Jump to content
GIGN Forum

cr3w

Mirstīgais
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cr3w

  1. yO! Tātad ir atkodēts xbox360, zinu, ka paša rakstītās spēles noteikti netā nedrīkst spēlēt, bet kā ir ar orģinālajām? Tās arī nedrīkst?
  2. cr3w

    Bendža

    nu shis jau ir kas skataamaks
  3. Terorisms reāls draudz.. mhm! Cik tad Eiropā un ASV ir bijuši tie teroristu uzbrukumi? Viens ja nemaldos Spānijā un otrs ASV. 11. septembris tāpat visticamāk bija pašas ASV valdības izplānots un izpildīts!
  4. cr3w

    Torrentu Zip Faili

    Paldies Agrāk es tā viņus zipoju, kā augstāk minēju, bet nu tagad būs jādara, kā tu saki!
  5. cr3w

    Torrentu Zip Faili

    Nevaru ar winrar atzipot torrentu failus, kuros ir vairāki zip faili. Man atzipo to konkrēto failu uz kuru uzklikšķinu, nevis visus kopā, kā tam būtu jābut. Kāds nezin, kas varētu būt pa vainu un kā to izlabot? Pirms windows pārinstalēšanas viss bija ok.
  6. cr3w

    Kads Nezin ?

    http://cs.infocentras.com/
  7. Piedrāzt to globālo skatījumu, paskaties, kas notiek tepat ap tevi... Viens izdomā pārgriezt savai 11 gadus vecajai meita rīkli, apsegt ar sedziņu un atstāt guļamistabā, vēl kāds izdomā, ka tas sīkais pārāk daudz auro piekauj viņu, vai vēl labāk izmet pa logu. viss okey, dosim šiem visiem otro iespēju, nosakot viņiem 2 gadus, vai vēl labāk nosacītu sodu, jo kam gan negadās sadusmoties! Visus šitos izvarotājus un bērnu slepkavas pa taisnu uz krēslu, jo tos nevar uzskatīt par cilvēkiem. http://apollo.lv/portal/news/articles/136736 Šis drošvien pēc šīs reizes labosies un būs sapratis savas kļūdas. Jā, es paņēmu atkal vienu konkrētu piemēru, bet šādi 2 - 3 idioti gadā uzpeld!
  8. cr3w

    Kā Lai Izdzēš?

    Ieej caur safe mode un tad pamēģini izdzēst!
  9. cr3w

    Lhc

    būs sūdi http://www.popgive.com/2008/09/gordon-free...ed-at-cern.html
  10. Jā, šim tevis teiktajam es pievienotos, ja Latvijā piespriestie sodi būtu adekvāti nodarījumam, nevis, kā pašreizējā statistikā 47% bērnu izvarotāji tiek sveikā ar nosacītu sodu.. tas ir normāli? tad labāk, lai tāds kroplis apkārt vairs nestaigā!!
  11. Tu drošvien domāji patstāvīgo, jeb nemainīgo ip vai nē?
  12. cr3w

    Trakeriem Gals?

    Kaut kā neticās, ka mūsu brīnumzemē kāds nopietni sāks cīnīties pret pirātismu
  13. Ko Latvijai tur atbalstīt? Lai atbalsta lielās eiropas valstis, nevis Latvija ar savu ļoti noderīgo morālo atbalstu un 100 štukām, vienkārši smieklīgi un pie reizes sapisīsim attiecības ar lielo lāci un piegriezīs mums krānus.
  14. Un tagad Gruzijai būs pizģets, tā būs bumba ar laika degli, kura agrāk vai vēlāk sprāgs.. Krievi ir saveduši visu savu militāro tehniku Gruzijā un visticamāk tur arī liela daļa paliks "miera uzturētāju" rīcībā, un gan jau ka šiem atkal uzbruks, vai atradīsies kāds cits labs iemesls, lai atkal turpinātu visu iesākto.
  15. cr3w

    Open

    Nez, es aizpildīju internetā iesniegumu un man pēc kaut kur 3 dienām bija jaiet pakaļ.
  16. cr3w

    Lmt I-birojs Open

    Cerams, ka šitam gailim neviens neko neatbildēs.
  17. cr3w

    Lmt I-birojs Open

    Tad piss taisni ar galvu sienā un meklē pats savu vadu.. daleca?
  18. Ieej atrarotajā tildes mapītē un tur atrodi to ISScript.msi, uzinstalē to failu un tad instalē pašu tildi.
  19. cr3w

    Palīgā

    nofočē viņas
  20. cr3w

    Bļēģģj

    Parasti jau urlas savaa rajonaa negopnjii, jo taadus aatri var dabuut rokaa.. nu vismaz taas ir manas domas, jo nebuutu sevishkji gudri gopiit turpat, kur dziivo, bet nu vinji jau ar galvu nedraudzeejas un viss ir iespeejams! p.s veseljojies un dabuun vinjus rokaa!
  21. Es domaaju ka caur chill.lv tu droshi vari sarunaat... Ieej mircaa un sameklee kanaalaa muzonu vai mini. Pa 15 ls visticamaak, ka izdosies sarunaat, vai arii http://www.chill.lv forumaa uzprasi.
×
×
  • Create New...