Jump to content
GIGN Forum

Muffy

Mirstīgais
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    the best place in the world
  • Gender
    Male

Muffy's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Muffy

    Eirovizija!

    Ne mēs vienīgie sašutuši esam Nu jā, būtu kleitās ar izkrāsotām lūpām, mosh tiktu taalaak
  2. Muffy

    Eirovizija!

    Moldova? Īrija?? Zviedrija????? Bez komentāriem, mūsējie bija labāki.
  3. http://quizrace.com/join/37905 Anyone?
  4. Muffy

    Tv Seriāls

    Nezinu, vai kaut kur rāda, bet Spartacus : Blood and Sand un Spartacus: Gods of the Arena baigi iepatikās, tagad 2. sezonu gaidu.
  5. Harmoniskajā minorā PAAUGSTINA 7 pakāpi. Par noteikšanu, jā, var skatīties uz pēdējo noti un zīmēm pie atslēgas, daudzos gadījumos tas strādā.
  6. Dabiskais mažors, minors - skatās uz tām zīmēm pie atslēgas, kuras attiecīgi pazemina par pustoni, ja ir bemols( b ), vai arī paaugstina par pustoni, ja ir diezs ( # ) Harmoniskais mažors - paaugstināta 6 pakāpe par pustoni ) Harmoniskais minors - paaugstināta 7 pakāpe par pustoni ) + ir jāievēro zīmes pie atslēgas Melodiskais minors - paaugstināta 6 un 7 pakāpe par pustoni ) To, kāds mažors vai minors, nosaka pēc zīmēm pie atslēgas zīmes Piem. Fa mažors - pie atslēgas ir si bemols ( b )
  7. Muffy

    Antivirus

    Kaspersky PURE sūdus it kā vēl nav sataisījis.
  8. Muffy

    Mobīlo Izvēle

    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone2=2909
  9. Muffy

    Nakts Riita Spams

    Pats pirms diviem gadiem vienu kobriņu noriju, bez palīglīdzekļiem, beigās gandrīz raudāju, jo man ir samērā izteikts rīšanas reflekss. Ja ar to nav problēmas, tad nekas briesmīgs nenotiks. Bet ja godīgi, pie otrreizējas kobras nozīmēšanas pasūtīju viņus &^%$. Dzīvs vēl esmu
  10. Muffy

    Virtual Piano

    Operā viss strādā, štelle laba, bet īstas klavieres tomēr nevar aizstāt.
  11. Muffy

    Nakts Riita Spams

    Interesants komentārs delfos uzpeldēja: TV tiešām aizņem pusi mūsu dzīves. Cilvēkiem nekas cits vairs neinteresē, izņemot TV un iedzert. Par bērniem taisnība, tie sēž pie vardarbīgām multenēm ar interesi, tāpat arī spēlē vardarbīgas datorspēles. Taču viss atkarīgs no ģimenes līmeņa. Ja mamma skatās seriālus un tētis spēlē datorspēles vai bez apstājas sērfo internetā, bērnam tā ir priekšzīme. Cieš visi - sabiedriba kļūst dumjāka un negūst baudu no kultūras. Mākslinieki, mūziķi un gleznotāji paliek bez darba un atalgojuma. Talantīgākie un uzņēmīgākie kultūras nesēji aizbrauc sniegt mākslu tiem, kuriem tā interesē. Šādā Latvijas ceļā uz elli, kur vāji apmaksāts darbs mijas ar alkoholu, lētiem TV seriāliem un kompjūterspēlēm. Un nevienam aizbraukušajam nav intereses un iespējas atgriezties šajā tumsonībā. Cik ģimenes latviešu sabiedrībā ik nedēļas nogali dodas uz kādu muzeju (daudzi ir par brīvu vai smieklīgi zemu ieejas naudu), ekskursijā uz kādu pili, dabas parku vai vienkārši citu Latvijas (Igaunijas, Lietuvas) pilsētu to iepazīt? Cik ģimenes regulāri katru nedēļu (mēnesi) apmeklē kādu koncertu, operu, jaunu mākslas izstādi? Kāds iemesls ir šo vietu neapmeklēšanai? Naudas trūkums? Ģimenei kopā viena ekskursija vai viens koncerta apmeklējums ir līdzvērtīgs vienai skotu viskija pudelei. Ko mūsu sabiedrība izvēlas darīt savās brīvdienās? TV un dzert. Cik ģimenes sūta bērnus pulciņos? Vai sportot, lai uzlabotos uzmanība un sekmes skolā... Dārgi? Bet neviens netraucē uzvilkt sporta drēbes un iet kopā skriet pa ielu. Šveicē un citur Eiropā tā ir tradīcija. Bet Latvijā nu ir un attīstās tas, kas Eiropai un pasaulei tieši vajadzīgs - paklausīgi, neizglītoti, nekulturāli vergi.
  12. Muffy

    Nakts Riita Spams

    Ak, šie alkaholiķi.
  13. Nu pie reizes tad izskaidrojat šo, ja iespējams hdtune.bmp
×
×
  • Create New...