Jump to content
GIGN Forum

Vai Tev Jau Ir Atkarība No Tf2?


krish
 Share

Vai tev jau ir atkarība no TF2?  

112 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Paspēlēju pāris stundiņas un tas ir vienkārši vāks!

Nevar iziet no spēles, tā vienkārši ierauj mani!!! Visu laiku mainās kartes, situācijas un tu katrā vari spēlēt dažādas lomas!! pilnīgs čau!

iepriekš domāju, ka BF2 ir interesantākā online 3d spēle, bet TF2, manuprāt ir vēl krutākā!

Link to comment
Share on other sites

Tākā man lago, tad atkarību diezvai var dabūt, bet spēle tik tiešām man patīk. Es te nedaudz iespamošu, drīkst? Vnk varbūt kāds gudrs cilvēks nav redzējis topiku, vai kā, jo spama sadaļā tagad ir ļoti daudz topiku un mans topiks vienkārši pa dažām minūtēm aiziet jau 2. lapā un varbūt kāds var to topiku arī pārvietot uz šo sadaļu? topiks - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=21166

āā un atkarība man ir no travian :DD

Link to comment
Share on other sites

jejeebuuu jūs tiešām tad esat īsti geimeri. man vienmēr bija licies, ka tikai kādi 11gadīgi puišeļi pie kompja var nosēdēt cik tur tās stundas spēlējot vien kkādu spēli. A jūs nebaidieties dabūt kko nezinu ko sēžot pa nakti pie kompja entās stundas spēlējot kkādu spēli? jau tas vien, ka 8h no vietas :o tas jau kādam te vel ir nieks, nu bet jāguļ taču arī ir :wacko:

Pieliec, worm, vai kāds cits, citām foruma sadaļām arī fast reply fišku, paldies.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Es ar inženieri varētu visu dienu spēlēt. Man nezkāpēc nenormāli patīk tas, cik dinamiskas ir situācijas. Vislaik mainu teleportus kur likt, sentrijus un dispenserus. Pēkšņi vienā momentā viss uz priekšu notinās, tad atkal atpakaļ un tā visu laiku. Punkti arī forši nāk par teleportēšanos, dispensera hīlošanos un protams sentrija fragiem.

hydro kartē atrodu kādu labu soldier un bombīju ar mediķi, arī forši, it īpaši ja tas soldier ir kruts džeks, baigi patīkami ir komandā darboties.

nu un ja tiek vēl paralēli ar kādu bazarēts pa mikrofonu un kaut kas kopā bīdīts tad to spēli varētu nedēļu no vietas spēlēt MIERĪGI.

Nezinu vai tā ir atkarība, bet aizrauj nenormāli :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Riktīgi aizrava pirmajā dienā, vislabak man patiik demoman un pyro, un sat tad nemu arii enginer, ja godigi es nemu visus, izkir mape un garigais, es arii varetu stundaam nobombiit so speeli, bet mani atur, kad spele sakas 10x10 vai vairaak tad fps pat lidz 5 dazas mapes sturos nolaizas, tad pirma lieta ko dari ir quit(ne vienmeer), bet taa speele ir super :) pirmajas dienas likas, wtf cs ir suuds :), bet pectam jau pargaaja.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...