Jump to content
GIGN Forum

Kz.

Mirstīgais
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kz.

  1. deg lampiņas! mošk pasaki kā tur var uzslēgt, pamēģināšu, lol
  2. Da viņam galīg jauns dators tiko uzinstelēta vista, es nezinu! kā kas jādara lūdzu pasaki kā? ROFL, tu te?
  3. Tātad lieta tāda, ka man ir dators, manai mātei ir portatīvais dators un mums ir modēms un rūteris "Dlink" tātad uz rūtera rāda, ka var pieslēgt 4 datorus vai kā tā! Tagad brālim nopērk datoru nopērkam to vadu iespraužu rūteri un iespraužu iekšā brāļa datorā, man un mātei iet internets, bet brālim ņihujā! Kad uzspiež lejā uz tā datoriņa uzmetās šads teksts: Currently connected to: Unidentified network Acces: Local only Tad kad uzklikšķinu ar dubūlt klikšķi uz tā netowrka lejā labajā stūrī man parādās šadi: http://www.bildem.lv/public/view/14180
  4. Kz.

    Twitter

    ej dirst!
  5. Kz.

    Avatars

    bET IR LABI..
  6. Kz.

    Nakts Riita Spams

    diversant tas jd drifts zbis. šodien skolā tā atbesījos vnk! Un pārņirdzos par učenēm, kas normaāli tēloja, jo mums skolā ir inspekcija vai kas tāds, kas pārbauda učenes kā strādā utt.
  7. Kz.

    Nakts Riita Spams

    kas notika ar to topiku kur bija par to "kesh" ? kapēc izdzēsāt?
  8. Kz.

    Pc

    tādad ir normāls ja?
  9. Kz.

    Pc

    Tas kompis ir domāts nu tkaka prosts. Vienkārši draugos ieet tur netā kur un cs uzspelēt. nu tāds... Es prasu vai ir vērts pirkt viņu|?? Viņu vajag tikai nu parasti cik uzspelēt kādu sūda spēli.. kompim vel nāj līdzi arī printers skeners kopetājs. dvj pasakat kāds vai ir vērts pirkt vai nav? man nevajag labāku, ber prasu vai šis ir pieteikami normāls lai uzspelētu cs tur vel kādu spelīti un netā ieetu..
  10. Kz.

    Pc

    tвtad man jautвjums.. vai рitas pc ir normвls? Procesors: intel ® pentium ® dualcore e2200 mвtes plate: ar intel ® g31 иipsetu operatоvв atmiтa: 2gb dual channel ddr2 cietais disks: sata II 250 gb diskzinis: disku raktitвjs dvd +/- rw tikla karte: 10/100mbit/s programatura: no os priekр spзlзm tur cs gta un tвdiem.. priekр mana brвпa.. viтam ir 10 gadi.. tas bыtu normвls? pa 300 ls un plusв nвk klaviatыra pele un arо monitфrs.
  11. KO tu tur dirs pa pediņiem? tu mani pat nepazīsti tik gudri dirst! MOšk tevi nobanot? Bļē sakāpis čalim.
  12. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    bencik tas, ka tu šeit esi ilgāk vai esi sapostojos vairāk nenozīmē, ka tagad tu esi kings! Piedod, bet tā es domāju, ka tu jūties parāk liels. mēģini spļaut par tālu.
  13. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    Mēs te tagad jau apsriežam visu to ko mēs domājam par pipēšanu Tad nomainat nosaukumu topikam un runājam talāk. NU labi eju paēst uzpipāt GULĒT.
  14. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    piekrītu acido! Tas kad tu pipa vai nepipā nenozimē, ka tagad esi metams arā!
  15. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    acido nejau tapēc pipā, bet tapēc sāk pipāt! Sāk visi tapēc, ka grib būt krutāki foršāki un huj viņ zin kas vel. BEt beigās kas sanāk? spragsti nost un maksā par to vel naudu! !!
  16. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    novijas man pa pirmo reizi uzlika 5 LS nevis 1 LS Ev mega piīle ! Es saaku pipāt kad man bija kādi nu 12 gadi? vnk tā draugu barā uzpipāju gribēju būt kruts. BEt tagad, nu sorry bet ja nebūtu atkarība sen būtu nopircis sev ko citu nevis izmetis priekš smēķiem! Taka nu piedod, bet es to pats labi apzinos. bļā megapīle na NEMĀCI MANI PATS ZINU KO DARU UN KAPĒC TO DARU!
  17. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    Mūs skolas pašvaldības polocists ari sapipā ar tiem kam ir 18 un citreiz pat prasa uguni Tu gribēji teikt, ka ķer tos kam nav 18 !! nevis 16
  18. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    Vo šito gribēju dzirdēt ko teica amii ! Man tieši tādas pašas domas, bet neesmu pārliecināts! saprastu ja būtu divi menti un tad redzētu tad jā. tas ir tas pats ka es pipātu majās un viņi nakamajā dienā bez pieradijumiem man protokolu drukātu !! schevarz tu kurā klasē ej? Tu aiz kačens kurī? tev ir 18? Atsūti pm bildi.
  19. bļin vnk ieliku, jo vajag kādu avataru kur ir KZ pašam slinkums taisīt. UZTAISI TAD KO. zinu, ka paris sekundžu darbs(LABI 2 MIN DARBS) gear vari man ko lidzīgu savējam uztaisīt? tādu, ka tavs avatars. Tikai kevin nevis gear
  20. Kz.

    Problēma Ar Mentu!

    cash piekrītu ! ak dievs cash es tieši to pašu domāju MAn žel viņa viņu tur tā noliek un tik tas streso. Bet mūsu skolai KCV ir paveicies, jo šis ments kas mums ir, ir diezgan reāls
  21. Kz.

    Nakts Riita Spams

    Jā AmE aka Amii aka amenox`d vai ka vel tev tur ir. Izlasi cash postu. nezinu vai neredzi, bet laikam parējie redz, ka tur nav zeķubikses vai ko tu tur domā. To tač var redzēt, ka ir plikas kājas. Kz. 16-February 08 237 29 9.43% (im fckng spameer.)
  22. gear paldies Būs labs ! kz - ir mani iniciāļi(kevins zemke) bullet mošk vari ko uztaisīt. Es gribētu tur ko 'tādu ar cipariem vai burtiem. MOšk vari uztaisīt man tādu, ka iet visam baltam fonam apkārt tur skaitļi vai burti visu laiku pari .. Un niku kevins
×
×
  • Create New...