Jump to content
GIGN Forum

styledu

Mirstīgais
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

styledu last won the day on June 5 2012

styledu had the most liked content!

styledu's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-2

Reputation

  1. ir earbudi , un daudz dirty hati http://steamcommunity.com/id/lullzyy/
  2. ieējot spēlē tak rezalūciju var mainīt un gammu? un uzliekot Fullscreen: -dxlevel 81 -full -w WIDTH -h HEIGHT -console -novid -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd vairāk nolaist lejā nevar ( jo augša nevar dabūt ) allright everything cool - thanks dook (edit) tikai viena lieta - nelaižas augša pēc nolaišanas lejā.
  3. Un kā viņš pareizi jāliek? lalla /Teamfortress 2/Tf/cfg/ - jāpārsauc par autoexec.cfg. un iebāžu mapē ... par tiem tālākajiem soļiem nesapratu ... monitors vecais CRT... nošaujot radas - killername.
  4. Hey , vai kādam nav kāds forš configs priekš vecākiem pc? Vai šitais ir pietiekami labs - http://www.gign.lv/forum/topic/52009-team-fortress-fps-uzlabosana/ ?
  5. edienkarte ir kārtība, pa gaineri - pavisam peikrītu ... vairāk nosliece uz speķa nomešanu
  6. Sveiki , varbūt te ir kādi gym frīki , kas labāk zin ko var dorši lietot un netraucē veselībai! Iteicams uz : Svara zaudēšanu, Un varbūt kādu muskuļu gainerīti.
  7. tikko iekačaju relateka audio manager... bet nekā
  8. Yo! Problēma tāda kad pāristelēju datoru ( win7 ) austiņas bija nokautas visu laiku skanēja tumbas un tikko nopirku austiņas , bet piespraužot ,palaižot mūziku, skaņa ir ļoti klusa... Pieliku tās pašas austiņas pie otra datora , tur ar skaņas regulēšanu un skaļumu bija ideāli! Kādi draiveri trūkst vai kas? Arī kompip priekšējais panelis nejiet ( austiņam un mikrafonam )
  9. Meklēju , meklēju , bet cik skatos te uz atsaucību necerēt.
  10. varbūt te kāds 5v5 ( "team" ) gribētājs ir.
  11. Diana , tik ideāla ir ... neredzu neko tur op varbūt sākums ir kinda op ... bet kad satiec kādu kas ir ar slieci uz ad tad tas nebeidzas tik labi + zyras burst ir vēl lielāks!
×
×
  • Create New...