet fakts", neatceros, un tur bieži stāsta ka mums daudz ko nepastāsta, nokluše, un vēl kas pa dīvainām lietām notiek apkārt pasaulei...

UN tākā viņu rezultāts bija tāds ka iespējamība ka mums uztriekties ir ļooooti maza, varbūt viņi to darīja speciāli lai nesāktos paniaks unvēl saizn kas..fiftī ftiftī

Edited by CJxx
Link to comment
Share on other sites

"Neticami, bet sūds" :thumbsup: Sūds tāpēc, ka tie paši Dmitrija Logi vien ir, tikai pa citu tēmu.

Baigais jaunums..

Un jā, NASA normāli aplauzās :) Bet anyway tas ir jau miljonais Zemes gala pareģojums, kuram tāpat neviens normāls cilvēks vairs nepiegriež vērību. Un tie, kuri piegriež, jau sen ir izrakuši alas, kur gaida Pastaro dienu (kā tajā krievu sādžā, kuru te visu laiku pa ziņām rāda).

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup: Sūds tāpēc, ka tie paši Dmitrija Logi vien ir, tikai pa citu tēmu.

Baigais jaunums..

Un jā, NASA normāli aplauzās :) Bet anyway tas ir jau miljonais Zemes gala pareģojums, kuram tāpat neviens normāls cilvēks vairs nepiegriež vērību. Un tie kuri piegriež jau sen ir izrakuši alas, kur gaida Pastaro dienu (kā tajā krievu sādžā, kuru te visu laiku pa ziņām rāda).

ja tu netici ej un apstrīdi..ar argumentiem un visu pārējo..ja nevari tad tev gribot negribot nāksies pieņemt ka tā ir :)

un par to NASA nu nez..man īstenībā ne silts ne auksts vai viņi aplauzās vai nē, bet 2039. gadā gaidu brīnumus :)

Link to comment
Share on other sites

Lai es neticētu, man nav jāpierāda, man man ir taisnība. Tikpat labi ej un pierādi, ka Dieva nav lol. Mans pierādījums būtu viņu scenārijs, kur ir iestudētas visas muļķības, ko viņu tur rāda. Takš paskaties kā tur viss ir safilmēts. Tjipa viņš pa nakti iezogās slepenā iestādījumā pēc mistiskiem papīriem, bet to, kā viņš tur lavās rāda no 60 punktiem un ir redzams katrs viņa solis. (Nē, es neskatos regulāri. Noskatījos vienu sēriju intereses pēc).

EDIT: Kas ir? Pietrūkās, ko pretī likt? :) Btw forumā ir arī tāda fīča kā PM, so you are welcomed.

double EDIT: Es to uzrakstīju pirms tu editoji savu poustu un uzrakstīji vairāk par pirmo rindkopu, kurā tu pateici aptuveni neko.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

man ir pilnīgi vienalga kam tu tici un kam nē :) starpcitu jau offtopiks :P

nu ok...es jau arī nesaku ka pilnīgi viss tur ir reāls..bet citreiz šim tam noticu..un arī jau negaidu katru nedēļu o! tūlīt sāksies 3!!! 2!!! 1!! esmu savā krēslā ar pokornu un dzērienu.. :) vnk ja sagadās ka ieslēdzu TV tajā brīdī+uzķeru kanālu..

Un nu jā, zinot ka viņiem ir daudz vairāk nekā 1 sērija arī diezgan muļķīgi uzreiz tā spriedelēt bet nu tas jau ir vienalga.. katrs kam grib tam tic...

EDIT: Kas ir? Pietrūkās, ko pretī likt? smile.gif Btw forumā ir arī tāda fīča kā PM, so you are welcomed.

tas bija taka man? :D nē sorī :D manuprāt ir arī jēdzīgākas tēmas.. :D bet ja tu vēlies izklāstīt savu problēmu saistībā ar šo siriālu..aiziet I am waiting for PM.

Edited by CJxx
Link to comment
Share on other sites

/join #care @ irc.carepolice.net

edīts !

