Jump to content
GIGN Forum

SvaX

Mirstīgais
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

About SvaX

  • Birthday 11/04/1990

Profile Information

  • Location
    Espoo
  • Gender
    Male

SvaX's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. Nē! Es nedomāju, ka tas atspoguļo Latvijas sabiedrību kopumā. Līdz pat šai dienai es nebiju izlasījis nevienu komentāru, nevienā no Latvijas "top" ziņu portāliem, un labi vien bij. Es vispār reti kad lasu rakstus ar šādiem virsrakstiem, jo ir ļoti maza iespēja, ka šis raksts saturēs kaut kripatiņu patiesības, kā arī, man ir ļoti, ļoti pohuj kurš kuram tur ir salauzis kāju, kā tas otrs uz to reaģējis un kas nu tagad būtu jādara lietas labā... Šie raksti vienkārši provocē nākamo potenciālo uzbrucēju. Manuprāt, šie komentāri vispār neko nenozīmē, jo, ja jau raksts ir uzrakstīts galīgi šķībi (kā tas arī noteikti ir noticis), tad kuram interesē komentāri? Un nē, tas noteikti nav kāds cits spēks, kas cenšas mūs sarīdīt vienu pret otru. Nesaprotu, kā to tādā veidā vispār varētu panākt. Tie ir cilvēki kam nav ko darīt un cilvēki kam kāds ir nodarījis pāri. Es nespēju iedomāties kam ar mani būtu jānotiek, lai es pēc šāda raksta izlasīšanas vēlētos vēl kaut ko pavēstīt pārējiem lasītājiem. Manuprāt šāda anonīma komentēšana ir nožēlojama un pilnīgi nevajadzīga, ja jau tiek apspriestas problēmas par šādu komentāru cenzēšanu, kāpēc tie vispār ir nepieciešami? Diez vai kādam, bez tiem slimajiem, kas tos komentārus veido, šī opcija baigi pietrūktu. Par to, ka tas ir mūsu sabiedrības atspoguļojums nu galīgi nav jābaidās. Tā ir ļoti maza iedzīvotāju daļa, kura reālajā pasaulē vispār nesadūšotos izteikt savu viedokli, kurnu vēl kaut ko pasākt.
  2. Pieņemu, ka Tu jau kādreiz esi spēlējis, ja tā, tad pats vainīgs, ka pārdevi/izdzēsi savu acc. Ja neesi tad vēl vieglāk - gribi spēlēt, sāc no jauna. Cerams, ka nedabūsi neko sakarīgu, jo Tu jau nu tiešām nemācēsi to acc uzturēt. Un nemaz nesāc rakstīt "Ja nav ko piedāvāt neraksti", jo man besī lasīt šitādus diedelētāju tekstus, pietiek jau viņu visādos ikariam domubiedros. Un man vispār arī būtu ko tev piedāvāt, bet tu jau 100% gribi labu acc par baltu velti.
  3. Manā skolā pagājušogad šī paša iemesla dēļ mainīja visas skolas stundu sarakstus. Tātad, ja skolai bija jāpielāgojas pāris autobusu maršrutiem, tad diez vai tev tur ar pāris parakstiem izdosies mainīt šos reisu laikus.
  4. SvaX

    Seriāli?

    The Shield The League HOUSE M.D. p.s. Lūdzu, tikai neskaties CSI, tas ir apkaunojums visai mūsdienu televīzijai.
  5. SvaX

    Audi A6, C4

    Tak ko jūs piesienaties, labi ka ierakstīja šeit, vismaz var normāli ierēkt.
  6. SvaX

    Tekken

    Filma bija totāls grausts, bet es uz visiem šitiem jūsu pieminētajiem sūdiem spēju pievērt acis, jo tomēr pavilka uz nostaļģiju. Cik stundu bērnībā tika pavadīts pie šīs spēles, cik turnīru tika rīkots, cik džoistiku salauzsts Protams, tās kaujas izskatījās ļoti samākslotas, bet tas jau nebija galvenais, galvenais bija tas, ka Tu redzi tieši tādus sitienus, kā bija spēlē, un atceries kā viņi bija jātaisa. Manuprāt, šī filma bija domāta tikai faniem, jo ja es nezinātu kas ir Tekken un skatītos šo filmu, es pat līdz pusei netiktu.
  7. SvaX

    Par Akcijām.

