Jump to content
GIGN Forum

cr3w

Mirstīgais
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

About cr3w

  • Birthday 01/30/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

cr3w's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. yO! Tātad ir atkodēts xbox360, zinu, ka paša rakstītās spēles noteikti netā nedrīkst spēlēt, bet kā ir ar orģinālajām? Tās arī nedrīkst?
  2. cr3w

    Bendža

    nu shis jau ir kas skataamaks
  3. Terorisms reāls draudz.. mhm! Cik tad Eiropā un ASV ir bijuši tie teroristu uzbrukumi? Viens ja nemaldos Spānijā un otrs ASV. 11. septembris tāpat visticamāk bija pašas ASV valdības izplānots un izpildīts!
  4. cr3w

    Torrentu Zip Faili

    Paldies Agrāk es tā viņus zipoju, kā augstāk minēju, bet nu tagad būs jādara, kā tu saki!
  5. cr3w

    Torrentu Zip Faili

    Nevaru ar winrar atzipot torrentu failus, kuros ir vairāki zip faili. Man atzipo to konkrēto failu uz kuru uzklikšķinu, nevis visus kopā, kā tam būtu jābut. Kāds nezin, kas varētu būt pa vainu un kā to izlabot? Pirms windows pārinstalēšanas viss bija ok.
  6. cr3w

    Kads Nezin ?

    http://cs.infocentras.com/
  7. Piedrāzt to globālo skatījumu, paskaties, kas notiek tepat ap tevi... Viens izdomā pārgriezt savai 11 gadus vecajai meita rīkli, apsegt ar sedziņu un atstāt guļamistabā, vēl kāds izdomā, ka tas sīkais pārāk daudz auro piekauj viņu, vai vēl labāk izmet pa logu. viss okey, dosim šiem visiem otro iespēju, nosakot viņiem 2 gadus, vai vēl labāk nosacītu sodu, jo kam gan negadās sadusmoties! Visus šitos izvarotājus un bērnu slepkavas pa taisnu uz krēslu, jo tos nevar uzskatīt par cilvēkiem. http://apollo.lv/portal/news/articles/136736 Šis drošvien pēc šīs reizes labosies un būs sapratis savas kļūdas. Jā, es paņēmu atkal vienu konkrētu piemēru, bet šādi 2 - 3 idioti gadā uzpeld!
  8. cr3w

    Kā Lai Izdzēš?

    Ieej caur safe mode un tad pamēģini izdzēst!
  9. cr3w

    Lhc

    būs sūdi http://www.popgive.com/2008/09/gordon-free...ed-at-cern.html
  10. Jā, šim tevis teiktajam es pievienotos, ja Latvijā piespriestie sodi būtu adekvāti nodarījumam, nevis, kā pašreizējā statistikā 47% bērnu izvarotāji tiek sveikā ar nosacītu sodu.. tas ir normāli? tad labāk, lai tāds kroplis apkārt vairs nestaigā!!
  11. Tu drošvien domāji patstāvīgo, jeb nemainīgo ip vai nē?
×
×
  • Create New...