Jump to content
GIGN Forum

aIkoNz

Mirstīgais
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aIkoNz

  1. Man jau nevaig zināt cik reizes viņa tiek pārkodēta, bet kā tieši iegūt to salt no citas lapas!
  2. Pamatā visu esmu noskaidrojis, tikai ne to kā iegūt to sāli.. Hash: 84a5b293ee6a2b230b9d8a9ece3dbf18 Salt: +iq9M - Precīzāk nesaprotu kā panākt šādu sadalījumu Password:970215
  3. Tātad šeit ir paroles hash - 021329d6e02497736f16f0bea842f1d7 Vel ir zināms kā viņš sastādīts - md5(md5($salt).md5($pass)) Bet man ir viens neliels jaut, Kā viņu vai ar ko pārkonvertēt parolē?? Precīzāk sakot How to decryp that sh*t??
  4. ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------IRC: #xgeek----------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------Skype: tigeriic202-------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------- Meklē Servera līdzīpašnieku, palīgus utt, vairāk info mājaslapā..
  5. Kāds varētu lūdzu pateikt kur var nomainīt šo uzrakstu..? --> http://bildites.lv/images/5xkyu8khx6vsffoi5g.jpg Edited: Atvainojos, betidzot atradu iekš dropto.cfg
  6. Nu labi iepriekšējo problēmu kkā atrisināju... - Sameklēju draiverus, bet īsti nezinu kur katrs fails jāliek, varbūt kāds var pastāstīt?? http://yy.lv/download.php?f=141091
  7. Tad nu tā mājās ir šitāds grabulīts kad nopirku līdzi nāca Vista, bet gribēju xp, tad nu ņēmu un pārinstalēju, bet man tgd nedarbojas USB porti.. Varbūt kāds varētu padot mājienu kpc tā..? - Vnk gar portativajiem īpaši nekad nēesmu ņēmies un ar šāda veida problēmām ar nēesmu saskāries..
  8. Visticamaak ka - prefix'=>'ibf_members', // Bla, bla janomaina uz: prefix'=>'ibf_', // Bla, bla
  9. Kaads varbuut varetu ludzu pateikt kaa atblokeet NOKIA 6233 IMEI kodu?? Atvainojos par gratiku, vnk neesmu pie sava pc.
  10. Labāk jau nu būtu taisijis jaunu topiku, bet anyway thanks!!!
  11. Kā tas ir daudzko esi pārbaudijis?? - Nevari nedaudz konkrētāk.. - Šitā jau var sanākt atbildes pa lieko.. Audio draiveri kārtīgi uzinstalēji un nokonfigurēji?
  12. Colored chat or Prochat Par adverts. - Te viss ir uzrakstīts.
  13. aIkoNz

    ....

    Atvaino, bet minOrity par to title lm bija taisnība.. (giggle) Ja vel kādreiz kko tādu likšu tad ielikšu kādus 200 uzreiz.. Es jau nemetu kkādus na halavu avatarus, es tādu izlasītākus un normālus tādēļ domājams ka reizi pa reizei jau varu kādu paku ielikt.
  14. aIkoNz

    ....

    Varbūt kāds atceras ka kādu gadu atpakaļ laiku pa laikam es šeit ieliku avataru pakas.. - Nebija ko darīt izdomāju ielikt velvienu manis apkopotu paku, gan jau kādam noderēs... - http://yy.lv/download.php?f=116121 Avatarz_pack.rar
  15. Varētu izteikties nedaudz skaidrāk?? - Skats tāds, ka Latviešu valodā esi bijsi nesekmīgs. * Tev amxbans visp ir uzstādīts? * Skriptu pareizi nokonfigurēji? * "ka iztajsit laj servers lasitu no bazes tur kur ir kods no solarf ?" - Te nu vispār nevaru iebraukt, ko tu ar to domāji..
  16. Reinstall skype or change version.
  17. Skaidrs..- Paldies tev, bet cik es noksaidroju 1 un 4 ir netam, 2, lkm televīzijai un 3 VoIP.. - Takā tgd viss okēy...
  18. Nebija ne jausmas kur šo rakstīt.. Tad nu tā.. - Līdz šim nebija vajadzības pēc tādas lietas, bet tgd nopirku velvienu pc priekš servera, bet nemāku viņiem abiem vienlaikus pieslēgt netu.. Man ir šitāds brīnums: Gribēju zināt kā ar viņu pieslēgt netu 2viem kompjiem, kur jāiet un kas jakonfigurē... - Ja tas visp ir iespējams..
  19. Gan jau ka kko līdzīgu var atrast šeit.
  20. Varbūt kāds varētu ieteikt normālu freehostu uz kura varētu uzmest sv_downlodurl.. - Var ieteikt arī maksas, jo pēc kāda laiciņa noteikti tāds ar derēs..
  21. aIkoNz

    Busulis! :)

    Pilnīgi kauns par Busuli.. . Ņjā norvēģi labi salika.. Šitas koments iespārda: These are the main reason why this song won: girls today like boys that look and sound like girls, gays like cute little boys, there wasn't much else to vote for. But be realistic you would only evr hear this song again in a back street gay bar! Go go gays for girls!!!
×
×
  • Create New...