    Visas šīs akcijas ir veidotas tieši tādiem cilvēkiem kā Tu.
  8. SvaX

    Automasina

    kedshoot, es tā rakstīju, jo man besī ka pa ielām braukā visādi šroti, pilnīgi bail ka tūlīt rats nolūzīs un būs manā auto iekšā (no offense). p.s. Taisīsi Tu viņu tā vai tā, jo lielākā daļa cilvēku nobrauc mašīnu līdz pēdējam un tad pārdod. Deadalive, jā tas ir ļoti atkarīgs no paša motora, nevis tilpuma, bet nu tik traki arī nav, ka neko nespētu tie mazie. Pašam ir 1.8 ar špricīti, iet labi. Protams, ja sasēdina 5 tēvaiņus un piekrauj bagāžnieku viss prieks pazūd. Bieži sanāk braukt arī ar 2.3, jā labi verās, bet pats tādu negribētu, nespētu pieliet, tādējādi maz kur aizbraukt varētu
  9. SvaX

    Automasina

    Deadalive, Tu laikam braukt nejēdz ja ar 1.8 nevienam garām netiec. kedshoot, es tev ieteiktu nepirkt kaut kādu lūzni uz neilgu laiku, bet gan pakrāt un nopirkt mašīnu, kura tiešām patīk un ar kuru Tu arī brauksi ilgi. Tas ka tevi neinteresē detaļu izmaksas ir vienkārši super, jo ja tu pērc mašīnu pa 900Ls, Tu notiekti viņu dabūsi paskrūvēt!
  10. SvaX

    Mortal Kombat

    Kas tur ko interesēties? Iznāks, noskatīsies un viss. Runājot par šito, vnk fuj.
  11. SvaX

    Eksāmens 2010

    Katru dienu būs savas 6šas tēmas, nesen tikai beidzu runāt, bet tā jau tie ekši nav TIK svarīgi. CHILL! p.s. DeteCtiV, Tev bija tā pati tēma kas man.
  12. Es tiešām arī nezinu ko tās lentītes nozīmē, kāds varētu paskaidrot Es lol par to ka visi ,pēc katra uzbrauciena krieviem, iekavās raksta "ar izņēmumiem".
  13. SvaX

    Mopēds

    Par tādiem labotājiem pēc nobrukšanas es nemaz domāt negribu. Man vairāk prātā stāv ideja ka jāseko līdzi visam, kas notiek ar braucamrīku, lai kāds tas būtu. Tajā brīdi kad neiet vispār, vienkārša labošana jau var būt par vēlu, značit kaut kas jāpērk jauns. Nu tur nav ko iedziļināties, ganjau Spoks tiks galā ar vienu mopēdiņu.
  14. SvaX

    Mopēds

    Protams ka skrūvēsi vairāk kā brauksi, bet tas arī ir interesanti, vismaz kaut ko jaunu iemācīsies darīt. Grūti spriest par tādu grauztu kā tur ss.lv par 30Ls, jo es savu stelliņu izstūmu no veikala, bet nu priekš laukiem būtu ideāli tādu nopirkt. Daudz, daudz labāk kā rolleris kurš maksā turpat 10x vairāk. XD p.s. Latvijas laukos asfalts ir retums.
  15. SvaX

    Modeling

    Beef uztaisi tad tam ņurņikam tutorialu priekš tā ko tu uzrakstīji. p.s. Paldies par labo action trilleri Pensionār, ļoti reālistisks
×
×
  • Create New...