Patiesībā man personīgi ir pilnīgi pie dirsas par tām visām prognozēm. Simtiem viņas ir bijušas, nekad nav piepildijušās, laigan nav šaubu, ka vienreiz jau mums paveiksies noķert to vienu no entajiem tūkstošiem. :)

Couldn't care less, ja rīt iepirstu meteorīts/asteorīts zemē. Tas kādam izmainīs dzīvi, ja viņš zinās ( t.i. domās ), ka pēc mēneša ir psc. ( ja izmainīs tad katrā ziņā uz slikto pusi )

Protams, ja tas notiks, tad ir baigajā dirsā, par to nav šaubu, bet līdz tam, vismaz es, čillojos. :)

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

LOL mūviks ir tāds pārspilējums, ja tāda lieluma meteorīts ietriektos tas neiznīcinātu tikai piekrastes, visiem būtu stabilā nāve, jo vienā kadrā meteorīta lielums parādīts kā vesels kontinents :superlol:

Pie tam, ja tas meteorīts tik liels, tad kāds negrib pateikt kādā veidā sūda sputņiks viņu varētu novirzīt no iepriekšējā kursa, tam meteorītam ne silts, ne auksts būtu no tiem sputņikiem :lohs:

Edited by Dzii
Link to comment
Share on other sites

Vispariba santima lieluma sampja korkis var iznicinat staciju :) Ja nemaldos V X M forumula, ja gana liels atrums bus un trajektorija pa vaju posmu, tad stacijai kaput.

Ta teikt sputnikam pastav iespeja novirzit ja trapa pa pareizo trajektoriju tam akmens gabalam ^^

Link to comment
Share on other sites

Tas tac ir loģisi, padoma kas notiktu uz zemes ja paziņotu ka pēc gada vis bus kapput? Johaidi es personigi, nozagtu kadu berekli un nestos uz banku pec aizņēmuma, lai pēdējais gads būtu pavadīts godam! :) Laigan saubos vai kas tāds mūsu dzīves laikā notiks, bet nu gadīties var viskautkas..

+ iespejams nemaz nauda nebuz vajadziga, iet un njem ko grib.. :)

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

wtf??

apophis is not that big you exagerated

LOL

apophis is just 320 meters length and it will not hit the earth, it will be a close encounter, it will pass so close, that we'll can see it without a telescope.

Dont worry, there is only 2.7% of probability it hits the earth.

the asteroid of your video is super huge XD

apophis is not that big.

Link to comment
Share on other sites

Neticu visiem tiem pasaules galiem, meteorīdiem u.c brīnumiem, kas piemeklēs mūsu pasauli, manuprāt, cilvēki paši Zemi ātrāk iznīcinās pirms visiem baisīgajiem meteorīdiem.

Runājot pa to krievu raidīju "Neticam, bet fakts", viņu ir interesanti paskatīties, iespējams, ka dažās sērijās ir arī daļa patiesības, bet pārāk tam visam ticēt gan nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Teikšu atklāti, ja kas tāds tuvotos, mēs to neuzzinātu līdz brīdim, kad mums pakaļas sviltu, neviena valdība pasaulē neatklās saviem pilsoņiem tādus faktus, baidoties no masu nekārtībām utt...

Whoila kārtējais fufals.... Ja nemaldos, NASA pirms kāda laika presei ziņoja ka baumas par tādu asteroīdu i maldi un bērna izdomājums....

Link to comment
Share on other sites

Runājot par to raidījumu "gribi tici, gribi netici", tad tas ir tīrākais fufels. Noskatījos kaut kādus pirmo 2 vai 3 raidījumus. Tīrākā diršana. Piemēram, kur kekss tjipa aizbrauca uz ASV pie džeka, kas ir redzējis sniega cilvēku. Tam džekam vārds uzvārds kā tipiskam amerikānietiem, tikai nez kāpēc viņš runāja krieviski, bez kaut kāda dialekta. Un raidījums par marsieti jau vispār bija psc.

Par tēmu - dzīvosim redzēsim, that's all.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...