Feik Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 labvakar! saaku pa savu kompi mekleet dazhas dziesmas, bet viss ir taada haossa, ka iisti neko atrast nevar! tatad luudzu jums pastastiit, kaa juus kaartojat/shkjirojat dziesmas kompii! peec izpildiitaja/stila? saprataat domu! paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Es neka nekartoju.. Viena mappe salieku tas kuras klausos vai ari visas samet wnamp nospiez j burtu un tur vinjas ir alfabeta seciba tad tik uzspiez kuru grib vai ari uzraksta nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Pašlaik pašam ir lielā dziesmu šķirošana un tagad man visas dziesmas ir 1 folderī Kārtošu pēc mūzikas stiliem. Ja būs daudz gabali no viena izpildītāja, tad tos likšu zem konkrētā stila atsevišķā folderī ar izpildītāja nosaukumu. Ja būs daudz gabali no konkrēta izpildītāja, tad tos kārtošu pēc albumiem. Ja vajadzēs atrast kādu konkrētu dziesmu ātri, tad atvēršu playlisti ar visām dziesmām winampā un izmantošu "Playlist Search". Tādas lūk tās lietiņas manā galā. P.S. Kz., vērtīgs pousts (gluži kā visi tavi pārējie). Tā tik turēt Edited March 11, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 cash'a ideja nav peljama, paskatiishos ko paareejie saka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Kačātu no torrentiem nebūtu tāds čakars. neskaitot albūmus man ir trīs folderi - trance, oldskūl, sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 emmm, ja gribi atrast konkrētu lietu, neder "Google desktop search" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) neskaitot albūmus man ir trīs folderi - trance, oldskūl, sūds. Es kačāju tikai no torentiem un pisaks tāpat normāls. Sanāk, ka viens izpildītājs ir n-tajās mapēs un tad huju tev, kad gribēsi klausīties, piemēram, tikai fiftiju vai visu hip hop-u, kas tev ir. EDIT: Traffic, un ja nekačā tikai konkrēta izpildītāja konkrētu albumu, bet izlases, topus `n` stuff (ko es arī 95 % gadījumos daru) ? Edited March 11, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 elementāri - pēc izpildītāja un albuma nosaukuma. Neredzu problēmu, ja kačā no torrentiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 sakārtots nav nekas, mūzika mētājas pa visu PC sastādu pleilisti no tā, ko biežāk klausos un kas vairāk patīk. tad to arī klausos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 pa stilu mapem(hip hop, house, utt) un tad pa apakstiliem(trance, electro, punk rock, utt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Man personīgi stāv pēc "Date of Creation" vai kaut kā tā. Un tad tik krauju visu mūziku vienā mapē. Kaut kā tomēr atceros, kad kura dziesma novilkta un kur viņa apmēram atrodas, ja ne - vienmēr ir ctrl+f. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 direktorija music apakšdirektorijas 123, A, B, ... Z; kur katrā iekšā pēc izpildītāja pirmā burta ("the" atmet) direktorija, tālāk katram izpildītājam direktorijas - albumi vēl tur(music direktorijā) ir direktorija "_unsorted", kurā ir visāds muzons ko man kāds atsūta - "ev paklausies šito" etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Es shadi visu sakartoju... Edited March 11, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Agrāk tur baigi kārtoju mūziku, bet tagad vairs ne. Vienīgais, kad novelku kaut kādu albumu, tad iemetu viņu pie pārējiem. Kaut kā slinkums tagad ņemt un visu to mūziku kārtot. Un kā nekā ir taču tāda iespēja kā "search". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Skatos, ka vairums saliek visu pa mapeem! Buus laikam jadara tapat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Viena mape muzons pa pilno apakšdirektorijas un iTunes salieku visus pa new playlist, grupas izpildītājus stilus u.t.t Viss ir sistemātiski viegli pārskatāms Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Man viss skaisti sadalīts pa stailiem, albumiem.. Viss smuki sarakstīts, kā arī vis elementāri atrodams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 taa kaa man ir vairak ka 50k dziesmu tad kartoju - LV,RU,ENG 1bcd un ta visiem un tad protams pec abcd utt. pec izpilditajiem. man lielakais chakars ir nonjemt teiksim : 052James brown-ifel good tos 053. tas aiznjem laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Priekš tā es izmantoju winamp library Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Pff, es gan neko nekaartoju man agraak dziesmas staaveeja taa : DC++ downloadu mapee, tad paaris uz desktopa tad veel sagruustas pa mapeem, kr4 murgs! Tad es saliku folderi 'music' un viss bumbaas vienaa folderii staav neko nevajag dariit. Vieniigais agraak bija winamps, bet tad paraadiiijaas bugi, kkas saaka kaarties kr4 viss palika zajebal. Tad vnk izdzeesu winampu araa un tagad esmu kruts un lietoju defualto, bez nekaadiem updeitiem WMP. Ja ko stirpri vajag pastos library vai veel kko, nu ja galiigi neliidz tad vnk Start > Search un viss.. Ajj man tikai dziesmu ir 10 gb. Neesmu liels muuzikas kaifotaajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 man visu sakārto media centrs izvēlos žanru vai playlisti un viss kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Izpildītājs/Grupa -> Albūmi -> Dziesmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Es izmantoju iTunes. (Es visu muzonu turu uz ipoda, uz pc neko. Bet ideja tā pati - Library). iTunes pats sadala mūziku pa žanriem, albūmiem, izpildītājiem un tur var vēl dahuja iespējas salikt. Karoče nospied to ko vaig, un viss būs vienīgi retu reizi ir tas, ko dyversants teica, ka 052kaut_kas - kaut_kāds (aka nav id3 tagu) līdz ar to visu nākas sarakstīt vručnuju. Apakšā ieliku skrīnšotu kā ir iespējams sortēt itunes mūziku http://yy.lv/download.php?f=112715 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 man lielakais chakars ir nonjemt teiksim : 052James brown-ifel good tos 053. tas aiznjem laiku Ir tāda programma ReNamer. Programma, kura man visvairāk atvieglo dzīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Man viss stāv vienā mapē , kur ir pus līdz pēc alfabēta sakārtots, bet visvairāk lietoju winamp libary lai kaut ko atrastu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now