Jump to content
GIGN Forum

thydevil

Mirstīgais
  • Posts

    729
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

thydevil last won the day on August 12 2012

thydevil had the most liked content!

About thydevil

  • Birthday December 17

Profile Information

  • Location
    lol internet
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://thydevil.b3ta.org:1337/

thydevil's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

5

Reputation

  1. Firefox (pats lietoju Nightly) + FXChrome. Izskatās pēc hroma, bet vismaz gūgle nenovēro katru darbību internetā.
  2. Skullcandy nav tendēts uz mūziku, bet gan uz izskatu. Nesaprotu, kapēc jāpērk modes aksesuārs pa 150 EUR, ja par tādu pašu cenu var nopirkt īstas austiņas (Beyerdynamic DT-770 Pro, DT-990 Pro)?
  3. Ja ir vairāk ventilatoru, kas korpusā gaisu velk iekšā, nekā to, kas pūš ārā, kā arī tiem priekšā ir putekļu filtrs nekā nebūs.
  4. thydevil

    pārkaršana

    SpeedFan cik atceros, varēja likt brīdinājumus, tikai nezinu vai ir iespējami audio brīdinājumi, vai kaut kas kas spētu pabrīdināt ja darbina kaut ko fullscreenā (spēles,etc.)
  5. thydevil

    austiņas+mic

    Lielākā daļa Viss tajā range-ā ir kaka, bet ieteiktu Sennheiser HD 201 + clip-on mikrofonu.
  6. thydevil

    Austinas

    Kaspītim vispār tāds sakarīgs posts, bet gribas piemest klāt extra info. Tas, ka austiņas piespiežas nav mīnuss, ja austiņas neturās uz galvaskausa tad būtiski tiek ietekmēta skaņas kvalitāte. Tas tādēļ, ka tām austiņām ir 70 omu pretestība. Nav par mazu - nedzirdēs nekādu kropļojumu atskaņojot klusu, kamēr nav arī par daudz - sasniedzot lielu skaļumu, būs jau par skaļu lai klausītos. Man vienmēr ir interējusi skaņas reprodukcijas precizitāte, nevis basi bet nu tas jau laikam ir katram personīgi (tādēļ ir grūti izvēlēties austiņas). Bet pats personīgi iesaku pirkt austiņas ar lielāku pretestību (200+ omi), jo tad var droši iztikt bez pastiprinātāja
  7. thydevil

    xbox/ps3

    Xbox ir lētāks. Falcon (Sep. 2007) un jaunākas mātesplates ir drošas. Cik zinu savegames un content var arī saglabāt fleškā (fleškas līdz 16GB). PS3 ir dārgāks un ja ņemtu pa lētu naudu, tad sākot no CHECHJ modeļa (Aug. 2008), bet ja gribētu nopirkt ko normālu, tad PS3 slim. P.S. ja ir doma kapāt FIFA ar draugiem, ņem vērā, ka Xbox pultis ir dārgas, kamēr uz PS3 der jebkādas USB pultis.
  8. Man liekas, ka beidzot ir pienācis brīdis vienoties par ISO standartiem priekš smailijiem. Vairs neko nesaprotu
  9. Nu man šķiet, ka cilvēki dara aptuveni šādi: iphonus pērk tāpēc, ka apple, nevis tāpēc, ka uz ios ir gandrīz nekāds audio delay (yay par mūzikas creativity appiem) un dažādas ios eksluzīvas aplikācijas. galaxy s3 pērk, lai garinātu savu krānu jo ātrākais telefons, nevis lai izmantotu to jaudu (ko jēdzīgu ar tādu jaudu uz pocket-sized sistēmas darīt nevaru iedomāties, atskaitot skatīties 720p h.264 hi10p video uz krutā lielā ekrāna) Pats vairāk sliecos uz apple pusi, iepriekš minēto iemeslu dēļ.
  10. Labāk vienkārši nopirkt PSU ar mazāk vatiem (bet pietiekami daudz) un efektīvāku (80+, 85+ utt.) rezultātā tiek ietaupīta nauda par elektrības rēķinu. (dēļ efektivitātes, nevis dēļ tā ka mazāk vatu loģiski)
  11. SteelSeries Kinzu Pro (26ls), Kana (29ls), CoolerMaster Storm Xornet (25?ls)
  12. Ar 420W šādai konfigurācijai pietiks easy, bet neko rijīgāku par AMD 6870 tas PSU nevilks. b0r1ng, domā ka viņš visu algu iztērēs uz AMD 6990, 7970($500), vai GTX 690($1000)? Vairāk par 600W šaubos ka viņam vajadzēs.
×
×
  • Create New...