Jump to content
GIGN Forum

aIkoNz

Mirstīgais
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

aIkoNz's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Man jau nevaig zināt cik reizes viņa tiek pārkodēta, bet kā tieši iegūt to salt no citas lapas!
  2. Pamatā visu esmu noskaidrojis, tikai ne to kā iegūt to sāli.. Hash: 84a5b293ee6a2b230b9d8a9ece3dbf18 Salt: +iq9M - Precīzāk nesaprotu kā panākt šādu sadalījumu Password:970215
  3. Tātad šeit ir paroles hash - 021329d6e02497736f16f0bea842f1d7 Vel ir zināms kā viņš sastādīts - md5(md5($salt).md5($pass)) Bet man ir viens neliels jaut, Kā viņu vai ar ko pārkonvertēt parolē?? Precīzāk sakot How to decryp that sh*t??
  4. ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------IRC: #xgeek----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------Skype: tigeriic202-------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------- Meklē Servera līdzīpašnieku, palīgus utt, vairāk info mājaslapā..
  5. Kāds varētu lūdzu pateikt kur var nomainīt šo uzrakstu..? --> http://bildites.lv/images/5xkyu8khx6vsffoi5g.jpg Edited: Atvainojos, betidzot atradu iekš dropto.cfg
  6. Nu labi iepriekšējo problēmu kkā atrisināju... - Sameklēju draiverus, bet īsti nezinu kur katrs fails jāliek, varbūt kāds var pastāstīt?? http://yy.lv/download.php?f=141091
  7. Tad nu tā mājās ir šitāds grabulīts kad nopirku līdzi nāca Vista, bet gribēju xp, tad nu ņēmu un pārinstalēju, bet man tgd nedarbojas USB porti.. Varbūt kāds varētu padot mājienu kpc tā..? - Vnk gar portativajiem īpaši nekad nēesmu ņēmies un ar šāda veida problēmām ar nēesmu saskāries..
  8. Visticamaak ka - prefix'=>'ibf_members', // Bla, bla janomaina uz: prefix'=>'ibf_', // Bla, bla
  9. Kaads varbuut varetu ludzu pateikt kaa atblokeet NOKIA 6233 IMEI kodu?? Atvainojos par gratiku, vnk neesmu pie sava pc.
  10. Labāk jau nu būtu taisijis jaunu topiku, bet anyway thanks!!!
  11. Kā tas ir daudzko esi pārbaudijis?? - Nevari nedaudz konkrētāk.. - Šitā jau var sanākt atbildes pa lieko.. Audio draiveri kārtīgi uzinstalēji un nokonfigurēji?
  12. Colored chat or Prochat Par adverts. - Te viss ir uzrakstīts.
×
×
  • Create New...