Jump to content
GIGN Forum

Crasher789

Mirstīgais
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

About Crasher789

  • Birthday 02/07/1989

Profile Information

  • Location
    11
  • Gender
    Male

Crasher789's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Visus postus neizlasīju, bet iesaku visiem nomierināties. Latvijā krievi tomēr ir minoritāte un 60-70 % latvieši pret viņiem noskaņoti vidēji naidīgi. Ja kāds mēģinās piešķirt Russianiem valodas statusu, būs lieli protesti + referendumi, kuros šoreiz vajadzīgās balsis savāks (mans naivs uzskats). Krievi manās acīs ir minoritāte, pie tam pēc gadiem 20 diezgan pamatīga minoritāte, jo krievu valodu tagad pat vidusskolā zin normālā līmenī labi, ja puse latviešu un sabiedrības aktīvākā daļa angliskojas par 100%, bet krievu skolniekiem latviešu valodu prasa un liela daļa to arī mācās. Pēc pabiezās "vecās" paaudzes aiziešanas, manuprāt, par valsts valodu stresot nevajadzētu. Vienīgā mūsu problēma ir, ka šī minoritāte pēdējā laikā veido mazāk politisko spēku, kas aizstāv viņu intereses (vismaz teorētiski ar visādiem PR gājieniem, lai iegūtu taisni šīs grupas balsis (SC)), tāpēc viņu pārstāvētie spēki iekļūst labā skaitā vadošajās līnijās, jo mēs neesam tik vienoti par kādu politisko spēku.
  2. Crasher789

