Jump to content
GIGN Forum

revoked

Mirstīgais
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

About revoked

  • Birthday 02/03/1993

Profile Information

  • Location
    Jūrmala
  • Gender
    Male

revoked's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. revoked

    Eirovīzija 2010

    Eirovīziju neskatos, bet intereses pēc noskatījos Aishas uztāšanos utubē. omfg. Nekas vairāk nav sakāms.
  2. revoked

    Bd Party

    Pūšanas spēle - visai ātrs veids kā pielieties + jautrība. Tātad, ielej glāzē kaut ko stiprinošu, vēlams neatšķaidītu. Uz glāzes uzliek kāršu kavu. Sasēžas visi riņķī un pulksteņa rādītāja virzienā pūš kārtis nost. Jādzer, ja sanāk nopūst tikai 1 kārti, nevienu, vai arī visu kavu. Tātad tu nedzer, ja esi nopūtis 2 vai atstājis 2. Nezinu, cik saprotami to uzrakstīju, bet spēle ir patiešām interesanta, give it a try.
  3. kedshoot, varbūt nevajag visā iegrimt tik dziļi. Kāpēc te jāaizrāda, ka nevajadzētu viņu "apdirst", ja viņš pats to apzināti provocēja? I mean, lol, te daži komentāri tādi, ka tiešām var nosmieties. Varbūt jāpadomā par to, ka šādi komentāri viņam patīk, ja jau tik skaistu topiku izveidoja. Vispār, pārāk dziļi esam iegrimuši Muhameda prāta analīzē. Es par Dabas brīnumu!
  4. revoked

    Niks

    zvirbuljugruudeejs vai arī leģendāro KILLER. Krutuma pēc vari "E" nomainīt uz "3" - KILL3R.
  5. Pirmkārt - kāpēc bez maksas? Kāds tev no tā labums? Otrkārt - kas tā pa stulbu piezīmi? Tā vien šķiet, ka esi nozadzis to ne visai labo dizainu un tagad kaut kādu herņu laid. Treškārt - es varu kļūdīties augšminētajās kārtās, bet tas nemaina faktu, ka pats dizains ir mēsls un pat bez maksas tādu neņemtu.
  6. revoked

    Tuneļi

    Nu lol, loģika strāvo no pēdējā posta (Oddija). Krč, beidziet ņemties, ja viņš tā ir iecerējis, lai jau, ja vēlāk nožēlos tad būs sūra mācība. Diemžēl gan, neko nespēšu palīdzēt par tuneļiem, iesmirdēju šajā topikā tikai pirmās daļas dēļ.
  7. revoked

    Kā Cīnīties?

    Vienkāršākais veids, laikam, būtu tupēt mājās un gaidīt, kad kāds sāks lauzt. Bet, iespējams, ka tie ir tikai sīči, kuri aiz nekā nedarīšanas sadomā pabojāt kādam citam īpašumus. Anyway, signalizācija, novērošanas kameras, nekādu citu izeju neredzu :>
  8. revoked

    Zakuska Pie Alus

    Nu parasti ar alus rūgteno garšu lieliski iet kopā kaut kas ass un stiprinošs - tie paši ķiploku grauzdiņi kādā asākā mērcītē, mēdzu uzbliezt pa virsu tās stiprās sinepes. Kad iekožas un uzdzer aliņu, vienkārši lieliska garša. Bet nu jā, visbiežāk sanāk baudīt aliņus bez uzkožamā, tā arī nav slikti, taču ar uzkožamo vienmēr ir labāk. Hm, te dažas pāris labas idejas pazibēja, varēs izmēģināt, taču ne kalmāru, ne olīvas mutē netaisos bāzt :>
  9. revoked

    Robot Unicorn

    čīzas, beigas pamatīgi noporīju. Spēle baigi forši atrāva mani no domāšanas, vnk svētlaime.
  10. Kāpēc šis topiks vsp nav aizslēgts? Nu lol, postu bedre. Kaut gan pats neesmu labāks
  11. revoked

    Jauns Smailijs

    Khe he, HLTV tīri labi sanācis, vismaz asprātīgi.
  12. revoked

    Nemirstība

    Nu bet runa taču iet (atvainojos, runa neiet, bet domu sapratāt) par kaut kādām medūzām, es arī biju palasījis nedaudz tādu rakstu, nedaudz ieintriģēja virsraksts. Nu cik es sapratu, kad tās ir "nobriedušas", tās pārvēršas atpakaļ uz "jaunības" stadiju, vai kaut kas tāds, īsti nepalika galvā, jo likās baigais bullshit, bet no otras puses tīri iespējams. Nav jau tā, ka viņas neatsprāgst, piemēram, slimības, apēšana un vēl viskautkas cits protams pastāv, vismaz kaut kas uz to pusi bija rakstīts.
  13. Heh, vispār jau ir diezgan pārsteidzoši, ka šitik augstu kāpis tas movie, bet nu, vismaz atšķirās no pārējiem, tāpēc arī ir ievērojams. Veiksmi ar nākamajiem :>
×
×
  • Create New...