    Sapņu Māja

    Nu veči, te dziļāk laukos ir labāki piedāvājumi. (ne tie vidusskolu nepabeigušie 20 gadīgie pjanāri par strādniekiem). Bij kaut kur viens čells gados, kas pilnīgi viens pats pa apm 1 mēnesi vasarā taisīja kvalitatīvas guļbūves (pirms gadiem diviem, kad inflācija un cenas bij debesīs) uz 8 X 8 m^2 droši. Par visu karkasu + jumtu 2-3 stabi atliektiem galiem un kvalitāte very good. Next protams apdares darbos aizies vismaz tikpat vai 2 X vairāk, bet tos, manuprāt, var pats veikt, kaut gan ellīgi ilgi tas parasti notiek un nekas netiek beigās pabeigts, jo paliek pusratā. Ai tik zabil par to, ka materiālu ar vajadzēs, jo pašam diez vai pieejams, kaut gan tagad var pa lēto diez gan dabūt, Scanias tik spēj izgrieztos kokus ārā vest. Tātad meklē labāk apgrieztos baļķus, norm stroiteļu, lai uzmočī karkasu un jumtu vasarā, patom iekšdarbus skaties pats vai aicini kādus urlākus.
  3. Nu neko, labi, ka vēl izdomāts internets. Varēsiet atlikušos teorētiski iespējamos 40-50 gadus no slimnīcām savā nakts rīta spamā vēl rakstīt un atcerēties par saviem ikmēneša 100 kodieniem. Vismaz būs, ko atcerēties un ar ko pa palepoties. Everybody f*cks up ones life on his own. (This isn't the best way though).
  4. http://quizrace.com/join/34386 davaj kāds izpalīdz
  5. Vecīt runa nav par naudu, vismaz man. Nopelnīt piķi var ātrāk un vienkāršāk, bet tev jau te tikai patīk pavārīties, cik kruts esi ar savu ahūno tur algu utt., nevis runāt par tēmu. Ja nav ko jēgā par tēmu uzrakstīt, tad nah te līst?
  6. Aha tagad iesim pie hostētājiem un dabūsim rokā autorus un sagaidīsim ar beisbolenēm Bet, manuprāt, nav appsisiens, tikai jautājumi būs tik ellīgi, ka ilgi neviens uz priekšu netiks.
  7. Cik nu vajag būt pieaugušam, lai smadzenes strādātu. Kā saka daži visu dzīvi ar šitādām problēmām ņemās, galvenais, lai interesanti. Nu Scama iespēja vienmēr pastāv, neviena līguma tur nav, nekādas garantijas neviens nedod. PS šaubos vai minority izceļas ar augstu intelektu un tādu "neaklumu". WTF kāds tikko tika 23. līmenī :DDDD TIkai nesakat, ka mans cipru links aizgāja un neviens ar mani vairs te nerunās Ja aizgāja dodiet vismaz ziņu :DDDD
  8. Jā būtu diezgan ablomno, ja tas tā izrādītos, pie tam šitādām akcijām vajadzētu teorētiski arī kādu nolikumu utt, bet es domāju tā īsti nevarētu būt reklāma, jo izmaksas izveidot sistēmu, domāt jautājumus nemūžam neatmaksāsies, ja tā vietā varēja izveidot vienkārši pāris banerus pa webu. 40 cilvēki - tas tomēr ir daudz, bet atbilžu meklēšanai nepieciešamais skills tomēr, manuprāt, liecina par kādu entuziastu darbu, kas nozīmētu, ka balva un atbilde eksistē. Eu davaj nosauc piem., atbilžu piemērus, tur jāraksta skaitļi vairāk, cipari vai simbolu virkne? Paralēli rakstot savu must write shitu, domāju, ka varētu pamēģināt iepingot to saitu un ielikt numeric ip adress, cmd man dod ārā 184.106.232.178
  9. Nu vecīt varētu es ar kkad pieregoties un varbūt kaut vai kā teams močīt pāris cilvēki uz priekšu un vajadzības gadījumā splitot potu, tikai laika trūkums tagad. Manuprāt, mans matemātiskais funktieris tur lieti noderētu. PS zini, kas ir interesanti... Tur cipa ir iespēja saņemt naudu ar Paypal par rakstiem un konkursa noteikumos rakstīts, ka izsniegs balvu caur Paypal, nedomāju, ka tā ir sakritība. Aha mans saits bij pareizs Vismaz diezgan daudzi džeki tur ir tādā pašā neziņā kā mēs Domāju to postu no Ukrainas
  10. Nu ok nav vairs laika ar šito ņemties, bet domāju, ka tas links varētu būs next pavediens, jo trāpīt uz dullo uz 7 burtu linku, pie tam kurā ir kaut vārds latviski (noprotu konkurss varētu būt saistīts ar Latviju) ir praktiski neiespējami. Tālāk nezinu ko tur var meklēt, bet domāju jēga taustīties. PS kurā līmenī tu biji?
  11. mēģināji wnk linka nosaukumu ierakstīt? PS Kas organizē šo konkursu? Tas bāzējas Latvijā vai arī no citas pasaules malas?
  12. WTF a kas tajā atbildē jāraksta? Cipa kaut kāds kods jāatrod, kas vienmēr viena veida?
  13. hmm, kāds manu variantu promēja?
  14. Labākais variants ir iemest photoshop, pēc tam ar nolasām krāsu un iemetam googlē tās web kodu un skatāmies krāsas nosaukumu, kas visur izrādās precīzs Tātad mans variants ir READOSE.COM značit tur krāsas ir red, emerald, amber, demin, orange, silver, emerald cyan, orrange, magenta =readose.com links gan tāds sūdains, bet vērts pamēģināt kādam Dodiet ziņu ja iet Vecīt es šitādus uzd pirmo reizi redzu un pašlaik to kodu laužu kādu pusstundu, tā ka nemuldies daudz.
  15. šķiet man ir laba ideja Iešāvās prātā, ka wnk tie ir angļu valodas krāsu pirmie burti. http://simple.wikipedia.org/wiki/List_of_colors Otrajā rindā tad sanāk Cyan - Orrange Magenta= COM Tas varētu būt links Davaj veči velkam pirmo vārdu
×
×
  • Create New...